עבור לתוכן

בעיית באס ברמקולים של Altec Lansing

Featured Replies

פורסם

שלום, יש לי רמקולים של חברת Altec Lansing דגם ATP3

http://www.pchardware.co.il/docs/pd-698389610.htm

והבעיה שלי היא כזאת, כשאני מנסה להשמיע משהו ברמקולים, הבאס חסר, ורק כאשר מגבירים אותו עד הסוף הוא מתחיל להשמע

חשבתי אולי זה בגלל הרמקולים, אבל לחבר שלי יש את אותם רמקולים, אותו דגם, וזה נשמע אצלו אחרת לגמרי!

החלפתי בין כרטיסי הקול, ניסיתי לבדוק את ההגדרות בווינדוס, הכל כרגיל ודומה למה שאצל חבר שלי

זה לא עוד מקרה של "הדשא של השכן ירוק יותר" כי ממש שמים לב להבדל...

אם למישהו יש את אותן בעיות ויודע איך לתקן אותם, בבקשה שיעזור!

תודה מראש!

פורסם

חשבת על להעלות את הבאס אולי?

פורסם
  • מחבר

לאאא! לא חשבתי על זה! (תרתי משמע) גם כשאני מגביר את הבאס של הסאבוופר עד הסוף זה לא נישמע כמו שזה אמור להישמע...

הבאס אמור להיות ממש חזק ואצלי הוא כאילו עובד על חצי, ז"א שאני מגביר את הבאס עד הסוף, אצלי זה נישמע כמו בחצי אצל חבר שלי שיש לו בול את אותו הדגם

פורסם

עם איזה תוכנה שאת שומע את המוזיקה,ואיזה כרטיס קול יש לך ?

פורסם
  • מחבר

זה לא משנה אם אני שומע בווינאמפ או במדיה פלייר, הבאס נישאר נמוך...

ויש לי כרטיס קול Creative audigy וגם כרטיס קול מובנה ועם שתייהם זה נישמע נמוך

פורסם

יכול להיות שלא חיברת טוב את הרמקולים.

פורסם

אין הרבה במה לטעות בחיבורים, הדבר היחידי שעולה על דעתי זה שאולי הכרטיס שלך מקונפג ל 4 רמקולים ושמת אותם ביציאה האחורית.

לחלק מכרטיסי הקול יש גם אקולייזר דרך הדרייברים, יכול להיות שהורדת את הבאסים שם באופן גלובלי ?

פורסם
  • מחבר

לא לא, הכרטיס שלי לא מקונפג ל4 רמקולים, הוא מקונפג ל2, ויש לי כרטיס קול Creativ SB Audigy, יש לו שם חמישה יציאות וכניסות מאחורה אבל רק דרך יציאה אחת אפשר לישמוע עם הרמקולים, ויש עוד יציאה דיגיטלית שאין לי מושג מה היא עושה אבל היא לא קשורה...

ובקשר לבאס לא הנמכתי כלום לא שיניתי כלום הבאס שלי הוא באמצע כמו שאמור להיות והוא נישמע נמוך!! ולא ניראה לי שיש איזה אקולייזר... למרות שעם הכרטיס הזה מגיעים כל מיני שטויות...

פורסם

הפתרון הוא נורא פשוט. קח את הרמקולים שלך, חבר אותם אצל חבר שלך וראה מה קורה. אם לא שומעים טוב, החלף אותם. אם שומעים טוב, הבעיה היא או במחשב שלך, או באקוסטיקה.

פורסם

תבדוק את אתה מחבר את הכבלים של הרקולים לפי הקוטביות הנכונה (+ ל-+ -ל -), אם זה לא עוזר

(או שחיברת נכון)

תבדוק אם יש וי על "BASS REDIRECT" אם יש אז תמחק אותו.

BASS REDIRECT אומר שהמחשב "לוקח" את כל צלילי הבס מכל הרמקולים ומשמיע אותם אך ורק דרך

היציאה של הסאב (היציאה בכרטיס עצמו) ואם אין סאב מחובר ליציאה הספציפית הזו אז יוצא מצב

שאתה לא שומע את הבאסים.

עריכה - האפשרות של ה-BASS REDIRECT אמור להיות איפשהו במאפינים של כרטיס הקול

או בקונטרול פנל של הכרטיס (או במיקסר עצמו)

-שי-

פורסם

אולי האוזניים שלך פגומות?

תביא אוזנים spare תראה אם זה עובד

;D

פורסם
  • מחבר

הפתרון הוא נורא פשוט. קח את הרמקולים שלך, חבר אותם אצל חבר שלך וראה מה קורה. אם לא שומעים טוב, החלף אותם. אם שומעים טוב, הבעיה היא או במחשב שלך, או באקוסטיקה.

גם זו בעיה, הוא לא רוצה שאני יקח אליו את הרמקולים :-[

לשי= לא ממש הבנתי למה אתה מתכוון... איפה יש את הBASS REDIRECT??

אולי אתה מתכוון לזה שאפשר ךהגדיר את הבאס מהווינדווס??? כי חוץ מזה ומהרמקולים אני לא מכיר עוד אופציה...

פורסם

כן ההגדרה של הבאסים היא מהווינדווס עצמו (לא אמרת איזה כ.קול יש לך, הגדרת הבס שאמרתי היא רק לכרטיסים 5.1 או 4.1 [ככה זה

אצלי בלייב 5.1 בכל אופן])

תיכנס להגדרות של כ.הקול שלך דרך START--->ALL PROGRAMS ותחפש את האפשרות הזאת

(אצלי זה דרך ה-AUDIOHQ--SPEAKERS---SETTINGS).

תגיד לי אם זה עובד (או אם זה לא)

-שי-

פורסם
  • מחבר

שי, אתה מתכוון להגדרות האלה??? כי אין משהו אחר חוץ מזה... והכרטיס קול שלי הוא Creative audigy, הזכרתי אתזה כבר מקודם.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

תיראו, חשבתי על משהו אבל אני לא יודע אם קיים כזה דבר בכלל אז אני צריך את העזרה שלכם...

ניראה לי שהבאס חלש בסאבוופר כי הוא חצי שרוף או משהו כזה... ז"א שמגיע אליו הספק חשמל נורמלי והכל, אבל הבאס כאילו לא מישתמש בכל העוצמה שיש לו כי משהו בפנים פגום??? יכול להיות שמשהו פגום בסאב? ואם כן אז מה הוא יכול להיות ???

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים