פורסם 2003 בנובמבר 1422 שנים יש לי בבית שני מחשבים, שמחוברים אחד למישנהו בכבל רשת מוצלב.האם ישנה דרך כל שהיא לכבות את המחשב המשני בדרך כל שהיא?ואם כן, מה היא?
פורסם 2003 בנובמבר 1422 שנים אני מניח שאתה XP vs XP אם לא שכח מהתראד הזהבהנחה שאתה יודע מה הסיסמא שאיתה התקנת את הוינדוס (הוא ביקש ממך סיסמא באמצע ההתקנה)כדי לקבל הרשאה תעשהnet use \\ip "password" /user:Administratorלדוגמא (אם הסיסמא היא 1234)net use \\192.168.0.1 "1234" /user:Administratorאחרי שעשית את זה וזה אמר לך שזה הצליח אתה עושהshutdown -s -m \\ipאם אתה לא יודע מה הסיסמא כנס לcontrol paneladmin toolscomputer managmentusers and groupsusersיש שם Administratorשנה לו את הסיסמא
פורסם 2003 בנובמבר 1422 שנים זה עבד גם עם 2000 אבל נדמה לי שזה כבר לא עובד בכלל בגלל עדכוני אבטחה נגד וירוסיםתנסה בכל שאת אין לך מה להפסיד
פורסם 2003 בנובמבר 1422 שנים נבדק ב 2000 / איכספי:לך ל- Computer management (תחת ה- Administrative tools )משם תלחץ על ACTIONואז CONNECT TO ANOTHER COMPUTERתרשום את ה IP / השם של המחשב השני.אחרי שאתה מחובר אליו (כמובן שאתה צריך הרשאות גישה של ADMIN אליו)תלחץ כפתור ימני ותלך ל PROPERTIES .שם לך לכרטיסיית ADVANCED ושם תמצא את אפשרות הכיבוי.
פורסם 2003 בנובמבר 1922 שנים תנסה עם VNC (תוכנה שמאפשרת להשתלט על מחשב מרוחק)אני לא בטוח אם אפשר לכבות מחשב דרכה, אז תבדוקהגרסה שאני משתמש בה היא RealVNC, אבל אני מניח שגם UltraVNC או TightVNC יעשו את העבודה. חפש בגוגל קישורים להורדה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.