עבור לתוכן

סוללת 8 תאים ב-Vostro 3300

Featured Replies

פורסם

שלום.

אני מתלבט כרגע בין רכישת Dell Latitude E5410 ו-Vostro 3300.

החיסרון העיקרי מבחינתי בווסטרו הוא הסוללה החדשה שמקבלים בברירת מחדל, ולכן אם אני אקנה את המחשב אני ארצה לשדרג אותה.

הבעיה היא שלא הצלחתי למצוא ברשת עדות ברורה להשפעה של הסוללה על מידות המחשב (אני מודע לתוספת המשקל, אבל היא פחות רלוונטית מבחינתי).

האם למישהו יש ניסיון עם המחשב והסוללה ויודע באיזה אופן היא בולטת החוצה? (מלמעלה, למטה, אחורה)

תודה.

פורסם

בוודאי שבולטת.

יוצרת רגלית קטנה למחשב, מגביהה אותו בכס"מ וחצי בערך.

פורסם
  • מחבר

בוודאי שבולטת.

יוצרת רגלית קטנה למחשב, מגביהה אותו בכס"מ וחצי בערך.

אוי, נשמע כמו משהו שקצת מפריע. :(

אני תוהה אם בכל זאת כדאי לקנות את המחשב עם סוללת 4 תאים (אני נרתע משמעותית מהפלסטיק של הLatitude).

כמה זמן סביר להניח שהמחשב יוכל להחזיק בעבודה על OneNote (או Word) עם סוללה כזו?

פורסם

יש לי את הווסטרו עם 4תאים - מחזיק כשעה 45 בערך.

פורסם
  • מחבר

פחות משחשבתי...

ה-D630 הישן שלי (עם סוללת 6-תאים) החזיק פי 2 מזה.

בדגם שלך יש כרטיס מסך מתקדם?

אתה משתמש בהגדרות לחיסכון באנרגיה/בהירות נמוכה?

פורסם

יש לי את ה VOSTRO 3300.הסוללה בפירוש מאכזבת !

מחזיק בין שעתיים לשעתיים וחצי בעבודה סבירה, WIFI , יישומים אופיס, גלישה ובהירות מסך 2 לפני הכי כהה.

יש לי את הגרסא הבסיסית עם כרטיס מסך אינטל, מעבד i3 350 ו2 גיגה זכרון אך עם דיסק קשיח 320GB 7200RPM

הפתרון שהוצע לי ושהלכתי עליו זה לרכוש עוד סוללה מקורית ב195 ש"ח ואז אתה מחליף כשנגמרת אחת.

בזמנו זה נראה לי כמו פתרון סביר, עם זאת אך ורק מהסיבה של הסוללה אני מתכוון להחליף את המחשב הזה למרות שהוא בן פחות מחודש.

לכן אני מציע לך לחשוב טוב טוב לפני שאתה רוכש אחד כזה, אלא אם כן זמן סוללה לא מפריע לך.

מכל שאר הבחינות ה VOSTRO באמת מצויין, איכות הרכבה, ביצועים לא רעים יחסית ל I3 , פד ומקלדת מצויינים וכו'...

מבחינתי הסוללה זה DEAL BREAKER ולכן אאלץ להפרד ממנו ולהתקדם הלאה.

מה מגיע ב5410?

פורסם
  • מחבר

יש לי את ה VOSTRO 3300.הסוללה בפירוש מאכזבת !

מחזיק בין שעתיים לשעתיים וחצי בעבודה סבירה, WIFI , יישומים אופיס, גלישה ובהירות מסך 2 לפני הכי כהה.

יש לי את הגרסא הבסיסית עם כרטיס מסך אינטל, מעבד i3 350 ו2 גיגה זכרון אך עם דיסק קשיח 320GB 7200RPM

הפתרון שהוצע לי ושהלכתי עליו זה לרכוש עוד סוללה מקורית ב195 ש"ח ואז אתה מחליף כשנגמרת אחת.

בזמנו זה נראה לי כמו פתרון סביר, עם זאת אך ורק מהסיבה של הסוללה אני מתכוון להחליף את המחשב הזה למרות שהוא בן פחות מחודש.

לכן אני מציע לך לחשוב טוב טוב לפני שאתה רוכש אחד כזה, אלא אם כן זמן סוללה לא מפריע לך.

מכל שאר הבחינות ה VOSTRO באמת מצויין, איכות הרכבה, ביצועים לא רעים יחסית ל I3 , פד ומקלדת מצויינים וכו'...

מבחינתי הסוללה זה DEAL BREAKER ולכן אאלץ להפרד ממנו ולהתקדם הלאה.

מה מגיע ב5410?

בE5410 יש סוללת 6 תאים, מבחינת הביצועים הוא די זהה (הוא גדול באינץ' אחד, אבל הוא עדיין מספיק קטן וקל לטעמי).

אני מניח שהוא יכול להחזיק 3-3.5 שעות כמו הLatitude D630 הישן שלי.

הבעיה היא שה-E5410 מכוסה בפלסטיק ומרגיש ממש, ממש זול (בדקתי בתצוגה).

ה-Latitude E6410 לעומתו הוא בעל גימור יותר יוקרתי, אבל הוא עולה הרבה יותר (כ-1,300 ש"ח יותר מדגם E5410 זהה).

אגב, ראיתי שבאתר של דל מוכרים סוללת 6-תאים שתומכת במחשב, שאני לא בטוח שמוכרים בארץ.

אני תוהה אם היא יכולה להיות פיתרון סביר, כל עוד והיא לא בולטת כמו ה8 תאים.

http://accessories.us.dell.com/sna/products/Power/productdetail.aspx?c=us&l=en&s=dfh&cs=22&sku=312-0997

אני אנסה ליצור קשר עם דל ע"מ לוודא שלא מדובר בטעות בדף.

פורסם
  • מחבר

עדכון:

שוחחתי עם נציג של דל בצ'ט לגבי סוללת 6 התאים.

הנציג טען שהסוללה אכן תומכת בווסטרו 3300 ושלא מדובר בשגיאה.

כמו כן, הוא אמר שבניגוד לסוללת ה-8 תאים היא לא בולטת מלמטה ב-3300.

הסוללה לכאורה גם זהה לסוללת ה6-תאים שמגיעה עם ה-Vostro 3500.

עדיין יש לי ספקות...

למישהו יש במקרה ניסיון עם סוללת 6-תאים בווסטרו 3300, או שיש לו דרך לבדוק האם הסוללה של ה-3500 עובדת ב-3300?

פורסם

אני החלטתי כנראה להחליף את ה VOSTRO בסמסונג Q330

לא ראיתי בארץ סוללה 6 תאים לVOSTRO 3300 , השאלה אם יש להשיג ואם אפשר לשדרג במעמד הרכישה (מבחינתך)

פורסם

יש לך את ה-4320s של HP, שהוא תחליף ראוי

יש לו מעטפת אלומיניום ככה שמבחינת ה"הרגשה" אתה מסודר

בנוסף, הוא נמכר היום עם 3 שנים אחריות במחיר של כ-3100 שח למפרט הזול ביותר שלו - http://www.winprice.co.il/Product.asp?Pid=WS910EA&Cat2Cat1ID=17&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he

או במחיר של כ-3800 שח למפרט חזק יותר עם מעבד חזק יותר, ונפח זכרון גדול יותר - http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=16787

לדגם הזה מסך מט כמו לווסטרו, וזמן סוללה עדיף (מגיע עם סוללת 6 תאים)

יש לו יתרון על הווסטרו - יציאת HDMI.

פורסם

תודה על ההמלצה אבל אני HP לא קונה יותר .

הלפטופ הקודם שלי היה HP והוא שבק כמה ימים אחרי שנת האחריות העלובה שהם נותנים למוצרים שלהם.

זה רק מראה כמה הם מאמינים בהם...

אגב המשקל של ה HP הזה משמעותית יותר גבוה, מתחיל מ2.2 וזה לא כולל סוללה 6 תאים....

הVOSTRO שוקל 1.8 עם סוללה 4 תאים, הסמסונג 1.96 כולל סוללה 6 תאים.

פורסם
  • מחבר

תודה על ההמלצה.

אני אבדוק את המחשב, על אף שהמקלדת והלוח מגע שלו מעט מרתיעים אותי.

בכל אופן, אני עדיין מעוניין לבדוק אם סוללת ה-6 תאים של הVostro 3500 באמת עובדת עם ה-3300, כמו שנציג דל טען.

פורסם

אשמח אם תעדכן לגבי ה6 תאים.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

עדיין לא הצלחתי להגיע למידע חד-משמעי בנוגע לתמיכת המחשב בסוללת 6 תאים.

במידה ולמישהו יש מידע בנושא/יכולת לבדוק, אעריך את העזרה.

פורסם

זה כבר לא רלוונטי עבורי,

גלגלתי את הVOSTRO 3300 הזה הלאה ורכשתי סמסונג Q330.

אני בדיוק כותב ממנו, המחשב כבר שעתיים וחצי רץ על סוללה ואני בערך ב50 אחוז....

אמנם פעילות סולידית : WORD, אינטרנט וכו'.

המחשב גם פחות מתחמם בזמן העבודה ואיזור המקלדת קריר ביחס ל"אש" שהיתה בחצי הימני שלה בVOSTRO 3300.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים