עבור לתוכן

מחפש המלצה למסך תקציב עד 1500ש"ח

Featured Replies

פורסם

אני מחפש מסך בגודל בערך ''22 ותקציב של עד 1500ש"ח. כמוכן אני מחפש חנות אמינה באזור ראשון לציון.

אני צריך את המסך בעיקר לטקסט וקצת משחקים(האמת שלרוב אני משחק בפוטובול מנג'ר שזה גם טקסט). סרטים אני רואה בטלוויזיה שמחוברת למחשב.

המחשב שלי זה AMD4600+ וכרטיס מסך GeForce8800 320MB. כמוכן אני עובר ממסך CRT אז אני מחפש משהו שהכי מתקרב לזה.

ראיתי שרוב המלצות פה בתקציב הן 2209WA,U2211H וU2311H כולן של dell ו2333 של סמסונג.

אז מה הכי כדאי לי לקנות?

בתודה oronluko

פורסם

אכן מומלץ אחד מאלה שציינת - הם מתאימים לגודל הרצוי ולתצקיב שלך, ומסכים מעולים באופן כללי.

הבנתי שחלק מהדגמים הנ"ל לא זמינים כרגע, על אף זאת שהם מופיעים במחירונים של חנויות רבות. תצטרך להשקיע ולברר. הייתי מנסה להשיג תחילה את מסכי ה23", ואח"כ יורד ל22", אם ה23" לא זמינים.

פורסם

שלום oronluko ,

לשאלתך,

ישנם 2 דגמים של LG שיהיו לך שימושיים ובמסגרת התקציב. הדגם הראשון הוא E2380V. מדובר על מסך בגודל "23 בעל טכנולוגיית LED וברזולוציית FULL HD. המסך בעיצוב פרימיום יוצא דופן וטכנולוגיית super + resolution המאפשרת לצפות בתכני SD באיכות HD. כמו כן, בעל מס' יכולות מרשימות: חיבור HDMI, ניגודיות גבוהה של 1:5,000,000 ומהירות תגובה של 5Ms. המסך מגיע עם ממשק הפעלה חדש המופעל בטכנולוגיית מגע ועם חבילת +SMART המאפשרת לעבוד על 2 חלונות במקביל שיהיה נוח לעבודה. הדגם השני הוא W2286L של LG. מדובר במסך LED בגודל "22 ובעל מס' תכונות: פאנל אולטרה Slim דק ביותר - רק 2 ס"מ, יחס ניגודיות גבוהה 1:2,000,000, מהירות תגובה של 2 מיל לשניה ו 2 כניסות HDMI. על שני הדגמים ניתנות 3 שנים אחריות ע"י קבוצת ח.י.

מקווה שיכולתי לעזור.

אם עולות שאלות נוספות אשמח אם תוכל לפנות אלינו לכתובת המייל: online@hye.co.il.

בברכה, אור נציג קבוצת ח.י.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים