עבור לתוכן

בעיה עם לוח gigabyte

Featured Replies

פורסם

שלום, יש לי לוח ל AMD עם צ'יפ via kt400 . המאורר שיושב על הצ'יפ התחיל להשמיע רעש, אחרי ניקוי יסודי הרעש לא עובר. מה ניתן לעשות?

תודה.

פורסם

אותה בעיה כמו אצלי מה לעשות מאוורר זבלה ולא אפקטיבי בכלל או שתשתמש באחריות שלך (עם יש לך) עם לא פשוט תחליף (מומלץ לאותו הגודל)

פורסם
  • מחבר

אתה יודע מאיפה אפשר להשיג אחד כזה?

פורסם

עוד קורבן של Gigabyte 7VA\X\P

בזמנו כשהלוח הזה עוד היה חדש היו פה לא מעט תראדים על אנשים שטוענים שהמאורר עושה רעש ממש מעצבן

בין הפתרונות היה הצעה להגביה את הגריל של המאורר (או לפרקו לגמרי) כי הכנפיים פוגעות בו, אצלי זה עזר.

נסה את זה ואם זה לא עוזר קנה מאורר 40 ממ חדש ותחליף את הישן. זה קצת בעייה לשהגיע מאורר בזה גדול אני מצאתי בחנות אלקטרוניקה רגילה.

פורסם

עדיף לפרק את ההיטסינק ולחבר משהו פאסיבי (למשל היטסינק של P1 או דוקט 370 - עלול לדרוש קצת עבודה).

ובפעם הבאה אני מבקש לרשום כותרת אינפורמטיבית שמתארת את הבעיה!

פורסם
  • מחבר

קודם כל סליחה ... אני חדש.

דבר שני , הרצתי חיפושים (zap, ksp,pandas) על דוקט 370 ועל P1 ולא מצאתי כלום.

האם זה יהיה מסובך להחליף בעצמי את ההיטסינק, ואיפה אפשר למצוא את הדגמים שהמלצת עליהם?

פורסם

את האמת לדעתי המאוורר שם הוא סתם ליופי (אולי טיפה מוסיף לאפקטיביות) כי אני ניתקתי אותו למשך יומיים רצוף והטמפ' של הג'יפסט עלו רק ב5 מעלות יעני מ35 ל 40 לא ניראה לי שזה מעניין מישהו (גם לא אוברקלוקרים כמוני) כי גם ככה המקסימום שאני מצליח להעלות את הבאס זה 180 אז הוא לא מתחמם בכלל אז לדעתי אפשר לוותר על המאוורר הזבלה שלהם או לכל אלה שרוצים אז להחליף אותו

ובקשר להיטסינק לא מומלץ להחליף לא יוסיף לביצועים ולא כלום

פורסם

קודם כל סליחה ... אני חדש.

דבר שני , הרצתי חיפושים (zap, ksp,pandas) על דוקט 370 ועל P1 ולא מצאתי כלום.

האם זה יהיה מסובך להחליף בעצמי את ההיטסינק, ואיפה אפשר למצוא את הדגמים שהמלצת עליהם?

הכוונה היא להיטסינק פשוט של פנטיום1 או 3, משהו עם בסיס של 50*50 מ"מ פחות או יותר.

פורסם
הכוונה היא להיטסינק פשוט של פנטיום1 או 3, משהו עם בסיס של 50*50 מ"מ פחות או יותר.

לא ניראה לי שזה אפשרי אין שם מספיק מקום ולא ניראה לי שהוא ירצה להדביק אותו לשם

פורסם

אמרתי שזה עלול לדרוש קצת עבודה.

פורסם

1. נסה להחליף את המאוורר באחריות - ללוחות של gigabyte יש אחריות של 3 שנים. לי הייתה בעיה דומה (אצלי המאוורר פשוט הפסיק לעבוד) והחליפו לי אותו בלי בעיה.

2. המאוורר הוא בגודל של מאוורר פשוט לכ. מסך (המאוורר של ה Riva TNT2 שלי זהה לו בגודל). הבעיה היחידה - בלוח אם יש תושבת ל-2 פינים ובמאווררים כאלו יש היום 3 פינים (ככה הם נמכרים).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים