פורסם 2011 בינואר 1414 שנים לא מזמן התחילה לי בעייה שהמחשב היה מכבה את עצמו לבד ונדלק לבד.קניתי הארד דיסק חדש (זה שמכיל את המערכת הפעלה שהיא ווינדוז 7 אגב) וזה לא עזר.הרצתי memtest לזיכרון במשך 6 שעות ללא כל תקלה (4 ג'יגה של קורסייר)וזה נראה שכשאני מנתק כרטיס זיכרון אחד מהשתיים המחשב פועל ללא כל תקלות.האם אני מסיק מזה שזאת בעייה בכרטיס? אפילו שהMEMTEST לא מצא תקלות?תודה רבה לכל מי שנכנס וייתן לי תשובה פשוטה מניסיון קודם. זיכרון טוב זה לא דבר זול (:
פורסם 2011 בינואר 1414 שנים תנסה לשים אותם על הסלוט באותו הצבע בדרך כלל 1 ו 3 או 2 ו 4,לא בטוח שזה יעזור אבל תנסה, אים עדיין יש בעיות אולי אחד מהסלוטים לא טוב,למורות שאני חושב שMEMTEST היתה צריכה למצוא את הבעיה.
פורסם 2011 בינואר 1414 שנים מחבר תנסה לשים אותם על הסלוט באותו הצבע בדרך כלל 1 ו 3 או 2 ו 4,לא בטוח שזה יעזור אבל תנסה, אים עדיין יש בעיות אולי אחד מהסלוטים לא טוב,למורות שאני חושב שMEMTEST היתה צריכה למצוא את הבעיה.תודה על התגובה המהירה.הם היו על אותו הצבע לא נגעתי בהם (צהוב)אם אני אחליף לאדום זה ישנה משהו? ישהבדל?אה ושכחתי לציין שהם עובדים בדואל צ'אנל. זה נראה לי חשוב.
פורסם 2011 בינואר 1414 שנים תנסה אים אחד מהסלוטים לא טוב זה יכול לפתור את הבעיה אני לא מבטיח ב100%לתקלה יכול להיות מספר אפשרויות.אים זה לא עוזר תבדוק בביוס את התדר של הזיכרון או את המתח.במקרה הזה יכול להיות שאיפוס של הביוס יעזור.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.