עבור לתוכן

איטיות מחרפנת בהוט+בזק בינלאומי

Featured Replies

פורסם

פשוט נמאס.

אני מחובר תשתית הוט וספק בזק בינלאומי - 12MB

בבדיקת מהירות שביצעתי בכמה אתרים שונים "הכל בסדר" התוצאות מראות מהירות הורדה והעלאה תקינה

אבל בתכלס בשטח המהירות על הפניםםם :bash: :bash: :pissed:

אתרים בארץ ובעיקר מחול עושים טובה עד שעולים וההורדות איטיות ביותר 20-30 kbs פשוט מעצבןןן

מה עושים?!!!?!

פורסם

לא נמאס לפתוח הודעות עם אותו הנושא כל שני וחמישי?

יש 100 ת'רדים עם אותו הנושא בדיוק.

בכל מקרה, מה שעושים זה עוברים לחיבור עם חייגן.

אמור לעבוד יותר טוב מMPLS

פורסם

ידוע.

זה ככה כבר חודשיים וכנראה לא ישתפר יותר.

פורסם

שלום Haviv,

נשמח לבדוק מה מקור הבעיה ולנסות לפתור אותה במידת הצורך. לשם כך אנא פנה אלינו לכתובת hot.service@hot.net.il בציון שם מלא, מספר פניה (7153898), שם המשתמש ב-Hwzone, פרטי המקרה ומספרי טלפון בהם נוכל ליצור עמך קשר.

פורסם

אבל בתכלס בשטח המהירות על הפניםםם :bash: :bash: :pissed:

אתרים בארץ ובעיקר מחול עושים טובה עד שעולים וההורדות איטיות ביותר 20-30 kbs פשוט מעצבןןן

מה עושים?!!!?!

אני יכול לבקש מאשתי להפסיק להוריד בP2P בשעות העומס ולנצל את התיעדוף של gamer לרעה. ;) . תחליף ספק זה מה שעושים . ..אין ל014 כנראה שום הגבלות והם כנראה נותנים תיעדוף לp2p או משהו שאנשים לא יתקשרו לשאול "למה זה לא עובד על מקסימום". כשאין הגבלות יש קרב על רוחב הפס ואנשים עם תיעדוף לרוב מנצחים. אני לא יודע איך המערכת של 014 עובדת כי זה סוד מקצועי אפשר רק לראות את העומס ותוצאותיו ולא להצביע על הגורם שלו( כמו 95% מרוחב הפס להורדות גדולות) .

20-30KB לשניה יכול לעבוד בסדר עם גלישה לאתרים דלי מדיה כמו wikipedia למשל. זה לא מאפשר לראות youtube כי הרוחב פס הנדרש גדול. אולי זה יעבוד כי ל014 יש איזה מערכת ש"עוזרת" לyoutube ( יותר עוזרת להם לחסוך רוחב פס וזה טוב) אבל היא לרוב מגמגת בשעות העומס לא משנה איזה חבילה יש לך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים