פורסם 2011 בינואר 1414 שנים שלום לכם , יש ברשותי מחשב נייד מסוג, acer aspire 5732ZG הוא תומך בHD ויש ברשותי טלויזיה samsung series 5 full hd 37* אני רוצה לחבר את המחשב הנייד לטלויזיה ואז לראות את הסרטים דרך הטלויזיה עכשיו השאלה שלי היא. מהיא הדרך הטובה ביותר והזולה ביותר. האם זה דרך כבל HDMI? ושמעתי שיש דבר כזה STREAMER מישהו מוכבן בבקשה להסביר לי מזה? תודה מראש . מצאתי את זה בDEAL EXTREME. לדעתי זה מאוד זה השאלה אם זה מה שאני צריך. http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.29769
פורסם 2011 בינואר 1414 שנים אני רואה דרך כבל HDMI מצויין, ואפילו הכבל הוא לא איכותי שקיבלתי עם הממיר מהוט.
פורסם 2011 בינואר 1414 שנים מחבר המחשב הנייד שלי אין לו יציאת HDMI יש לו VGA. אני מה שאני רוצה לקנות זה את הconverter. לחבר את זה למחשב ואז לקנות כבל HDMI עוד 11$ שבסכ"ה יוצר 55$ ( משהו כזה ). האם זה הדרך הזולה ביותר? והאם אני יתמוך רק בHD או גם בFULL HD. במזה כרוך?. תודה על התגובה המהירה הזאת
פורסם 2011 בינואר 1414 שנים מחבר תודה רבה . ובקשר לשאלה השנייה שלי אם מישהו יוכל לענות לי אני אודה לו . השאלה הייתה באיזה רזלוציה אני יכול לראות אם כבל כזה?
פורסם 2011 בינואר 1414 שנים http://www.amperel.co.il/products/177776זה כנראה לא יעבודהVGA הוא אנלוגי, והHDMI הוא דיגיטלי, לכן צריך ממיר אקטיבי בין החיבורים ולא כבל כזה.
פורסם 2011 בינואר 1414 שנים זה כנראה לא יעבודהVGA הוא אנלוגי, והHDMI הוא דיגיטלי, לכן צריך ממיר אקטיבי בין החיבורים ולא כבל כזה.גם אני חשבתי ככה.אבל אם זה ככה, למה מוכרים כזה כבל ?
פורסם 2011 בינואר 1414 שנים יש מקרים חריגים שבהם יש אות דיגיטלי גם באותו חיבור, תלוי בהרכבה כמובן.אבל בעיקר לפרייארים שיקנו, ואז יגידו להם, תראו השתמשתם.
פורסם 2011 בינואר 1414 שנים מחבר אולי הממיר שאני מצאתי יסדר את הבעיה הזאת?... אשמח לעוד עצות שאני יהיה בטוח מה לקנות ומה לא .
פורסם 2011 בינואר 1414 שנים בשביל מה ממיר? תחבר את הנייד עם VGA לLCD ואתה תוכל לראות ברזולוציית FHD. דר"א אם אומרים לך שהוא תומך ברזולוציה הנ"ל משמע ב FHD. אם הנייד לא תומך ב FHD אלא רק ב HD אז תבדוק מה אתה יודע על ההגדרות של כל דבר. HD זה רק רזולוציה.. אם אתה יכול להגיע לרזולוציה הנ"ל עם הנייד אז הוא תומך. השאלה הבאה שנשאלת אם יש לו מספיק כח לסחוב סרטי FHD. ואת זה אני לא יכול להגיד לך בלי להסתכל על מפרט (שכרגע אין לי זמן) שבת שלום
פורסם 2011 בינואר 1514 שנים מחבר הבנתי...הבעיה היא שאם אני לא טועה הרזלוציה בנייד שלי היא 1366*768והנה המפרט, כשתוכל להסתכל אנא הגב לי כשיהיה לך זמן.CPU Intel® Pentium® Dual-Core Processor T4400 2.2GHz, 800MHz FSB, 1MB L2 CacheMemory 4GB DDR3 1066MHz HD 320GB (5400 rpm) Display 15.6'' HD Acer CineCrystal LCD (1366 x 768)GPU ATI Mobility Radeon HD 4570, Up to 2304 MB HyperMemory (512 MB Dedicated)windows 7 אם זה משנה משהו..זה בעיקרון המפרט הוא לא כזה חזק אבל גם לא כזה חלש יחסית
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.