עבור לתוכן

לפני קנייה- מחשב+אינטרנט

Featured Replies

פורסם

שלום.

אני רוצה לקנות מחשב נייד למשחקים (משחקי רשת, משחקים קלים-בינוניים), לעיצוב Photoshop, Flash לאינטרנט ולשימוש יום-יומי.

ראיתי את המשחב הבא:

http://www.traklin.co.il/product.asp?pc=124345

ורציתי לשמוע את דעתכם עליו.

בנוסף,

רציתי לדעת איזה אינטרנט הכי ממומלץ אם אני רוצה לשחק משחקי רשת, איזו חברה הכי טובה מבחינת pings?

אני רוצה להשתמש במחשב ובאינטרנט בעיקר בבסיס (תל השומר), ובorange אמרו לי שאי אפשר להפעיל בתל השומר 5 מגה, מישהו יודע מה המקסימום שאפשר להפעיל שם?

פורסם
  • מחבר

הקפצה. :(

פורסם
  • מחבר

מדובר על כל הסדרה בכללי, איך הדגם הספציפי הזה יריץ לי משחקים ותוכנות כמו photoshop?

והאם אפשר להגיע לביצועים טובים יותר עם מחשב אחר במחיר דומה?

פורסם

מדובר על כל הסדרה בכללי, איך הדגם הספציפי הזה יריץ לי משחקים ותוכנות כמו photoshop?

והאם אפשר להגיע לביצועים טובים יותר עם מחשב אחר במחיר דומה?

קודם כל, זה המחשב היחיד שלהם בסדרה שיש לו כרטיס גרפי נפרד. מעבר לזה, אין לי מושג לגבי פוטושופ אבל אני בספק שזה יריץ משחקים מעבר לפשוטים. ביותר. שום מחשב בטווח מחירים כזה הוא לא מחשב משחקים רציני.

פורסם
  • מחבר

קודם כל, זה המחשב היחיד שלהם בסדרה שיש לו כרטיס גרפי נפרד. מעבר לזה, אין לי מושג לגבי פוטושופ אבל אני בספק שזה יריץ משחקים מעבר לפשוטים. ביותר. שום מחשב בטווח מחירים כזה הוא לא מחשב משחקים רציני.

אני לא מדבר על משחקים כבדים, אני מדבר על משחקים בסגנון WoW וכ'ו..

איך הi3 370m של המחשב הנייד יחסית לQ6600 של מחשב שולחני?

פורסם

אני לא מדבר על משחקים כבדים, אני מדבר על משחקים בסגנון WoW וכ'ו..

איך הi3 370m של המחשב הנייד יחסית לQ6600 של מחשב שולחני?

אין לי מושג במחשבים שולחנים אבל זה מעבד טוב. חזק כמעט כמו ה- I5-450.

בשרשור שנתתי לך מדברים גם על המעבד הזה וגם על הכרטיס מסך. ממליצה מאוד לקרוא אותו. אתה גם יכול לעשות גוגל ולראות מה אומרים עליו בחו"ל.

נ.ב

ביקורת מקיפה מאוד

http://www.notebookcheck.net/Review-Fujitsu-Lifebook-AH530-Notebook.40469.0.html

פורסם
  • מחבר

אוקיי נראה לי שזה המחשב הנבחר...

עכשיו נותרה השאלה של האינטרנט....

פורסם

שלום dor962 ,

לשאלתך,

דגם שיהיה לך טוב לשימושים שציינת הוא A510-E38 מסדרת הפרימיום של LG. מדובר על מחשב נייד עם מסך רחב בגודל "15.6 וברזולוציית HD, מעבד Intel Core ii5-460M שיהיה לך טוב למשחקים ולתוכנות עיצוב, זיכרון פנימי של 4GB, כרטיס גרפי NVIDIA GeForce GT 425M וכונן קשיח של 500GB. מגיע גם עם צורב DVD, מערכת הפעלה של Win 7 Home Premium, מצלמת אינטרנט מובנת ובעל משקל של 2.7 ק"ג. על הנייד ניתנות שנתיים אחריות ע"י קבוצת ח.י. ואופציית הרחבה לשנה נוספת.

מקווה שיכולתי לעזור.

אם עולות שאלות נוספות אשמח אם תוכל לפנות אלינו לכתובת המייל: online@hye.co.il.

בברכה, אור נציג חברת ח.י.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים