עבור לתוכן

מה המשמעות של ארבע נורות דלוקות בלוח אם ?(ועזרה לעידכון הביוס)

Featured Replies

פורסם

כשאני מפעיל מחדש את המחשב, או מדליק אותו, או עושה ריסט ידני, או לחילופין ריסט פתאומי שנעשה לבד, דולקות 4 נורות בלוח אם ללא הבהוב: שתיים ירוקות, אחד כתום, ואחד אדום. זאת למשך כ15 שניות, עוד במסך השחור..(קריאת הארדיסקים וכו')

הלוח אם הוא Gigabyte GA-EP45T-UD3LR

מה זה אומר? האם תקין/ לא בסדר?

הורדתי את הספר של הלוח כאן

וניסתי לחפש משהו שקשור לLED, אבל לא מצאתי

פורסם
  • מחבר

אז ממה שהבנתי , אין לזה כל כך משמעות, זה משהו נורמלי, משהו שקשור לטעינה של המעבד, אני צודק ?

בכל אופן לא הבנתי מה זה עושה ומה הרעיון,

אולי אתה יכול לעזור לי לעדכן את הביוס? יש לי גירסה של שנתיים + , F4 וכבר קיימת F10. אבל אני לא יודע איך לעדכן, ומפחד לדפוק בדרך את כל הלוח..

נכנסתי לאתר של ג'יגה בייט, אין לי מושג איזה REV יש לי, 1.0REV או 1.1REV או הכי חדש 1.3REV ... ניסתי להסתכל על הלוח עצמו במחשב בצדדים שצריך להיות(בפינות) ולא מצאתי , תראה : http://www.gigabyte.com/search/search.aspx?kw=GA-EP45T-UD3LR+

ניסיתי עם EVEREST Ultimate Edition לחפש את הגירסה המדויקת אבל זה לא כתוב שם (תחת מאדרבורד, ביוס/ צ'יפס, ועוד אחד של מאדרבורד)

יש איזה תוכנה שתוכל להגיד בוודאות איזה גירסה? כי הבנתי אם יש לי נניח 1.1 ואני אתקין 1.3, יכול ללכת הלוח ( למרות שיש DUAL BIOS שלא הבנתי איך משתמשים בזה בעת הצורך)

יש לי בעיות קשות במחשב, שרק עידכון ביוס זה הברירה היחידה(אחרי אינספור בדיקות וניסויים ע"ע טופיקים אחרים) - אני מקווה שזה יעזור . (גם הביוס החליט פתאום לא לזהות אף הארדיסק או כונן סידירום )

המדריכים הנוכחיים באתר לא ממש עדכניים, איך לצרוב ואיך להפעיל(אין לי פלופי) / האם צריך להסיר לפניי כן את הביוס וכו' - לא ברור לי. (למשל זה

אם תוכל להדריך אותי זה מאוד יעזור , אם אפשר כמה שיותר בעברית כי האנגלית שלי לא טובה.

תודה

פורסם

תבדוק אם בלוח שלך יש תמיכה בדימוי DOK לFLOPPY.

פורסם

לא צריך פלופי. אתה יכול להשתמש בDOK עם מערכת קבצים FAT32.

תראה בCPU-Z אם יהיה כתוב משהו ואם לא זה מודפס על PCB של הלוח עצמו.

היום גם "לדפוק" לוח אם בגלל עדכון ביוס זה לא בדיוק כל כך פשוט כמו פעם. :)

וגם אם הביוס יזהה שהגרסא לא מתאימה לו (יש תמיד Unique ID לכל מוצר בעדכון עצמו) הוא לא יאפשר את העדכון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים