פורסם 2011 בינואר 1314 שנים הראוטר עומד אצלי כבר משהו כמו 3-2 שנים משהו כזה ועבד בסדר מהירות האינטרנט היא 5 מגה!עכשיו עקב בעיות במחשב היתי חייב לעשות פירמוט למחשב..לאחר הפירמוט בזק אומרים לי שצריך להזמין טכניי כדי שאני יתקין כרטיס מסך והוא מחובר אצלי בעזר קבל...אז מה אני עושה??
פורסם 2011 בינואר 1314 שנים מה?אם אני אסה לפרש את מה שכתבת... התקנת מערכת הפעלה, אבל לא דאגת לדרייברים. איך בדיוק בזק קשורה לנושא?זה לא כרטיס מסך אלא כרטיס רשת ורושמים כבל.
פורסם 2011 בינואר 1314 שנים מחבר אמ היתבלבתי תודה על התיקון היתכוונתי לכרטיס רשת!!הבעיה שכשהיתקשרתי לחברה אמרתי להם שזה מחובר למחשב דרך הכבל והם עדיין אמרו שצריך ליקנות כרטיס רשת וליפני זה לא היה לי עבד רק אם זה יכול ליהיות שזה התקנה מסויממת של משהו כמו דרייברים?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.