פורסם 2003 בנובמבר 1422 שנים אני מאוד מתלבט בין כמה זכרונות:1. Twinmos 512mb pc3200 tmd-50b2. Geil 512mb 3200 value3. OCZ 512MB 3200 PREMIER SIREISהתקציב הוא 530 שקל , החנות הממולצת היא pch מכיוון שאין לי צורך בדמי משלוח.יש עוד הצעות?
פורסם 2003 בנובמבר 1522 שנים אני חושב שהייתי לקח את ה TWINMOS גם כן כי שמעתי על בעיית תאימות עם גייל אז אני מעדיף לא לקחת סיכון.אבל אתה רוצה לעשות OC? מה השימוש של המחשב?
פורסם 2003 בנובמבר 1522 שנים כן זכרונות לא רעים כלל וכלל.אבל אם אינ לא טועה הם יותר ל OC, למרות שפה המחיר פחות או יותר דומה, אז זה פחות משנה.אני לא יודע מה בדיוק המאפיינים של OCZ לכן אני לא אמליץ, אבל אני יודע שלא יהיו לו (לפותח הת'רד) בעיה עם זכרונות TWINMOS.אבל עדיין השאלה שלי לפותח הת'רד היא מה השימוש של המחשב?!! ???
פורסם 2003 בנובמבר 1522 שנים ממש שיח חירשים!!!שלושת הזכרונות שונים בתכליתם.כל אחד מתאים לאופי עבודה אחר.חשוב לדעת מה רוצה פותח הת'רד מן הזכרונות:מחיר, OC, עבודה עם AMD?רק אחר כך להמליץ לו.נב- "זכרונות פצצתיים!" -זה לא תשובה
פורסם 2003 בנובמבר 1522 שנים מזה בעיות אי תאימות ?אתה רואה בSPECS אם זה מתאים, לוקח את הזיכרון, מדליק את המחשב.נדלק ? יפה.לא נדלק ? עוברים למשהו אחר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.