עבור לתוכן

Mushkin Black LEVEL 1, יש לי את הזכרונות האלו. אבל יש בעיה, מצורף קובץ.

Featured Replies

פורסם

כפי שציינתי יש לי זכרונות של מושקין בלאק לבל 1. (512 2X).

עכשיו המתחים שלהם נמוכים מאוד הם מתחילים במשהו כמו 2.40 ואז יורדים בהדרגתיות ל2.22 או 2.35 פעם אחת הם ירדו אפילו מתחת ל2.00!! הם היו על 1.92,1.95.

הלוח הוא ABIT IC-7 והמעבד 2.4C.

מה יכולה להיות הבעיה??

ומה אומרת ההודעה הבאה:

Large memory systems (1GB or greater) should use Registered/Buffered memory, especially if more than 2 are installed on the same channel. This improves signal quality by reducing the load on the chipset channel. While these modules add an extra clock delay due to the on-board buffers (thus CL2 effectively becomes CL3), the stability will be worth it. Server chipsets with many memory slots generally require Registered memory.

Fix: If you plan on adding more memory, consider replacing the modules with Registered/Buffered modules. Do note that you cannot mix Unbuffered and Registered/Buffered modules on the same channel, but you may be able to if the chipset has multiple memory channels.

לאחר שהתקנתי SISOFT SANDRA הוא הראה לי משהו על הזכרונות ... עכשיו יש לי איתם (הזכרונות) בעיה.

ומה זה Registered Memory??

תודה רבה לכל מי שעוזר, זה חשוב לי מאוד!

פורסם
  • מחבר

טוב, זה לא עזר.

למה לעזאזל המתחים יורדים ככה?!?!

פורסם

איפה אתה בדיוק מודד את המתחים האלה?

אני לא יודע איפה קראת את המתחים האלה, אבל הם בשום אופן לא יכולים להיות נכונים. הזכרונות לא יכולים לתפקד במתח של פחות מ 2V.

פורסם
  • מחבר

איפה אתה בדיוק מודד את המתחים האלה?

אני לא יודע איפה קראת את המתחים האלה, אבל הם בשום אופן לא יכולים להיות נכונים. הזכרונות לא יכולים לתפקד במתח של פחות מ 2V.

זאת התשובה שקיבלתי כל כך הרבה פעמים!

אני יודע שזה לא הגיוני ושזה נדיר. אבל כן היה להם מצב שהם ירדו גם מתחת ל2V,בדקתי את זה גם בביוס וגם בעזרת תוכנה דרך הווינדוס.

HARDWARE DOCTOR.

עכשיו הם עומדים על 2.30 זה נורמלי? וכבר בדרך, מה הם המתחים שצריך להיות בערך?

למה אבל הזכורנות יורדים ככה... אם אני ישאיר את המחשב דולק עוד איזה כמה שעות טובות הם יצנחו בהדרגה. מדוע???

פורסם

טוב, זה לא עזר.

ביקשת הסבר ל-Registered memory לא?

פורסם
  • מחבר

לא כי קראתי משהו על זה וחשבתי אולי זה קשור, מסתבר שלא.

אבל מה יכולה להיות הבעיה!??!

WTF?!?! :-\

פורסם

דיווח המתחים של לוח האם שלך קצת דפוק כנראה. אם אתה ממש מתעקש, החלף אותו, אבל אני לא הייתי טורח.

פורסם

Are you using the latest bios?

Anyway, as said before many times, these are not your reall VDIMM voltages since there is hardly a chance the memory will work with anything under 2.5V so it's a false reporting issue.

פורסם
  • מחבר

יכול להיות שהביוס עצמו נותן הודעה שגויה?!

לא נראה לי הגיוני....!

אז מה אני אמור לעשות???, לא נראה לי שזה קשור לעידכון ביוס.

יש אולי איזה תוכנה שיכולה להראות לי את המתחים המדוייקים או שכל התוכנות לוקחות את המידע מהביוס עצמו??

חוץ מזה מה יכול להיות הבעיה?!?!

פורסם

זה לא קשור לזיכרונות ובכלל לא יכול להיות שהמתח באמת יורד כל כך נמוך ועדיין המחשב מתפקד.

או החיישן או התוכנה לא מדווחים נכון על המתח, זה הכל.

פורסם
  • מחבר

יכול להיות שהתוכנה לא אומרת נכון, אבל אחר-כך אני נכנס לביוס ורואה שהנתונים באמת ככה.

אז כנראה שזה החיישן??...

אין מצב שהמחשב יכול לתפקד במתחים כאלו ?? (נגיד לצורך העניין 2.24 או 2.22)??

פורסם

יש תוכנה שניקראת AIDA32 תנסה להוריד אותה, היא בודקת לך את כל המערכת

פורסם
  • מחבר

בדקתי כבר עם SISOFT SANDRA...

אבל אני ינסה גם את AIDA.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים