פורסם 2011 בינואר 1314 שנים שלום לכולם,מחקתי בטעות USER מתוך הEXCHANGE 2010 וזה מחק לי את הUSER גם מהACTIVE DIRECTORY לאותו משתמש יש המון חומר חשוב , איך אני משחזר או מבטל את המחיקה מודה מראש לכל מי שיכול לעזור אני בבעיה רציניתתודה
פורסם 2011 בינואר 1314 שנים אאל"ט אפשר להכנס לdsa.msc להתחבר לאחד הDC שלך ולהוריד את הV מ"IsDeleted". תבדוק
פורסם 2011 בינואר 1314 שנים מחבר איפה לחפש?מחקתי את היוזר מהEXCHANGE כבראיך אני משחזריש לי server 2008 dc-exchange 2010תצילו אותי דחוף!!!
פורסם 2011 בינואר 1314 שנים אין גיבוי יומי שאפשר לקחת את הפרטים ממנו?חוץ מזה, כמו Zinger777 ציין, הרבה פעמים מדובר על attribute שניתן לשנות בתוך הLDAP לאובייקט עצמו.עריכה: מה השתנה מאז הדיון הזה?
פורסם 2011 בינואר 1414 שנים אין גיבוי יומי שאפשר לקחת את הפרטים ממנו? חוץ מזה, כמו Zinger777 ציין, הרבה פעמים מדובר על attribute שניתן לשנות בתוך הLDAP לאובייקט עצמו. עריכה: מה השתנה מאז הדיון הזה? הנה משהו שמצאתי ב-Google. http://blog.chrislehr.com/2009/10/exchange-2010-recovery-scenario-1.htm תנסה, תראה אם אין לך גיבוי נורמאלי לקלטת, זה די הברירה היחידה שלך לדעתי. ממילא, מערכת גיבוי(קלטת + BackupExec) עושה די את אותו הדבר, רק בצורה אוטומאטית, מהירה ונוחה. אתה תצטרך לעשות קצת עבודה שחורה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.