עבור לתוכן

רשת להנהלת חשבונות במחשבים מרוחקים

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

התקנתי תוכנה להנהלת חשבונות גירסת רשת מבוסס sql. הבעיה שאני רוצה להשתמש במחשבים מרוחקים ולא ברשת ביתית,וכשאני מתקין את התחנת עבודה שמתי בכתובת של השרת את האי פי של המחשב שבו מותקן השרת, התוכנה עובדת אבל מאוד איטית . יש לי רוחב פס של 10 mb בשתי המחשבים. השאלה אם יש איזה שהוא צורה לסדר את המהירות? והאם לעשות ip vpn של בזק יכול לעזור? כי אולי בצורה הזאת התעבורה בתוך הרשת יותר מהירה. והאם יש אפשרות להתקין את השרת sql על כונן ענן ?וגם אם כן אם זה יעזור? תודה רבה

פורסם

לפני שמישהו יוכל לעזור לך טכנית - נא כתוב בצורה שאפשר לקרוא.

סימני פיסוק\ריווח והתנסחות

קראתי 3 פעמים את הפוסט שלך ולא הבנתי אותך - משמע אתה לא כותב טוב (א ו שאני לא קורא טוב - אבל נוותר על האחרון)

ממתין

גבריאל

פורסם
  • מחבר

סליחה אני באמת חלש בכתיבה בפרט בשתים בלילה ניסיתי לתקן אני מקווה שכעת זה יותר מובן תודה

פורסם

בסוף העברת את החשבשבת לSQL? :D

לדעתי קודם כל תבדוק אם לוקח יותר זמן להריץ שאילותות לפני שאתה מאשים את הרשת.

פורסם
  • מחבר

בחחשב שבו מותקן השרת התוכנה עובדת במהירות ומביאה נתונים במהירות. וגם במחשב בתוך הרשת המקומית זה מהיר רק במחשב המרוחק זה איטי. לכן אני מאשים את הרשת

פורסם

תנטר את רוחב הפס הדרוש לך.

באמצעות נטלימיטר או באמצעות תוכנה אחרת.

אחרי זה במידה והבעיה היא אכן ברוחב הפס, תצטרך להגדילו בהתאם.

פורסם
  • מחבר

בדקתי בנטילימטר ולמרות שאין שום הגבלה באפלוד הוא לא עובר 2600b בעוד שרותים אחרים של WIN כמו שולחן עבודה מרוחק מגיעים ל7000b.

והנתון הזה נכון בין לשימוש ברשת האינטרנט, ובין לרשת הפנימית. מה שתמוה שברשת הפנימית אין שום דיליי?!

אשמח לכל רעיון.

אני חושב שצריך להיות קודם כל סיבה לתעבורת הנתונים הכ"כ דלה.

בנוסף לזה אמור להיות אופציית דחיסה לנתונים של הSQL שתקטין את הנפח הנדרש.

שוב תודה לכולכם :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

לא הצלחתי לבטל . זה אמור להשפיע גם על הרשת המקומית כי שם זה כן עובד מהר ואגב אשמח אם תפרט קצת מה זה הchimney תודה

פורסם

הבעיה היא שבארץ, מהירות ההעלאה הגבוהה ביותר שאתה יכול לקבל היא 1MB's.

וזה מה שגורם לדיליי.

יכול להיות שהנפח של הקבצים הוא קטן, אבל יש הרבה מהם, וזה מה שגורם להרבה זמן של טעינה.

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי. הנטילימטר לא אמור להראות את התעבורה המעשית שעוברת ברשת

פורסם

לא הצלחתי לבטל . זה אמור להשפיע גם על הרשת המקומית כי שם זה כן עובד מהר ואגב אשמח אם תפרט קצת מה זה הchimney תודה

להלן הסבר

http://windows.microsoft.com/en-US/windows-vista/What-is-TCP-Chimney-Offload

כמו כן - אישית ראיתי רק צרות מהרכיב הזה - כבה אותו - לצורך נסיון גם במכונות וגם בשרת = העניין הוא בסך הכל פקודה אחת

cmd /k Netsh int ip set chimney DISABLED

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים