פורסם 2011 בינואר 1314 שנים שלום לכולם התקנתי תוכנה להנהלת חשבונות גירסת רשת מבוסס sql. הבעיה שאני רוצה להשתמש במחשבים מרוחקים ולא ברשת ביתית,וכשאני מתקין את התחנת עבודה שמתי בכתובת של השרת את האי פי של המחשב שבו מותקן השרת, התוכנה עובדת אבל מאוד איטית . יש לי רוחב פס של 10 mb בשתי המחשבים. השאלה אם יש איזה שהוא צורה לסדר את המהירות? והאם לעשות ip vpn של בזק יכול לעזור? כי אולי בצורה הזאת התעבורה בתוך הרשת יותר מהירה. והאם יש אפשרות להתקין את השרת sql על כונן ענן ?וגם אם כן אם זה יעזור? תודה רבה
פורסם 2011 בינואר 1314 שנים לפני שמישהו יוכל לעזור לך טכנית - נא כתוב בצורה שאפשר לקרוא.סימני פיסוק\ריווח והתנסחותקראתי 3 פעמים את הפוסט שלך ולא הבנתי אותך - משמע אתה לא כותב טוב (א ו שאני לא קורא טוב - אבל נוותר על האחרון)ממתיןגבריאל
פורסם 2011 בינואר 1314 שנים מחבר סליחה אני באמת חלש בכתיבה בפרט בשתים בלילה ניסיתי לתקן אני מקווה שכעת זה יותר מובן תודה
פורסם 2011 בינואר 1314 שנים בסוף העברת את החשבשבת לSQL? לדעתי קודם כל תבדוק אם לוקח יותר זמן להריץ שאילותות לפני שאתה מאשים את הרשת.
פורסם 2011 בינואר 1314 שנים מחבר בחחשב שבו מותקן השרת התוכנה עובדת במהירות ומביאה נתונים במהירות. וגם במחשב בתוך הרשת המקומית זה מהיר רק במחשב המרוחק זה איטי. לכן אני מאשים את הרשת
פורסם 2011 בינואר 1314 שנים תנטר את רוחב הפס הדרוש לך.באמצעות נטלימיטר או באמצעות תוכנה אחרת.אחרי זה במידה והבעיה היא אכן ברוחב הפס, תצטרך להגדילו בהתאם.
פורסם 2011 בינואר 1314 שנים בנוסף נסה לבטל את ה-tcp chimney כבר נתקלתי בלא מעט בעיות עם ה-FEATURE הזהhttp://blogs.msdn.com/b/psssql/archive/2008/10/01/windows-scalable-networking-pack-possible-performance-and-concurrency-impacts-to-sql-server-workloads.aspx
פורסם 2011 בינואר 1714 שנים מחבר בדקתי בנטילימטר ולמרות שאין שום הגבלה באפלוד הוא לא עובר 2600b בעוד שרותים אחרים של WIN כמו שולחן עבודה מרוחק מגיעים ל7000b. והנתון הזה נכון בין לשימוש ברשת האינטרנט, ובין לרשת הפנימית. מה שתמוה שברשת הפנימית אין שום דיליי?! אשמח לכל רעיון. אני חושב שצריך להיות קודם כל סיבה לתעבורת הנתונים הכ"כ דלה. בנוסף לזה אמור להיות אופציית דחיסה לנתונים של הSQL שתקטין את הנפח הנדרש. שוב תודה לכולכם
פורסם 2011 בינואר 1714 שנים מחבר לא הצלחתי לבטל . זה אמור להשפיע גם על הרשת המקומית כי שם זה כן עובד מהר ואגב אשמח אם תפרט קצת מה זה הchimney תודה
פורסם 2011 בינואר 1714 שנים הבעיה היא שבארץ, מהירות ההעלאה הגבוהה ביותר שאתה יכול לקבל היא 1MB's.וזה מה שגורם לדיליי.יכול להיות שהנפח של הקבצים הוא קטן, אבל יש הרבה מהם, וזה מה שגורם להרבה זמן של טעינה.
פורסם 2011 בינואר 1814 שנים לא הצלחתי לבטל . זה אמור להשפיע גם על הרשת המקומית כי שם זה כן עובד מהר ואגב אשמח אם תפרט קצת מה זה הchimney תודהלהלן הסברhttp://windows.microsoft.com/en-US/windows-vista/What-is-TCP-Chimney-Offloadכמו כן - אישית ראיתי רק צרות מהרכיב הזה - כבה אותו - לצורך נסיון גם במכונות וגם בשרת = העניין הוא בסך הכל פקודה אחתcmd /k Netsh int ip set chimney DISABLED
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.