פורסם 2011 בינואר 1214 שנים אשמח לעזרה בחיפוש אחר מחשב נייד,אלה הדרישות בגדול:* מטרות המחשב? גלישה, מסמכים ותכנות ב-VISUAL STUDIO* גודל המסך? 14 או 13.3 מכיוון שאני רוצה להשתמש בו בעיקר בנסיעה ברכבת* משקל רצוי?עדיף עד 2 ק"ג, אבל אפשר עד 3 ק"ג - לא קריטי* האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא במיוחד, שעה וחצי-שעתיים* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) עדיף HDMI, לא קריטי* בלוטות? לא משמעותי* גודל מינימלי של כונן קשיח? 250* צורב DVD? לא משמעותי, רק בשביל התקנת WIN* האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? שמעתי ש-DELL, LENOVO טובותהדגמים שחשבתי עליהם כרגע הם:DELL 4030 (אין עליו הרבה מידע באתר יש סיבה?)DELL 3010 (האם המסך שלו מבריק או מט?)אשמח לשמוע לגבי דגמים של LENOVO שמתאימים לתקציב שלי,אם יש חברה מומלצת אחרת אשמח לשמוע.תודה מראש
פורסם 2011 בינואר 1414 שנים מחבר אשמח אם יש מישהו שיכול לעזור בהתלבטות...וגם, איפה אפשר לראות ניידים של דל ולנובו עובדים, ולא רק בתמונה??
פורסם 2011 בינואר 1714 שנים שלום odedk ,עפ"י מה שציינת, דגם T380-RB1 של LG יהיה לך שימושי למה שאתה צריך. הדגם מסדרת ה Marathon בעל מסך של "13.3 ומאפשר עד 10.5 שעות עבודה בעזרת סוללה של 8 תאים. משקלו של הנייד 1.89 ק"ג בלבד והוא מגיע עם זיכרון 4GB, כונן קשיח של 320GB, יציאת HDMI, בלוטות' ומערכת הפעלה של WIN 7. הנייד בעל מעבד Intel Pentium Dual core Processor SU4100 וכרטיס גרפי Mobile Intel GMA 4500M. על הנייד ניתנות שנתיים אחריות ע"י קבוצת ח.י. ואופציית הרחבה לשנה נוספת.מקווה שיכולתי לעזור.אם עולות שאלות נוספות אשמח אם תוכל לפנות אלינו לכתובת המייל: online@hye.co.il.בברכה, אור נציג קבוצת ח.י.
פורסם 2011 בינואר 1814 שנים ממליץ על VOSTRO 3300מסך 13" במשקל 1.8 ק"ג - עדיף על פני מסך 14" כבד יותרמסך מט - מומלץ במיוחד לנסיעות ברכבת ועבודה מחוץ לביתחסרון עיקרי - סוללה עד שעתיים אבל במקרה שלך אין בעיה. גם אין HDMI אבל הבנתי שזה לא הכרחי.מחיר 3000-3500 ש"ח, ביד 2 2000-2500 ש"ח.בנוטבוק-קלאב בקרית אריה בפ"ת ניתן לראות ולהרגיש מבחר גדול יחסית מדגמי דל.עוד דגם מומלץ של לנובו - thinkpad edge 13 - יענה על כל הדרישות שלך.(גם אני בעד DELL או THINKPAD בעדיפות ראשונה, מנסיון ! )
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.