פורסם 2011 בינואר 1214 שנים בוקר טוב אני מנסה לעדכן את המחשב ומשום מה וזו הפעם הראשונה שאני לא מצליח ואין לי מושג מהיכן מתחילים בכדי לפתור את הבעיה אשמח לקבל עזרתכם בנושא מצורף תמונה תודה רבה ויום טוב רובי
פורסם 2011 בינואר 1214 שנים בדקת הגדרות פיירוול? אם יש לך אחד כזה אולי הוא חוסם...אם אתה טוען שבדר"כ אין בעייה,אזיי אני רואה מהתמונה שאתה מנסה להתקין דרך האתר...אולי תנסה דרך windows update שקיים אצלך במערכת ותראה אם זה עובד.
פורסם 2011 בינואר 1214 שנים מחבר שלום לך מותקן הפיירוול של הוווינדוס ולא אחר.לגבי תוכנת העידכון אתה מתכוון דרך לוח בקרה ואז להגדיר את האפדייט אוטומטי .בכל מקרה זה באמת פעם ראשונה שזה קורה ובהבנה הבסיסית שלי במחשבים ובכלל לא יודע מה עושים אשמח לעזרה תודה רובי
פורסם 2011 בינואר 1214 שנים אל תגדיר כלום.רק תנסה לעדכן דרך windows update ולא דרך הדפדפן...כי לדעתי אולי משהו בדפדפן אולי חוסם לך. אני רואה שאתה (עדיין)עם XP-אני חושב שזה נמצא בלוח בקרה...בכל מקרה לא קשה לחפש את זה. נסה לראות אם העידכונים יותקנו בהצלחה בדרך הזו ודווח...
פורסם 2011 בינואר 1314 שנים מחבר שלוםעשיתי כמו שאמרת דרך התחל ואז לאפליקצייה אך שוב אותה בעיה קורה מה הלאה אתה מכיר שיטות אחרות או שאולי אנסה לשנות את ההגדרות בדפדפן כמו שאמרת דרך אגב תודה על העזרה וההיתייחסות שלך .רובי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.