פורסם 2011 בינואר 1214 שנים היי, יש לי מאחורה של המחשב 6 יציאות USB ומקדימה 2.הקדימה נשחטו/נשברו כבר מזמן, ולאחרונה גם ה 4 היציאות שנמצאות במקום הטבעי (ליד יציאות התקשורת) לא עובדותה 2 היחידות שעובדות הן כאלה שנמצאות בכרטיס PCI - תוסף שהגיע עם לוח האם.האם יש מה לקחת את המחשב למעבדה? האם יש אפשרות לתקן את היציאות הללו?האם כדאי פשוט לקנות מפצל USB2 נורמלי? (יש חיה כזאת?)
פורסם 2011 בינואר 1214 שנים תאפס הגדרות ביוס לברירת מחדלתבדוק אם יש לך עוד תוסף של USB שמתחבר ללוח אם
פורסם 2011 בינואר 1314 שנים מחבר אני אמנם מתימר להבין בזה, אבל אני אשמח להדרכה בנושא האלא מקדימה נחשבים כתוסף שמתחבר ללוח אם? עריכה: אוקי החזרתי את ההגדרות אחורה - איזה כייף! זה פתר את הבעיה בלי קשר אבל מצחיק שעכשיו זה הוסיף לי איזה מאה שטויות אחרות שכנראה ביטלתי לפני שנים כמו כל מני בקרי RAID ואפילו הוא הוסיף לי פלופי דיסק עכשיו למי יש פלופי דיסק במחשב בכלל?!
פורסם 2011 בינואר 1414 שנים אם ה USB הקדמיים שבורים רצוי שתנתק את הכבל שמחבר אותם ללוח בתוך המחשב, כדיי שהם לא יקצרו את הלוח
פורסם 2011 בינואר 1414 שנים כנראה שהלוח שלך תומך בפלופי אתה יכול לבטל את האפשרות הזאת אים היא לא נחוצה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.