פורסם 2003 בנובמבר 1422 שנים אתר מחשבים חדש נפתח בנושאי חומרה, תוכנה ומשחקים. באתר מתעדכנות ידיעות על בסיס יומיומי, כתבות, סקרים, גלריות, מערכת פורומים ועוד. * האתר אינו בא להתחרות ב-HWzone אלא להוסיף על התוכן שכבר יש, ואנו מקווים לשיתוף פעולה בין האתרים. נ.ב לפני פרסום ההודעה הזו, שאלתי את מנהלי האתר והם הסכימו לפרסום הזה, תודה רבה כתובת האתר: http://www.PCArena.org
פורסם 2003 בנובמבר 1422 שנים נחמד ביותר אבל למשל במדריך של איך לקנות מחשב כל החלק על הזכרונות ממש לא נכוןאני מקווה שזה מעידה חד פעמית וסך הכל אני לא מכיר הרבה אנשים שלא היו טועים במשהו בכל ההסבר הזהעריכה:גם ההסבר על מה Buffer עושה ממש לא נכוןאני יודע זה קצת קטנוניות אבל צריך לשים לב לדברים האלה
פורסם 2003 בנובמבר 1422 שנים מחבר אני חוזר ומסביר שוב:האתר לא בא להתחרות ב-HWzone, הוא בא להוסיף תכנים.חוץ מזה, HWzone עוסק בעיקר בחומרה, ו-PC Arena עוסק בחומרה, משחקים ותוכנה.Decktor - מה לא נכון בחלק של הזכרונות ?
פורסם 2003 בנובמבר 1422 שנים buffer מאכסן מידע{זה לפחות מה שאני זוכר} , וכן גודלו נמדד במגה בייטים לכן ככל שהוא יותר גדול העבודה תהייה יותר מהירה וחלקה
פורסם 2003 בנובמבר 1422 שנים חביב, עיצוב מצועצע בצורה מחרידה... יש עוד לאן לשאוף.הציפור בחתימה שלך מזה מכוערת , לא משנה.אתר טוב, שיהיה בהצלחה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.