פורסם 2003 בנובמבר 1422 שנים מצאתי את הproduct idאבל האם זה מה שאני צריך בשביל רישום מחדש?אני מעוניין לפרמט ולהתקין מחדש את המחשב ולהשמש בעותק חוקי של WIN XP HEרק שאיבדתי את הקוד.. (נשבע לכם) ידוע לי שהוא מוסתר בצורה כלשהי ברגיסטרי ולכן אי אפשר לראות אותו...עזרו לי!!
פורסם 2003 בנובמבר 1422 שנים נכון , תעשה חיפוש ביאהו "sp1" על האקס פי......הוא יתן לך כל מיני אתרים שמסבירים איך לשנות את הקוד.....בכמה מהם יש לינקים לתוכנות שמראות את הקוד שנמצא בשימוש באותו הרגע.
פורסם 2003 בנובמבר 1422 שנים זה לא ווארז כיא.הוא לא נתן לו אתר.ב.אפילו באתר של מיקרוסופט מסבירים איך לשנות את מפתח המוצר של XP.ג.הוא לא נתן לו מפתח מוצר, הוא רק עזר לו להשתמש בקוד החוקי שיש לו כבר.
פורסם 2003 בנובמבר 1422 שנים הנקודות שלך נכונות אבל העובדה זה שאתה תמצא ככה גם מלא סריאלים והיה נדמה לי שהוא אמר את זה
פורסם 2003 בנובמבר 1522 שנים הנקודות שלך נכונות אבל העובדה זה שאתה תמצא ככה גם מלא סריאלים והיה נדמה לי שהוא אמר את זהבחיפוש פשוט ביאהו לא תמצא סיריאל פועל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.