עבור לתוכן

מפרט למשחקים, ללא ציוד היקפי, עד 3,500 ש''ח.

Featured Replies

פורסם

תודה לכולם על התגובות והייעוץ. אני ממש מעריך את זה :)

האמת, תיכננתי לקנות גם מסך ולא ציינתי זאת כי מסך זה בסך הכל עוד 900-1000 ש''ח LED או LCD, ולא חשבתי לטרוח להעלות את זה כי זה ממש לא משנה איזה מסך לוקחים כל עוד זה שייך לפירמה מוכרת כמו סאמסונג או LG. או שאולי גם זה קריטי?

כשכתבתי שקט 9, התווכנתי לכך שאני לא רוצה מחשב רועש, אבל אם שקט דרגה 6אומר רעש ממש זניח, אז זה בסדר. כל עוד זה לא נשמע כמו מכונת כביסה :)

לגבי טמפרטורות, חשוב לי נושא הקירור כי אני פוחד על הרכיבים, שלא יישרף כלום, אם החום לא גורם לכך, אז אין לי בעיה עם זה. אני לא מאלה שמשאירים את המחשב דלוק כמה ימים ברצף או אפילו שבועות. כל יום אני מכבה אותו, רק כי אני פוחד שמשהו יתחמם יותר מדי ויישרף. אני קצת פרנואיד בקטע הזה :)

הפראנואידה די מטופשת.

במידה ואתה לא עושה OC טמפרטורות לא משנות לך יותר מדי,תקנה מארז אם 2 מאווררים לסירקולצייה בסיסית.

אם זה בסטוק אין שום בעיה,ואין שום צורך להיות פרנואיד ואתה יכול לעשות מה שבא לך ואני יכול להבטיח לך שהוא לא ישרף או משהו.

מה שיכול לגרום ל"שריפת" רכיבים זה:

1)ספק ג'נרי-פה משקיעים ומביאים לך ספק איכותי.

2)הרכיב לא בסדר-ממשים אחריות.

3)OC-אם כי נראה שאתה לא מתעסק אם זה.

חוץ מזה אין שום סיבה למה רכיב יכול "להישרף".

כמו שאתה רואה-אין לך שום סכנה כזאת.

פורסם
  • מחבר

CRT, ראיתי ששלחת לי הודעה פרטית, אך משום מה אני לא יכולה להגיב, וגם לא לשלוח הודעה פרטית לאף אחד, אין לי גישה עדיין.

המפרטים שהצעת נראים לי מעניינים:) תודה!

menas, אני שמח לדעת שאין קשר בין טמפרטורה גבוהה לבין שריפה של רכיב. עכשיו נושא הטמפרטורות פחות חשוב. (אבל בכל זאת, למה אנשים מחפשים מחשב קריר?)

פורסם

מחשב קריר זאת הגדרה רחבה.

יש בה כמה כיוונים כגון: קירור יעודי לרכיבים, מארז מאוורר, אפשרות לOC וכו'.

כן כמובן פרנויה שחכתי לציין :-).

היום רוב החלקים מקוררים בצורה סבירה ביותר. ואין צורך למשהו מעבר אם לא רוצים להוריד את רמת הרעש או להגיע להישגים בOC.

מה שכן חשוב זה שהמארז יהיה מאוורר מספיק טוב.

אגב את או אתה? כי מהתגובה לא הבנתי בדיוק ;)

לא יכולה להגיב,

אני שמח לדעת

איזה משחקים הולכים לרוץ על המחשב?

פורסם

ו theone89, אגב "WOW ומיזה המבין גדול הזה ? 425W יחזיק תמערכת הזאת ? ומה יקרה כשיגיע הקטע של הOC מה אז ? הספק יקרוס וישבוק חיים ואז מה אולי עוד חלקים ישרפו, אבל לא בואו נחסוך ת30 שקל האלה כי הספק מחזיק בלי למצמץ נכון ?"

תסתכל על המפרט שלי, כולל הספק. עד עכשיו נשמע פשוט למדי עבור הספק הזה נכון?

ניקח חודשיים אחורה. חבר קונה GTX470:

http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3618#ov

בארה"ב וחוזר איתו לארץ, אלא מה? כאשר הוא מגיע לארץ מחבר ומתקין את הכרטיס הוא חובה ירידת ביצועים מהGTX260 שממנו הוא שדרג.

לפני שהוא שולח את הכרטיס לארצות הברית לממש אחריות, נתן לי אותו לבדוק.

עכשיו הספק מחזיק Q6700 בOC ל3.2GHZ, כ.מסך GTX470, זיכרון ב4 סטיקים DDR2, שני מאוררים צורב אחד ו3 קשיחים. מדליקים, שיפור הביצועים מן הGTS450 שלי הוא מטורף. בדיקות יציבות - עובר גם LINX עם 25 לולאות וגם FURMARK במשך 3 שעות. שיחקנו בMETRO 2033 משחק כבד לכל הדעות, בלי שום בעיה. הבעיה היחדה למעשה במערכת היא לדחוף פנימה GTX470 לתוך HEC 6A21. הכרטיס היה על המערכת שלי במשך 4 ימים וסחטתי אותו כדי לבדוק שהוא יציב. הכרטיס נמצא בסופו של דבר תקין לחלוטין, התקנה מחדש של מערכת ההפעלה פתרה את הבעיה אצלו.

עכשיו, נכון שאין שום ערובה לזה שזה היה ממשיך להחזיק כל כך יפה גם בהמשך וברור שזה היה קרוב למדי לגבול יכולותיו של הספק, וברור שזה לא רעיון טוב לקנות PRO 82+ 425W אם אתה קונה GTX470 או 6950 אבל:

GTX460 צורך מהותית פחות מGTX470 כ-55W למעשה. והן CI5 2500 והן 640X4 שניהם צורכים פחות מQ6700 וודאי שבאוברקלוק. כך שאם הספק שלי לא עשה שום בעיה עם עומס גדול שכזה, אין שום סיבה שהוא או הגרסא המודולרית שלו יעשו שום בעיות עם המערכות שצוינו פה עד כה (למעט האחת עם ה6950).

ואני שואל, למה להיות חכמולוג קופץ בראש?

ולגבי הנסיון הפרטי שלך, שמת כרטיס מסך שצריכת החשמל שלו נושק ל200W על ספק חלש יותר מהאחד הנידון, כאשר שאר פרטי המערכת לא ברורים, אבל ככל הנראה לאורך מספיק זמן, ולא ציינת את גיל הספק. נשמע שהמאן פה לא הסתיים לחיוב, אבל MODU 82+ 425W עם GTX460 ומערכת שאפילו לא מתוכנן עליה OC, זה שילוב מצוין.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים