עבור לתוכן

עזרה| קניית כרטיס מסך

Featured Replies

פורסם

אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש השימושים שלי חיבור המחשב ל lcd באמצות חיבור hdmi וצפייה בסרטי hd 720 ו 1080 באופן חלק וללא תקיעות

הספק שלי 300w של חברת פאור מאן

לוח אם אינטל d945gccr

כרטיס מסך נוכי מובנה בלוח אם

המסך 32

• תגובות 34
  • צפיות 4.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יש תקציב, או שזה חופשי (באופן כללי אם אתה לא משחק, אתה יכול לקנות כרטיס פשוט)?

פורסם
  • מחבר

אני לא משחק בכלל אפילו לא במשחקים קלים השימושים שלי הם כמו שאמרתי חיבור המחשב ל lcd באמצות חיבור hdmi וצפייה בסרטי hd 720 ו 1080 באופן חלק וללא תקיעות

טוח המחירים הם 200- 300 עם אפשרות לחריגה קטנה

פורסם

כרטיס הG210 הזול ביותר שאתה מוצא (כמעת כולם מכילים HDMI) יתאים. הוא נבנה למטרה זאת.

איזה מעבד אגב יש במחשב? וכמה זכרון?

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע איזה מעבד אבל אני חושב שהיכרון הוא חצי

עכשיו אמרו לי שהכרטיסים של hdxx יותר טובים איזה אתה יכול להמליץ לי מהם

אל תתיחס רק לזול שיענה גם על הדרישות שלי

פורסם
  • מחבר

המליצו לי על הכרטיסים האלה

8400GS

GT220

HD5450

מה כדאי לקחת שוב השימושים שלי הם

חיבור המחשב ל lcd באמצות חיבור hdmi וצפייה בסרטי hd 720 ו 1080 באופן חלק וללא תקיעות

תודה

פורסם

תשמע אם לא תיתן יותר פרטים כמו מעבד וזיכרון לא נוכל לעזור לך ...

יכול להיות שגם אם תקנה כרטיס מסך חדש ב800 שקל זה עדיין לא יעזור כי המעבד שלך חלש תעזור לנו כדי שנעזור לך ...

פורסם
  • מחבר

עם תסתכל בהודעה למעלה תראה שנתתי פרטים תמעבד אי לא יודע

פורסם

אז תבין שיכול להיות שתקנה כרטיס מסך חדש וזה לא יעזור לתקיעות שלך וסתם זרקת 200 שקל לפח.

תנסה לעשות קליק ימני על מחשב שלי ואז מאפיינים ותבדוק שם באחד החלונות את הדגם של המעבד...

פורסם
  • מחבר

המעבד שלי הוא סלרון b3.33

פורסם

יופי למדת משהו חדש היום :yelclap:

לצערי אני חושש שהוא חלש מידי כלומר סרטי HD בכללי יהיו קצת כבדים להריץ חלק ללא תקיעות אני לא חושב שיש משהו שאתה יכול לעשות ובטח שלא לקנות כרטיס מסך חדש.

תנסה לחסוך קצת אולי הגיע הזמן לקנות מחשב חדש ..

פורסם
  • מחבר

נאמר לי שהכרטיס מסך gt 220 או gt 240 יעשו תעבודה בלי בעיות ?

חוץ מזה אני צריך להחליף כרטיס מסך כי אני רוצה לחבר תמחשב לlcd באופן קבוע לא רק לסרטים גם לשאר השימושים גלישה וכו'

פורסם

אתה מוזמן לנסות, אני לא חושב שזה יניב שיפור בתקיעות בטח שלא ב 1080P.

אני לא הייתי משקיע שקל במחשב כמו שלך הייתי מעדיף לחכות עוד קצת להסתדר עם מה שיש ושיהיה יותר כסף לשדרג למשהו יותר עדכני.

פורסם
  • מחבר

בלי שום קשר לסרטים אני רוצה לחבר תמחשב לlcd בשביל זה אני צריך להחליף תכרטיס כדי שיהיה לי חיבור מתאים לחבר למסך

המחשב אומנם לא משהו אבל לשימושים שלי הוא מספיק אני גולש באינטרנט ומוריד לא משחק בכלל

פורסם

אמרתי לך אתה מוזמן לעשות מה שאתה רוצה, אני לא הייתי משקיע במשהו שלא יתן תמורה נאה לכסף שלי.

אגב לגבי החיבור המחשב לLCD, לשימוש של אינטרנט וקצת סרטים כבל פשוט של RGB שעולה 50 שקל ל10 מטר יהיה מספיק, אך תצטרך למצוא פתרון לסאונד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים