פורסם 2011 בינואר 1014 שנים http://www.nrg.co.il/online/1/ART2/198/860.html?hp=1&loc=7&tmp=6008יש לו אומץ לבן אדם הזה...
פורסם 2011 בינואר 1014 שנים בן אדם עם ביציםאני באמת אוהב אותו...חח, הוא מצחיק ואדיר, אומר מה שיש לו בפה.לפחות הוא לא מהפחדנים שמפחדים לצייץ בחדשות שלא יחסמו אותם.
פורסם 2011 בינואר 1014 שנים לגבי כל אחד האמירה של "מומו" היא מעליבה, לגבי נתן זהבי זה מחמאה... מה שיוצא מהפה של הבן אדם הזה אולי מטונף אבל אחרי התשובה שלו במקרה הזה... גם חרא יכול להיות שווה זהב
פורסם 2011 בינואר 1114 שנים אם כי פה אני מסכים עם זהבי, אני חייב להגיד שאני לא מבין מי נתן תוכנית רדיו לשמאלן הקומוניסט ההזוי הזה.
פורסם 2011 בינואר 1314 שנים אם כי פה אני מסכים עם זהבי, אני חייב להגיד שאני לא מבין מי נתן תוכנית רדיו לשמאלן הקומוניסט ההזוי הזה.זאת לא השאלהגם לשמאלן קומוניסט והזוי מותר שתהיה לו תכנית רדיוהשאלה איך לא מפריע לאף אחד שהוא מוריד את הרמה של עצמו וגם של מי שמאזין לו לשפל כזה נמוך עם הסגנון דיבור שלו - לאו דווקא במקרה הזה.מבחינתי הוא יהודי מסריח - ואני בטוח שהוא לא ייעלב, אם מבחינתו זה ביטוי לגיטימי למישהו שאתה לא מסכים איתו.
פורסם 2011 בינואר 1314 שנים מוריד את הרמה? למה התוכנית שלו זה חלק מתוכנית הלימודים של תלמידי כיתות א'?קוראים לתוכנית "זהבי עצבני", לא "זהבי רגוע, מונמס, שקול, הגיוני ותמיד עונה באדיבות ובפרופורציה".לא נעים לך לשמוע, אל תאזין.
פורסם 2011 בינואר 1314 שנים רדיו זה דבר ציבורי.צריכה להיות רמה מינימלית של סיגנון במדיה ציבורית.יש אנשים שלא מעוניינים לשמוע דיבור כזה - מה אתה מציע להם לעשות כשהם עולים לאוטובוס והנהג מפעיל את הרדיו?זה בכלל לא קשור לדעות פוליטיות כאלו ואחרות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.