עבור לתוכן

מבקש חוות דעת על מחשב שאקבל בקרוב

Featured Replies

פורסם

שלום רב

בקרוב אני מקבל בחינם מחשב שולחני Dell Optiplex GX620 שעבר כמה שינויים.

המפרט:

Pentium D 930 3.0 GHz (Dual core)

3 GB RAM DDR2 533 MHz

Gigabyte GeForce 7600GS.

אני מחפש את חוות דעתכם הכללית בנוגע לשימוש במחשב, עם דגש על משחקים. דוגמא לדבר אחד שחשוב לי שהמחשב יוכל להפעיל- Call of Duty MW2 / World at War (ה-Black Ops הרבה מעבר ליכולת הכרטיס מסך).

האם יש צורך לשנות חלקים כדי להפעיל את המשחקים בצורה מספקת?

האם משתלם להתקין Windows 7 על המערכת מבחינת שיפור מהירות פעולה כללית של המחשב (גם מחוץ למשחקים) או שעדיף להשאר עם XP SP3?

ואם כן, 64Bit או 32 (לא ידוע לי מה משמעות ההבדל ביניהם)?.

אם התקנתי זוג זכרונות RAM בסלוטים התואמים במהירות 533 וזוג אחר של 667, האם המהירות בפועל יורדת בזוג המהיר?

ובצורה כללית, כל דבר שאתם יכולים להגיד על השילוב הזה..

תודה רבה על כל עצה! :smile1:

פורסם

הדעה היא שאתה הולך לקבל מחשב שמתאים ל2006 ב2011. גם משחקים שזה יפעיל זה ייתן ביצועים נמוכים מאד.

פורסם
  • מחבר

ברור לי שזה בערך מה שאני מקבל, ולכן אני גם שואל אם יש לכם רעיון בקשר להפעלת משחקים כגון אלה שציינתי- ואם כדאי לי לשנות ולשפר את הרכיבים. אין לי ידע נרחב במיוחד במחשבים (כמו שנובע מזה שאני מפרסם פה את הדיון הזה מלכתחילה) ואני לא שוקל להוציא את הכסף שצריך על מערכת מחשב חדשה ועדכנית..

אם אני לא טועה, הרכיב האיטי יחסית במחשב הזה הוא כרטיס המסך GeForce 7600GS (תקנו אותי אם לא). אם כן, לאיזה כרטיס כדאי לי לשדרג על מנת לא ליצור צוואר בקבוק בין הכרטיס למעבד (שאני מרגיש שלמרות שהוא ליבה כפולה 3.0 ג"הץ הוא לא חזק כמו שהוא נשמע בגלל שהוא שייך לדור מתיישן).

תודה רבה! :D

פורסם

כרגע כרטיס המסך הוא החוליה החלשה, אלא שברגע שתשדרג אותו, לכמעט כל דבר חזק יותר, תקבל צוואר בקבוק מן המעבד, ועל מנת לשדרג אותו תאלץ ברוב המקרים להחליף גם את הלוח והזיכרונות (אם לא גם את הספק), מה שמביא אותך בערך למחשב חדש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים