פורסם 2003 בנובמבר 1321 שנים שלום אנשים בשבוע האחרון שמתי לב לרעש די מוזר מהמחשב שלי, מן המהום כזה שהולך וחוזר לסרוגין. בהתחלה חשבתי שזה אחד המאווררים, אז פתחתי את המארז וניסיתי לבדוק מה קורה שם. ניסיתי לראות אם יש איזה חוט שמפריע, משהו שמקצר אבל כלום. ניסיתי לנתק את כל המאווררים אבל גם זה לא עזר, כי לא מצאתי מהיכן מגיע מקור הרעש. ברגע שניתקתי אותם, הרעש המוזר הזה המשיך, ככה שזה שהם לא המקור. בכל אופן, אלה חמישה סמארט פאנים די חדשים, ככה שלא נראה לי שצריכה להיות להם איזה בעיה. בכל מקרה הבאתי שואב אבק, ועשיתי להם ולכל המארז ניקיון מבפנים, אבל גם זה לא השפיע. אז חברה, אני ממש משתגע, הרעש הזה קודח לי במוח יש למישהו רעיון ממה זה יכול להיות ???
פורסם 2003 בנובמבר 1421 שנים מחבר בדקתי את כל המאווררים שבמחשב, כולל הספק, מעבד וכרטיס מסך וזה לא משם.הוצאתי את היציאות של הרמקולים וגם זה לא שינה דבר.עוד רעיונות אנשים ???
פורסם 2003 בנובמבר 1421 שנים מחבר פתחתי את המארז (צ'יפטק דראגון) ודחפתי את כל הראש פנימה!בהתחלה חשדתי שזה המאוורר שעל ההיטסינק, ואז בשיטת האלמינציה ניתקתי אותואבל הרעש לא הפסיק. הקטע עם ההמהום זה שהוא הולך וחוזר לסרוגין. עולה ויורדלפי קריזות, ממש קשה לאתר את המקור ???
פורסם 2003 בנובמבר 1421 שנים יש לי את אותה הבעיה אני אומר לך שזה מהמאוררים , אחד מהם עובד ופתאום הוא עושה קולות של טרקטור ושום דבר לא מפריע לו פשוט פתאום הוא מתחיל לעשות רעש ,וכאשר אני עוצר אותו ועוזב אז הוא עובד נורמלי
פורסם 2003 בנובמבר 1521 שנים מחבר סוף סוף הצלחתי לזהות את מקור הרעש, זה המאוורר הקטן שיושב של הג'י-פוס שלי.ממש קדח לי במוח יחסית למאוורר כזה קטנטן...עכשיו השאלה מה לעשות איתו, כי לינשמע שהוא בשלבי גסיסה מתקדמים. האם זה אמור להיות ככה? אחרי הכל הכרטיס"יחסית" די חדש, קצת פחות משנה. מה אפשר לעשות איתו ???
פורסם 2003 בנובמבר 1521 שנים תממש אחריות, ובמידה ואין אחריות, תנסה לפרק את המאוורר ולשמן אותו עם שמן מכונות. אם עדיין לא עובד, פשוט תחליף את המאוורר
פורסם 2003 בנובמבר 1621 שנים מחבר תודה אנשים לא היה לי שמן מכונות, אז טיפטפתי קצת ספריי מגעים...גם עזר ממש שומעים (או יותר נכון לא...) את ההבדל ושוב תודה, סוף סוף אני יוכל לישון בשקט
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.