עבור לתוכן

האם הסטיק הזה של 4GB DDR3 1333MHZ טוב?

Featured Replies

פורסם

G.Skill DDR3 4096MB 1333Mhz CL 9-9-9-24 NT

בSKYPC...

210 ש"ח. לפי ההבנה שלי מדובר על סטיק בודד למרות שהמחיר קצת זול מדי

אולי משהו שקשור לחברה/תזמונים ? מה דעתכם?

ויש להם עוד אחד ב238 ש"ח:

G.Skill DDR3 4096MB 1333Mhz CL 9-9-9-24 Ripjaws

ומעל זה:

Crucial DDR3 4096MB 1333Mhz CL 9-9-9-27 ב286 ש"ח

תודה.

פורסם

דווקא המחיר הגיוני, המחירים של DDR3 בנפילה חופשית בחודשים האחרונים.

פורסם

4GB DDR3 סטיק בודד ב-210 ש"ח זה מחיר הזוי אפילו שהמחירים של DDR3 נופלים כבר הרבה זמן, אבל הזיכרון הזה הוא בסדר גמור.

פורסם

יש כל כך הרבה חברות מתחרות ברור שהמחירים ירדו, בעיקר שאין הבדל רציני בין החברות השונות למעט הכסף.

כל החברות מציעות את אותו הנפח ולכן הולכים על הזול ביותר.

פורסם
  • מחבר

4GB DDR3 סטיק בודד ב-210 ש"ח זה מחיר הזוי אפילו שהמחירים של DDR3 נופלים כבר הרבה זמן, אבל הזיכרון הזה הוא בסדר גמור.

אמת בדברייך.

מבחינת תזמונים, יש הבדל לעומת הזיכרון של הקרושל או משהו?

ונתן, תזכיר לי מה הבדל הביצועים בין סטיק 1 של 4 שעובד בערוץ בודד לבין 2 ו2 שעובדים בדואל ?

תודה.

פורסם

אמת בדברייך.

מבחינת תזמונים, יש הבדל לעומת הזיכרון של הקרושל או משהו?

ונתן, תזכיר לי מה הבדל הביצועים בין סטיק 1 של 4 שעובד בערוץ בודד לבין 2 ו2 שעובדים בדואל ?

תודה.

9-9-9-24

תזמונים נורמלים לחלוטין. על הנייר זה אפילו יותר טוב (במידה זניחה לחלוטין) לעומת 9-9-9-27 של crucial.

בשביל תזמונים יותר טובים (ל-OC) צריך לשלם הרבה יותר: http://www.skypc.co.il/pl_product~F3-12800CL7D-4GBECO~15~0.htm

לא בטוח בכלל שזה שווה את ההשקעה.

לא זוכר מספרים בדיוק, אבל ערוץ כפול תורם משהו כמו עד .5%

פורסם
  • מחבר

9-9-9-24

תזמונים נורמלים לחלוטין. על הנייר זה אפילו יותר טוב (במידה זניחה לחלוטין) לעומת 9-9-9-27 של crucial.

בשביל תזמונים יותר טובים (ל-OC) צריך לשלם הרבה יותר: http://www.skypc.co.il/pl_product~F3-12800CL7D-4GBECO~15~0.htm

לא זוכר מספרים בדיוק, אבל ערוץ כפול תורם משהו כמו עד .5%

תודה.

ואם ככה אז כבר ערוץ יחיד יהיה בסדר גמור.

על הדרך אם כבר אנחנו בשרשור קיים על זכרונות, מה לפי דעתכם עדיף:

סטיק אחד של 2GB והשני 1GB - רשום Flex Memory Mode

או 2 סטיקים כל אחד מהם 1GB ואז הוא עובד על ערוץ כפול רגיל.

?

פורסם

אף אחת מן האפשרויות לא עדיפה, זה זניח..

ואיך זה יעזור באוברקלוק אם לא מדובר בשבירת שיאי עולם כשאז גם ככה יש צורך להשקיע הרבה יותר בשביל כל שנייה/נקודה?

פורסם

אף אחת מן האפשרויות לא עדיפה, זה זניח..

ואיך זה יעזור באוברקלוק אם לא מדובר בשבירת שיאי עולם כשאז גם ככה יש צורך להשקיע הרבה יותר בשביל כל שנייה/נקודה?

ואם מדובר בשבירת שיא, אבל לא שיא עולם, אלא שיא של דיירי הבניין?

לא כל דבר הוא שחור או לבן, ולא כל דבר שלא חשוב לך גם לא חשוב לאף אחד.

פורסם

אני לא מדבר על חשיבות, הוא לא רשם שהוא מנסה לשבור שום שיאים. כשאומרים שמתוכנן אוברקלוק מתכוונים לכך שרוצים תוספת ביצועים וזה לא מה שמקבלים עם תזמונים נמוכים.

פורסם

אני לא מדבר על חשיבות, הוא לא רשם שהוא מנסה לשבור שום שיאים. כשאומרים שמתוכנן אוברקלוק מתכוונים לכך שרוצים תוספת ביצועים וזה לא מה שמקבלים עם תזמונים נמוכים.

הוא לא רשם שהוא מעוניין באוברקלוק למטרה כלשהי, הוא לא הזכיר בכלל אוברקלוק. ואני גם לא אמרתי שעם תזמונים נמוכים מקבלים תוספת ביצועים.

כשאומרים שמתוכנן אוברקלוק, בעצם, כשאומרים כל דבר בכל נושא, צריך לבדוק מה המשמעות שהאומר שם במילים שלו, ולא לפרשן אותן באופן נחרץ.

לכן כשכתבתי "תזמונים יותר טובים (ל-OC)" - אני שמתי משמעות מסוימת במילים האלה, ואני זה שהעדפתי להשאיר את זה פתוח, לא לפרט למה מתכוונים כשאומרים OC, והאם יש או אין לתזמונים השפעה כזאת או אחרת על הביצועים.

אתה עדיין מתעקש להתווכח על הערת אגב שלי, שאני עומד מאחוריה?

פורסם

ברחתם קצת מהדיון,

לשאלה של פותח הדיון הכרטיס הזה מצויין, מבחינת התדר הוא גדול משלי ועולה חצי מימה שאני שילמתי.

פורסם

קח את זה בקלות, זה בסה"כ דיון.

לא פירשתי שום דבר באופן נחרץ, אני בכלל לא התייחסתי לדיון עצמו אלא למה שאתה רשמת ותו לא.

הנקודה שלי הייתה שאמרת "תזמונים טובים יותר בשביל אוברקלוק" כשבשביל אוברקלוק זה לא משהו נחוץ. אז אולי תאמר מה המשמעות שלך במילים הללו. :)

פורסם

קח את זה בקלות, זה בסה"כ דיון.

לא פירשתי שום דבר באופן נחרץ, אני בכלל לא התייחסתי לדיון עצמו אלא למה שאתה רשמת ותו לא.

הנקודה שלי הייתה שאמרת "תזמונים טובים יותר בשביל אוברקלוק" כשבשביל אוברקלוק זה לא משהו נחוץ. אז אולי תאמר מה המשמעות שלך במילים הללו. :)

הרי בעצמך כתבת "ואיך זה יעזור באוברקלוק אם לא מדובר בשבירת שיאי עולם כשאז גם ככה יש צורך להשקיע הרבה יותר בשביל כל שנייה/נקודה?"

כלומר, אתה בעצם מסכים, שאילו היה מדובר ביעד של שבירת שיאים, לתזמונים נמוכים הייתה תועלת כלשהי, אם כי בשביל שיאי עולם זה בטח לא מספיק. מערכות שאיתן שוברים שיאים, החל משיא של דיירי הבניין וכלה בשיאי עולם, אלה מערכות ב-OC, נכון?

על כן אמרתי "תזמונים טובים יותר בשביל אוברקלוק". גם אוברקלוק לצורך שבירת שיא של דיירי הבניין נכנס להגדרה, וגם אוברקלוק למטרת מצב רוח טוב נכנס להגדרה. ואם לטענתך זה לא יעזור ב-OC למטרת ביצועים יותר טובים בתוכנות X, Y, Z שאיתן עובדים 99.99% של המשתמשים - אין בעיה! לא כתבתי "תזמונים טובים יותר בשביל אוברקלוק לכל מטרה".

לא כתבתי בשום מקום ש-OC שמעורבים בו תזמונים נמוכים יעזור לכותב בגיימינג או בעריכת ווידאו יותר מאשר OC לאותו תדר שלא מעורבים בו תזמונים נמוכים.

QED.

פורסם

לא כתבתי ככה, כן כתבתי ככה.. כשאומרים X המשמעות היא כזאת.. אני לא מבין על מה כל התסבוכת.. אם אתה לא רוצה להסביר מה הייתה הכוונה שלך במילים "תזמונים טובים יותר בשביל אוברקלוק" אז זה לא הולך לשום מקום ואין טעם להמשיך לדון בזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים