עבור לתוכן

פצפוצים בסאונד כשהווליום בנגן הוא על המקסימום....??

Featured Replies

פורסם

אהלן חברים,

יש לי לוח אם Epox 8RDA+ ומשום כך יש לי Soundstorm ככרטיס קול. בנוסף יש לי ATP3 כרמקולים ומחשב חדש וחזק.

כשהווליום בוינאמפ (לדוגמא... קורה גם עם המדיה פלייר ונגנים אחרים) נמצא על המקסימום (100%) וכנ"ל גם הווליום של הווינדוז, ואילו הווליום ברמקולים נורמלי לחלוטין, נשמעים מדי פעם פצפוצים מאוד מאוד מעצבנים כאלה... לא יודע איך להגדיר את זה מלבד פצפוצים... וגם הבאס מפצפץ.

למה זה קורה?! כשאני מוריד את הווליום בוינאמפ או בנגן אחר לנניח 50% אז הבעיה נפתרת....

ניר.

פורסם

בדקת אם הבעיה ברמקולים ? פצפוצים יכולים להעיד על אלמנטים הרוסים.

ואני לא מצליח להבין, רמקולים בפול ווליום, וינדואס בפול ווליום וינאמפ בפול וויליום ?

אם כן למה ציפית ? צליל נקי ובהיר עם באס הדוק ומיד חם ?

בכל אופן אם הבעיה לא בעיה שטותית (של קצת משחקים עם הווליום בתוכנות השונות) תנסה להסיר/להתקין דרייברים מחדש.

פורסם

רוב הסיכויים שזאת בעיה ברמקול, ז'תומרת מה שאור אמר,

אין הרבה שאפשר לעשות כדי לתקן את זה.

פורסם
  • מחבר

בדקת אם הבעיה ברמקולים ? פצפוצים יכולים להעיד על אלמנטים הרוסים.

ואני לא מצליח להבין, רמקולים בפול ווליום, וינדואס בפול ווליום וינאמפ בפול וויליום ?

אם כן למה ציפית ? צליל נקי ובהיר עם באס הדוק ומיד חם ?

בכל אופן אם הבעיה לא בעיה שטותית (של קצת משחקים עם הווליום בתוכנות השונות) תנסה להסיר/להתקין דרייברים מחדש.

לא אמרתי שגם הרמקולים בפול ווליום, אמרתי שהם בחצי הווליום. אם הבעיה ברמקולים אז יש לי אחריות, לממש אותה? יכול להיות שמשהו ספציפית אצלי ברמקולים נהרס? כי לפי מה שהבנתי, ATP3 הם רמקולים איכותיים מאוד ולדעתי הם לא אמורים לעשות כאלה רעשים....

אז מה עושים?

ניר.

פורסם

*יכול להיות שאות היוצא מהמחשב חזק מידיי לרמקולים, תנסה לנמיך אותו ל70%.

*ההרד-דיסק בפעולה כשאתה שומע את הפיצפוצים האלו? (יכול להיות שהוא לא מספיק להעביר את המידע ויש קפיצות בשיר)

פורסם

לא אמרתי לך כבר שזה בגלל שאתה שם עוצמה מלאה מהמחשב ?

תוריד את הווליום בווינאמפ קצת וגם טיפה בקונטרול פאנל של הכרטיס

וזה יהיה בסדר

פורסם
  • מחבר

לא אמרתי לך כבר שזה בגלל שאתה שם עוצמה מלאה מהמחשב ?

תוריד את הווליום בווינאמפ קצת וגם טיפה בקונטרול פאנל של הכרטיס

וזה יהיה בסדר

אכן אמרת וכך גם אני עושה (למרות שאני מוריד רק בוינאמפ, לא בוינדוז) וזה גם פותר את זה, אבל למה לעזעזל זה קורה?! אני לא חושב שזה קורה עם כרטיסי קול אחרים/רמקולים אחרים, או שאני טועה?

ניר.

פורסם

אכן אמרת וכך גם אני עושה (למרות שאני מוריד רק בוינאמפ, לא בוינדוז) וזה גם פותר את זה, אבל למה לעזעזל זה קורה?! אני לא חושב שזה קורה עם כרטיסי קול אחרים/רמקולים אחרים, או שאני טועה?

ניר.

תשובה:

*יכול להיות שאות היוצא מהמחשב חזק מידיי לרמקולים, תנסה לנמיך אותו ל70%.

פורסם
  • מחבר

תשובה:

איפה התשובה פה לא הבנתי?? איך אני מנמיך את אותו האות ל-70%??

תודה,

ניר.

פורסם

ב system icon ::)

יש רמקול כזה ואם לא אז התחל תוכניות עזרים... ושמה יש אותו גם.

תוריד אותו קצת ותוריד בווינאמפ ל 80 והכל יהיה בסדר.

פורסם

ניר.

לא יודע אם זה קורה עם רמקולים או כרטיסים אחרים

אני מניח שזה בגלל הדריבר

לי זה גם קורה ויש לי אותם רמקולים ואותו כרטיס כמו שלך אז אין לי מושג

פורסם
  • מחבר

לא יודע אם זה קורה עם רמקולים או כרטיסים אחרים

אני מניח שזה בגלל הדריבר

לי זה גם קורה ויש לי אותם רמקולים ואותו כרטיס כמו שלך אז אין לי מושג

טוב לפחות צרת רבים חצי נחמה.... ;) אם ככה אז ככה, אין מה לעשות. מקווה שיהיו עדכונים לדרייברים שיפתרו את זה, מתישהו בעתיד הקרוב, כי זה די מציק לי.

תודה,

ניר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים