פורסם 2011 בינואר 914 שנים זה כמו לשאול מה ההבדל במחירים של מכוניות.זה תלוי בכל כך הרבה דברים שפשוט אין לי תשובה פשוטה בשבילך.
פורסם 2011 בינואר 914 שנים מחבר נגיד כרטיס דרג בינים גבוה להחליף את ה8800GT שלי פשוט אני רוצה לדעת עם משתלם בארץ זה לא משתלם לי כרגע עלות תועלת אני מדבר על קניה פיזית משם
פורסם 2011 בינואר 914 שנים אז אוקיי, נניח שקנית שם GTX460 ב550-600 שקלים, ואז שילמת בכניסה לארץ עוד 50-100 שקליםאז קנית כרטיס ב600-700 שקליםחדש עולה 800 שקליםאז חסכת 100 שקלים ואין לך אחריות. מה עשינו בזה? אחריות זה דבר חשוב מאוד.
פורסם 2011 בינואר 914 שנים מחבר יש רק מכס ולא מעם על רכיבי מחשב בכל מקרה אני רוצה לדעת את המחיר את השיקול אני יעשה לבד
פורסם 2011 בינואר 914 שנים אם אתה איש טכני,ויש לך יכולת לזהות שלא מוכרים לך כרטיס דפוק או מחודש- במידה ותרכוש בתאילנד -תחסוך בערך 30 אחוז לעומת מחיר הרכישה בארץ.הבעיה שאין לך אחריות בארץ אחרי זה - ואת זה קח בחשבון.בהצלחה.
פורסם 2011 בינואר 914 שנים איזה ספק כח יש לך,?לוח אם כמה שאני זוכר קצת בעייתי אבל צריך לבדוק שובתעשה טובה תשנה את הכותרת בלי שגיאות כתיב..
פורסם 2011 בינואר 1014 שנים מחבר הספק ממותג אני חושב שיש לו מתח של 500 אבל לא זוכר לגמרי ומה הבעיה בלוח אם ?
פורסם 2011 בינואר 1014 שנים הספק ממותג אני חושב שיש לו מתח של 500 אבל לא זוכר לגמרי ומה הבעיה בלוח אם ? תהיה יותר ספציפי לגבי הספק- דגם מדוייק ואיזה חברה- זה משמעותי לכרטיס המסך העתידי שלך ובכלל ליציבות המערכת כולה.הלוח אם שלך בבדיקה מחודשת מספיק טוב לכרטיסי מסך מודרנים .המלצה לכרטיס מסך של NVIDIA זה סדרה 460 ומעלה - המלצה על GTX460 1GBכמו כן בשביל לנצל את הכרטיס מסך העתידי שלך בצורה אופטימלית -רצוי לעשות OC למעבד שלך- כמה שאני זוכר הוא מגיע מהירות סטוק 2.4GHZ ככה שלעלות לכיוון 3GHZ ייתן שיפור ניכר בביצועים של הכרטיס מסך איזה שלא תיקח.
פורסם 2011 בינואר 1014 שנים כרטיס מסך לא קונים בלי אחריות, נקודה. גיל בגדול אני מסכים איתך... אבל יש אנשים שקונים רכב בלי בדיקה בקומפיוטסט... ולוקחים סיכון... הוא כנראה אחד מהם לטוב ולרע
פורסם 2011 בינואר 1014 שנים מחבר ספק בדקתי Corsair VX450W OC אני לא יעשה בקרוב בעניין אחריות -אני ייקח סיכון על כרטיס מסך עם הוא זול מספיק שם כי גם ככה המחירים יורדים מהר מאוד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.