פורסם 2011 בינואר 914 שנים בד"כ ביום ראשון פקוק מאוד בדרך לת"א, אך היום היה זוועה באופן מיוחד, הסיבה לכך -http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4010946,00.html
פורסם 2011 בינואר 914 שנים כל שבוע יש כבר גזירה אחרת שאני אומר עליה שלא נותנים לחיות פה.כבר נמאס לי לכתוב את זה.במקום שיוסיפו נתיבים בכבישים הציבוריים לכולם אז פותחים אחד בכסף. ועוד כמו שכתבת, לוקחים נתיב אחד שהיה חינם.כמה אפשר לעשוק?
פורסם 2011 בינואר 914 שנים גם הנתיבים הציבוריים הם לא בחינם, משלמים עליהם באמצעות מיסים. אם המדינה תוסיף נתיב בכל מקום שיש פקק, מהר מאוד כל המדינה תהיה מכוסה באספלט.
פורסם 2011 בינואר 1114 שנים בלבולי ביצים. שכחת שביום ראשון לא היה רכבות כמעט,וגם עושים המון ניסויים.בוואי נט החליטו לצאת נגד הנתיב הזה באופן פומבי,זה לא באמת ישנה את החלטת הממשלה להעביר אותו מהזכיין..הפתרון הנכון זה לעשות קאר פול (רכב מעל 4 נוסעים) שיכול לנסוע חינם בנתיב הזה (או לנסוע באוטובוס החינמי). כרגע זה 7 דקות במקום 40.אז או שתשב בפקק או שתהיה אקולוגי. העיקר אל תבכה.
פורסם 2011 בינואר 1314 שנים נוכחה נוספת לכך שאין שום מחשבה לטווח ארוך, רק רעיונות להכנסה נוספת למדינה.רוצים לטפל בבעיית העומס בכבישים? שווה לייבא לארץ רעיון מעניין שבעולם תפס חזק כבר לפני הרבה שנים: תחבורה ציבורית.אפשר גם בהחלט ליישם את רעיון ה-carpool האמריקאי, אבל זה לא יתפוס כאן כי זה דורש נתיב מיוחד שהמשטרה תצטרך לאכוף את הנסיעה בו ותמריץ כלכלי לאזרחים, שזה אומר העברת כסף לאזרחים או לחילופין לקיחת פחות כסף מהאזרחים, שזה רעיון מגונה לכשעצמו במדינת ישראל.חבל, דווקא רעיון נחמד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.