עבור לתוכן

המפרט שאני רוצה לקנות - שידרוג ב-5200 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום, אני הולך לעשות שידרוג למחשב

כרגע יש לי

p4 1.5ghz

some intel mobo

256 rdram

gforce 4 ti 4200 128mb (אני שומר)

creative sb live (אני שומר)

ואני קונה

Intel Pentium IV 2.8C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX 1,290.94

ABIT IC7 Intel 875P Motherboard 753.88

CORSAIR DDR-RAM TWINX 512MB (2x256) 3200 Low Latency Memory Kit 1,147.95

Thermaltake Highest Xaser III V2000A Super Tower Case (P/S not included) 1,099.98

Thermaltake Xaser Silent PurePower 480W 2-fan APFC Power Supply 476.63

Coolermaster CoolDrive 4 LHD-V04 Aluminium HDD Cooling Rack 348.38

Thermaltake Round Cable 60cm IDE ATA133 69.78

Subtotal NIS 5,187.53

כמה שאלות:

1) האם הכל עובד עם הכל? כאילו תאימות וזה...

2) האם ה- round cables מתאימים גם ל-cd? כי לא רשום.... IDE ATA133 זה גם cd? כי אם כן אז אני צריך עוד אחד.

אם אתם שואלים למה אני לוקח את ה-coolermaster אז זה בגלל שזוג המאווררים בקדימה של המארז לא יחסמו על ידי ה-HD וככה תהיה לי סרקולציה יותר טובה. וגם יהיו לי עוד 4 סנסורים ל-cpu,gfx,mobo,case ושליטה על המאווררים שלהם. (יחד עם השליטה שיש כבר במארז).

*אם למישהו יש הערות או הצעות אומשהו כזה אני ישמח לשמוע

ד"א המחשב זה לרוב למשחקים, ולא חשוב מה תורידו במחשב לא יהיה מספיק בשביל כרטיס מסך חדש, כי אם קונים כרטיס מסך אז קונים אחד טוב וזה יקר. מצידי תנסו....

פורסם

מפרט יקר, זה מחשב שישאר להרבה זמן חח

בכל מקרה כל הדברים מתאימים אחד לשני

והכבלים גם עובדים עם CD ו HD ...

פורסם

שחר אתה מבזבז כסף כמו אני לא יודע מה

הזיכרון הזה מיועד ל

OC רצחני לא למשחקים

השני מאווררים הקידמיים חסומים בכל מקרב כי הכלוב שוכב על הצד וגם שהוא ריק הוא חוסם

המארז סתם יקר

אם אתה ממש רוצה כמו שהוא נראה יש ת אנרמאקס לסרברים שהוא קופי הטרמלטייק רק הרבה יותר אלגנטי ו500 שקל

הספק שלקחת מוגזם.. הוא סתם עולה יותר כי הוא "יפה"

CPU : Intel Pentium IV 2.8C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1290.94 ] 1

Motherboards for Intel : ABIT IC7 Intel 875P Motherboard (HT, Dual SATA RAID, Dual DDR400, 5.1 Sound, AGP8X, 1394, USB 2.0) [ ¤ 753.88 ] 1

Memory : DDR-RAM 256MB 3200 Samsung Original Memory [ ¤ 274.14 ] 2

Video Cards : Gigacube Radeon 9800 C3 128MB DDR Retail Video Card [ ¤ 1619.9 ] 1

Cases : Enermax CS-10182-BA Case (P/S not included) [ ¤ 498.43 ] 1

Power Supplies : Thermaltake TT420APD 2-fan APFC Power Supply [ ¤ 328.86 ] 1

Subtotal : ¤ 5040.29

תוסיף תכבלים שלך זה עדיין יותר זול וקיבלת פה כרטיס מסך בן זונה

פורסם
  • מחבר

תום קודם כל, אפשר לפרק את החלקים שמחזיקים את ה-HD אם אני לא טועה....

דבר שני, יכול להיות שאני כן יעשה OC.... והזיכרון שלקחתי גם טוב למשחקים תאמין לי..... והוא גם ישאר לאורך זמן ואם אני ירצה להרחיב אני רק יקנה עוד זוג כזה

ואני לוקח את הספק כוח כי הוא שקט.... (יחסית)

והמארז של thermaltake הרבה, הרבה, הרבה יותר יפה מהאנרמקס....

ואני לא ממש צריך כרטיס מסך יש לי את ה-gf4ti4200 שלי שמספק אותי ועם מחשב כזה הוא יספק עוד יותר....

ועוד איזה חצי שנה - שנה אני יקנה כרטיס מסך חדש שיצא.....

פורסם

אתה סתם זורק דברים..

הזיכרון הזה הוא ל OC רצחני ולא שום דבר אחר

הזיכרונות של סאמסונג באים עם ציפים של 3500 אם אני לא טועה לפי מה שמישהו אמר מה שנותן לך אופציות OC דיי טובות

אתה לא תיצטרך יותר מיזה

המארז של אנרמאקס הוא בול זהה למארז של טרמאל טייק, והוא הרבה פחות אלגנטי ובמבחנים המארז של אנרמאקס גם מקבל ציונים יותר טובים

אם תוציא תמגירות של ההארד דיסקים זה יראה ממש מכוער וגם לא תוכל להחביא שם כבלים

זה פשוט עוד ביזבוז של כבלים ועדיין המאוורררים יהיו חסומים על ידי עוד דברים

ולמשחקים גם אם תיקח 512 GENERIC לא תרגיש הבדל

גם התיזמונים באינטל הרבה פחות חשובים

הספק, שמעת את שניהם בפעולה?

אני מניח שלא כי אף אחד לא מספיק פראייר לקנות תספק הזה, הספק 420 הוא שקט מאוד גם כן

פורסם

אני לא רואה ממש איך זיכרון PC3200 הוא ל-OC רצחני..

אם כבר PC3500 או PC3700..

גם אני חושב שעדיף מארז פשוט יותר סגנון ה-Supertalent אולי.

פורסם

הזיכרונות המסויימים האלה של CORSAIR מגיעים לתיזמונים מ-ע-ו-ל-י-ם גם ב466 ועוד יותר גבוה

פורסם

אני לא רואה ממש איך זיכרון PC3200 הוא ל-OC רצחני..

אם כבר PC3500 או PC3700..

גם אני חושב שעדיף מארז פשוט יותר סגנון ה-Supertalent אולי.

3500 ו3700 זה בעצם אותו זיכרון ה3200 שעשו לו אוברקלוק אבל מדובר על האלה שהם cas 2 אז ככה שמה שאתה תגיע אם זיכרון 3500 ו3700 אתה תגיע גם אם ה3200 אז אין טעם ליקנות 3500 ו3700 כי אתה תגיע לאותו דבר אם כולם.

פורסם

מאיפה הבאת את זה?!?

3700 ו-3500 הם אותו דבר?! מה פתאום 3200 זה 400מגה-הרץ. 3500זה 433מגה-הרץ ו3700 זה 466 מגה-הרץ.

ככה הם פיזית אתה לא יכול לשנות את ה 3200 (400) ל3700 (466) כי הוא פיזית לא יכול להיות יותר מזה.

מה שדיברת על תיזמונים זה לא קשור בכלל, נכון יש זכרונות בעלי יוכלות OC טובות ובעלי תיזמונים 2-2-2-5 ויש את ה2.5 ואת ה3 אבל התיזמונים לא יכולים לעלות את הערך של הזיכרון (למשל מ400 מגה-הרץ ל466 מגה-הרץ (לצורך העניין))!

פורסם
  • מחבר

אם אני לוקח מארז יותר פשוט אין לי מה לעשות עם הכסף...

ואם אתם אומרים שאני חוסך אז הכסף לא בא אלי אלא לאבא שלי.....

אז עדיף כבר טרמלטייק גם יפה גם טוב.

אז בקיצור להישאר ככה? הכל סבבה? הכל תואם?

והיכרונות האלה יתפקדו לי מ-ע-ו-ל-ה במשחקים.

פורסם

מה סתם לקחת לאבא שלך כסף?!?!?!

שים כרטיס מסך נורמלי, או שתקנה מארז של סופרטלנט ותוסיף מאווררים ושים קירור טוב למעבד או משהו לא יודע.

תקנה רמקולים לא יודע מה לא חסר ! תחשוב על זה.

בסך-הכך מפרט מעולה, למרות שאני עדיין חושב שהמארז יקר מאוד!

פורסם

תגיד אתה נורמלי???

בסכום הזה אני יכול לקנות מחשב שלם (טוב) עם מסך.

דבר ראשון אתה יכול לקצץ בעלויות ע"י זה שתיקח מארז דומה רק בלי כל הפאנל בקרה שזה כבר הפרש של

איזה 500 שקל (אותו מארז רק חברה שונה. מה רע במארז דיי דומה של חברת ANTEC או דומה לזה???

ושתיים, מה אתה צריך ספק כזה חזק?? אתה הולך לחשמל מישהו??? מספיק לך 300 או 350 TRUE POWER

חיסכון של עוד איזה 200 שקל.(אלא אם אתה הולך לחבר איזה 20 דיסקים).

ואת המיגרה לדיסקים הקשיחים אתה גם לא צריך (אל תדאג הם לא יתחממו בכלל אם יהיה להם גם מספיק רווח ביניהם, מנסיון

יש לי 3 דיסקים במארז בלי איוורור עליהם והם לא חמים בכלל נ.ב. בלי מאוורר מקדימה). חיסכון של עוד 348 שקל

עד עכשיו חיסכון מוערך של 1000 שקל ולא ירדת ברמה כל כך.

לדעתי גם אין לך צורך להחליף כרטיס מסך כי הוא עדיין טוב ומספיק ברמה.

עוד שיקול הוא גם הזיכרונות האלה תחשוב טוב אם זה שווה את הסכום האדיר הזה (אישית אני לא חושב שזה נותן תמורה לביצועים

בצורה משמעותית)

מקווה שעזרתי לך ;)

ואם תרצה עזרה נוספת אני פה

med123

פורסם

תגיד אתה נורמלי???

בסכום הזה אני יכול לקנות מחשב שלם (טוב) עם מסך.

דבר ראשון אתה יכול לקצץ בעלויות ע"י זה שתיקח מארז דומה רק בלי כל הפאנל בקרה שזה כבר הפרש של

איזה 500 שקל (אותו מארז רק חברה שונה. מה רע במארז דיי דומה של חברת ANTEC או דומה לזה???

ושתיים, מה אתה צריך ספק כזה חזק?? אתה הולך לחשמל מישהו??? מספיק לך 300 או 350 TRUE POWER

חיסכון של עוד איזה 200 שקל.(אלא אם אתה הולך לחבר איזה 20 דיסקים).

ואת המיגרה לדיסקים הקשיחים אתה גם לא צריך (אל תדאג הם לא יתחממו בכלל אם יהיה להם גם מספיק רווח ביניהם, מנסיון

יש לי 3 דיסקים במארז בלי איוורור עליהם והם לא חמים בכלל נ.ב. בלי מאוורר מקדימה). חיסכון של עוד 348 שקל

עד עכשיו חיסכון מוערך של 1000 שקל ולא ירדת ברמה כל כך.

לדעתי גם אין לך צורך להחליף כרטיס מסך כי הוא עדיין טוב ומספיק ברמה.

עוד שיקול הוא גם הזיכרונות האלה תחשוב טוב אם זה שווה את הסכום האדיר הזה (אישית אני לא חושב שזה נותן תמורה לביצועים

בצורה משמעותית)מקווה שעזרתי לך ;)

ואם תרצה עזרה נוספת אני פה

med123

אם הוא הולך לעשות אוברקלוק חזק, הם פשוט יספקו אותו בצורה הכי טובה שיש! זכרונות מעולים!

אבל זאת בהנחה שהוא עושה אוברקלוק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים