עבור לתוכן

לוח אם עבור סוקט 775 - מחיר של עד 75 דולר

Featured Replies

פורסם

שלום.

יש לי מחשב עם Socket 775. ולוח אם של DFI LANPARTY P35. הלוח אם הזה אמור להיות מעולה.

לאחרונה החלו כמה בעיות עם הלוח, והתבקשתי לשלוח אותו בחזרה לחברה [אני גר בארה"ב]. אך ההליך הזה יעלה 50 דולר.

השאלה שלי היא האם לא כדאי לרכוש לוח אם חדש במחיר הזה.

מצאתי למשל את הלוח אם הזה:

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813131615&cm_mmc=GoogleContentNetwork-_-Motherboard-_-0104-_-0110&nm_mc=ExtBanner

אם כן - האם עדיף לתקן את הקיים (מכיוון שהוא היה בזמנו נחשב ל high end) או שעדיף כבר לרכוש אחד חדש?

תודה מראש!!!

פורסם

אין שם איזה לוח P35 במחיר הזה?

ככה יהיו פחות סיכוים שמערכת הפעלה תרצה התקנה חדשה.

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובה.

יש ב eBay משומשים, אבל הם בני שלוש שנים בערך (וגם עולים בממוצע יותר - אמנם רק ב 15 דולר). אז השאלה נשארת זהה - האם עדיף חדש או משומש? [לא מפריע לי להתקין מחדש את המערכת הפעלה]

פורסם

תערוך את הכותרת בבקשה, תוסיף אולי תקציב ודרישות מהלוח או לאיזו חומרה הוא צריך להתאים.

לנושא-

כן, בהחלט בהתחשב בעלות המשלוח עדיף יהיה לקנות לוח חדש (ולא יד שנייה).

אתה יכול לקחת בראש שקט P43 או P45 זול.. אפילו G41 יעשה את העבודה אם אין לך דרישות מיוחדות אבל אני לא חושב שזה משמעותית יותר זול בשביל לוותר על יותר פונקציות וחיבורים של ערכות שבבים יותר נחשבות.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התשובה.

אשמח לשמוע מה צירוף האותיות האלה שאתה מציין (מה זה P45 או P43? מה אלה? מצטער, לא מבין בזה יותר מדי).

דרישות מהלוח? שיעבוד :)

שמעתי שמעבד ה q6600 יכול להבור OC, אבל אני לא בטוח שאני זקוק לכך, במיוחד לא אם הדבר מביא לפגיעה בחומרה. אבל אם אין שום פגיעה, ומדובר על שיפור בביצועים שאין לו תוצאות לוואי, לא יהיה אכפת לי לרכוש לוח שיכול לתמוך בכך (אם זה מה שאתה שואל בין היתר).

יש לי 4 סטיקים של 2 ג'יגה זכרון RAM, (עבור סך הכל של 8 ג'יגה) - ואני צריך תמיכה בהם. מעבר לכך - נראה לי שזה בסך הכל מה שאני דורש.

המפרט המלא של המחשב הוא כזה:

Processor: Q6600 @2.4 ghz(it will ship running stock but has a prime 3.2 ghz OC in the bios settings)

CPU cooler: Zalman PNS 9500 copper fan with controller

Motherboard: DFI dark lanparty p35 (ultraviolet reactive)

RAM: 8gb G-skill ddr2 1000 mhz

GPU: 8800 ultra with thermaltake douorb gpu cooler (extreme overclock ready)

Hard drive: 2x SATA 7200 rpm one 200gb one 25o gb

optical drives: LG multi-layer Burner (dvds+ cds)

Power supply: Antec 650 watt

Case: Cooler Master Wave Master full tower

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים