עבור לתוכן

RT NETWORK

Featured Replies

פורסם

איך לעזאזל הערוץ הזה קיים http://en.wikipedia.org/wiki/RT_%28TV_network%29 ?

זה פשוט מגעיל אותי, אני ראיתי כמה כתבות שלהם ברשת, אני נדהם שמשהו כל כך עיוור וחד צדדי יכול להיקרא רשת חדשות, זו פשוט מסכת שקרים.

ותקשיבו אני יודע שזה לא חדש, פשוט מעצבן אותי שזה מגיעה מרוסיה...

עריכה: מי שלא מבין על מה לעזאזל אני מדבר שפשוט יחפש את הערוץ שלהם ביוטיוב(בעיקר את הארוץ האמריקאי שלהם).

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

כאילו זה החרא היחיד שהגיע מרוסיה :)

פורסם
  • מחבר

אתה צודק, פשוט לא חשבתי לשניה שזה אהיה הסוג הזה של חרא.

פורסם

מה זה משנה מאיפה זה הגיע,ולמה זה מעצבן אותך שזה בה משם?

בולשיט תמיד נשאר בולשיט.

פורסם
  • מחבר

מה זה משנה מאיפה זה הגיע,ולמה זה מעצבן אותך שזה בה משם?

בולשיט תמיד נשאר בולשיט.

סתם קצת כאב לי, אתה יודעה, מדינה שאתה נולדתה בה, ושאתה זוכר אותה אחרת (אני מדבר מנקודת מבט אישית נטו), והופ הזבל הזה קופץ, ועוד מקבל תמיכה..

פורסם

תעשה לשם טיול, ינער אותך מהר מאוד מהפנטזיות :smile1:(אני הייתי שם לפני 4 חודשים ובוא נאמר שזו הייתה...חוויה).

לגבי האייטמים עצמם, זה דווקא טוב לראות את זה, כי זה משקף את מה שחושבים עלינו בעולם

וכמה ההסברה הישראלית עלובה, נעדרת, לא קיימת ושווה לתחת.

הערבים פתחו לנו בזירה הזאת את התחת כאשר השקר שהם מספרים היום זו האמת שכולם מדקלמים מחר.

פורסם

תעשה לשם טיול, ינער אותך מהר מאוד מהפנטזיות :smile1:(אני הייתי שם לפני 4 חודשים ובוא נאמר שזו הייתה...חוויה).

לגבי האייטמים עצמם, זה דווקא טוב לראות את זה, כי זה משקף את מה שחושבים עלינו בעולם

וכמה ההסברה הישראלית עלובה, נעדרת, לא קיימת ושווה לתחת.

הערבים פתחו לנו בזירה הזאת את התחת כאשר השקר שהם מספרים היום זו האמת שכולם מדקלמים מחר.

זה לא מראה מה חושבים עלינו בעולם, זה מראה עד כמה הערבים טובים בקניית ערוצי טלביזיה(אפילו הערוצים האמריקאים של RT שורפים את ישראל על ימין ועל שמאל)

ואני מניח שעל Rusiya Al-Yaum לא שמעת... או שאתה באמת חושב שארגון ללא רווח(ANO TV-Novosti) יכול להתקיים בלי כסף של ערבושים...

פורסם

במצבשל ישראל אף אחד לא אשם מלבד ישראל.

מי ששם זין על העולם שלא יתפלא שהעולם שם זין אליו.

פורסם

זה לא מראה מה חושבים עלינו בעולם, זה מראה עד כמה הערבים טובים בקניית ערוצי טלביזיה(אפילו הערוצים האמריקאים של RT שורפים את ישראל על ימין ועל שמאל)

ואני מניח שעל Rusiya Al-Yaum לא שמעת... או שאתה באמת חושב שארגון ללא רווח(ANO TV-Novosti) יכול להתקיים בלי כסף של ערבושים...

א. מי התווכח לגבי המימון הערבי? :facepalm:

ב. זה מראה מה חושבים עלינו בעולם, כי מה שתארת מנתב את השיח הציבורי ואת דעת הקהל

של אנשים שלא באמת יודעים מה קורה פה וניזונים מ-RT ומאל-ג'אזירה, לחשוב את אותם הדברים כנגד ישראל.

פורסם

שוב זה לא הביצה והתרנגולת, דעת הקהל נבנת ע"י התקשורת לא ההיפך.

פורסם

לא אמרתי מה היה קודם, בשורה התחתונה מה שרשמתי הוא נכון.

תבין את מה שאתה קורא, תסיק מזה מסקנות הגיוניות ונכונות ואז תתקן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים