עבור לתוכן

מה המקצוע הכי חזק שלכם בתחום הביצפר

אז מה המקצוע שאתם הכי טובים בו? 600 הצבעות

1. 1. אז מה המקצוע שאתם הכי טובים בו?

• מחשבים מן הסתם
    • אנגלית
    • מתימטיקה
    • ספרות והבעה
    • ביולוגיה ופיסיקה
    • גאוגרפיה
    • היסטוריה
    • תנ"ך

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

אני מסכים שתנ"ך זה לא חשוב, אבל אתם לא תאמינו מה חובה לעשות בגרות בבית ספר שלי!

ב......ע-ר-ב-י-ת! כן כן, בית ספר מסריח חרא חרא חרא הכי גרוע בארץ תאמינו לי, בגרות בערבית חובה!

ובאמת שילמדו בספרות סיפורים מעניינים, אתגר קרת שולט!

• תגובות 46
  • צפיות 3.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

היסטוריה ואנגלית. שתי המקצועות הכי קלים בעולם.

לזה שאמר שאנגלית בכיתה י' זה קשה - מאיפה הקרצת את זה? יותר קל משנה שעברה אפילו... ואני עושה 5 יחידות.

פורסם
  • מחבר

היסטוריה ואנגלית. שתי המקצועות הכי קלים בעולם.

לזה שאמר שאנגלית בכיתה י' זה קשה - מאיפה הקרצת את זה? יותר קל משנה שעברה אפילו... ואני עושה 5 יחידות.

היסטוריה לא אמורים למלא כל שאלה במבחן בדף וחצי ? :-\

עשינו בלאגן בשיעורי היסטוריה המורה הזהירה אותנו שצריכים תשובות מלאות למי יש כח לזה? :'(

פורסם

היסטוריה לא אמורים למלא כל שאלה במבחן בדף וחצי ? :-\

עשינו בלאגן בשיעורי היסטוריה המורה הזהירה אותנו שצריכים תשובות מלאות למי יש כח לזה? :'(

לנו יש בוחן כל שיעור, למורה כבר נמאס שאני ממלא כל הזמן דף מלא, ממש מלא.

אז עכשיו היא מתחילה ללמד אותנו איך מתמצתים הכל ל-15 שורות מקסימום עם הפרטים החשובים ביותר.

פורסם

הסקר לא הכי משקף כמובן..,

כי למשל אני מאוד מאוד אוהב מתמטיקה ומחשבים, פיזיקה, כימיה,

וכל מה שקשור למדע, טכנולוגיה, ומסביבם!

בקשר לתנ"ך אני מסכים אם כל הנאמר שזה המקצוע הכי טיפשי..,

אנחנו עכשיו בכיתה י' לומדים תנ"ך, עכשיו זה לא שאנחנו לומדים תנ"ך רגיל, הם כבר מלמדים אותנו ממש לבגרות,

עושים לנו מבחנים ומראים לנו איך זה בערך הבגרות והכל, וכמה שזה קשה, וכמה שצריך מהר לדפדף, לעומת זאת לשון שיש לנו בגרות השנה והיסטוריה גם, אנחנו מתרגילים טוב טוב ולומדים וטסים בחומר!, אבל לא ברמה של תנ"ך, בנת"ך קורעים לנו ת'צורה!!,

ובתנ"ך הבגרות היא הבגרות האחרונה לא?, בסוף י"ב, הבגרות האחרונה, ככה האחים שלי עשו לפני בערך 4 שנים ;D.

ולא רק זה!, מלמדים אותנו תנ"ך בצורה אומנותית, לא רגיל שקוראים ומפרשים את הפסוקים, ולומדים מזה..,

מעלים לנו שקופויות שקשורות לנושא, ויש לנו מורה משוגעת, שהיא שמה שירים היא מתחילה לרקוד בצורה הכי מצחיקה בעולם,

וכל שיעור שלה זה הדבר הכי מצחיק שקיים בעולם!, אבל לא כדאי לצחוק כי היא תעשה לך kick מהשיעור.., ואולי איזה בוחן

"קטן" ... :lol:

;) :jump1:

פורסם

לשון כנראה זה לא התחום החזק שלך ... (ביצפר) ::)

פורסם

לשון כנראה זה לא התחום החזק שלך ... (ביצפר) ::)

אצלי? ::)

למה לא?

יש לי דווקא ציונים נחמדים, בבחנים אני מקבל מעל 90 ובמחבן לצערי קבלתי 75... ::)

פורסם

כל מי שכאן מפציץ ציונים וקיבל 100 בכל הבגרויות, ואומר שהוא לא עושה כלום אז הוא מ*** את השכל לכולם כאן טוב טוב. הגאונים הכי גדולים, והתלמידים ההכי חכמים מכינים שיעורי בית ולומדים טוב טוב למבחנים כמו גדולים כי אין דרך אחרת. אין כזה דבר לא לעשות כלום ולא להכין בכלל שיעורי בית ולקבל 100 ב5 יחידות בפיסיקה. מי שעשה את זה, אז שילך לעשות מבחן IQ, שיקבל ציון שלא רואה ממטר את זה של איינשטיין ושיקבל הצעות מהCIA לפצח בשבילם קודים ולקבל טונות כסף.

עלק לא עושים כלום... גם כן פה גאונים...

פורסם
  • מחבר

כל מי שכאן מפציץ ציונים וקיבל 100 בכל הבגרויות, ואומר שהוא לא עושה כלום אז הוא מ*** את השכל לכולם כאן טוב טוב. הגאונים הכי גדולים, והתלמידים ההכי חכמים מכינים שיעורי בית ולומדים טוב טוב למבחנים כמו גדולים כי אין דרך אחרת. אין כזה דבר לא לעשות כלום ולא להכין בכלל שיעורי בית ולקבל 100 ב5 יחידות בפיסיקה. מי שעשה את זה, אז שילך לעשות מבחן IQ, שיקבל ציון שלא רואה ממטר את זה של איינשטיין ושיקבל הצעות מהCIA לפצח בשבילם קודים ולקבל טונות כסף.

דוגרי הקטע להתלהב "לא עשיתי כלום קיבלתי 100"

פעם התלהבו ככה "איזה כיף הספקתי ללמוד וקיבלתי 95"

וכל האלו בכיתה שלי שמתלהבים לא למדתי קיבלתי 70 סתם מפגרים מוציאים ציונים של 70-60 ומתלהבים כמו ערסים (הם לא) וזה באמת מבאס אתה מקבל למשל רק 85 אחרי שחרשת שבוע... :bash:

אוף, זה המצב בארץ אי אפשר לשנות את זה

ואנגלית רולז :lsvader:

פורסם

במיתוג מותר להגיד "לא למדתי כלום וקיבלתי 100". לכל מבחן פשוט (שלא לדבר על פשוט במתמטיקה) למדתי יותר מלבגרות הזאת.

וגם ביום לפני הבגרות בהסטוריה (85~) אמא שלי נחרדה לראות אותי מעביר את המחשב למארז חדש

פורסם

לבגרויות בפסקל ומיתוג לא למדתי אפילו 10 דקות, ובשתיהן ציון סופי 94 (המגן היה יותר גבוה, זה דיי חבל). אסמבלר זה בכלל בדיחה: מגן 100 + פרוייקט שעבדתי עליו במשך שעה וקיבלתי בבגרות בע"פ עליו 99 = 100 ציון סופי.

פורסם

אתה רוצה תאמין

אתה רוצה אל תאמין

אתה רוצה אני אסרוק לך את הבגרות שלי

קנאה, קנאה

פורסם

אם זאת לא בעיה בשבילך, תצטט לי איפה פיקפקתי פעם אחת בציונים שלך. מה שאני מפקפק בו(סליחה, לא מאמין בגרוש), זה האופן שבו השגת אותם.

פורסם

98 ב5 יחידות אנגלית,

נחשו עכשיו מה המקצוע האהוב עליי?

:)

פורסם
  • מחבר

98 ב5 יחידות אנגלית,

נחשו עכשיו מה המקצוע האהוב עליי?

:)

לשון כי שם קיבלת 99??

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים