עבור לתוכן

מה המקצוע הכי חזק שלכם בתחום הביצפר

אז מה המקצוע שאתם הכי טובים בו? 600 הצבעות

1. 1. אז מה המקצוע שאתם הכי טובים בו?

• מחשבים מן הסתם
    • אנגלית
    • מתימטיקה
    • ספרות והבעה
    • ביולוגיה ופיסיקה
    • גאוגרפיה
    • היסטוריה
    • תנ"ך

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

אני מתלבט בין אנגלית להיסטוריה (כי אני סקרן לגבי כל מה שקשור לזה ולכן הידיעות שלי בתחום יחסית רחבות) אז נראה לי אני אלך עם היסטוריה

• תגובות 46
  • צפיות 3.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

חחחח אף פעם לא למדתי לשום מבחן (חוץ מאחד בתנ"ך לפני 4 שנים)

....

.....

:lol: :lol: :lol:

אנשטיין 2

פורסם

כלכלה וביולוגיה

לא יורד מתחת ל95 :D

תנ"ך ממש קשה בי"א

וארוך!!! 42 פרקים +- לבגרות

פורסם

תנ"ך זה מקצוע כ"כ מיותר שנכפה על תלמידים חילוניים תמימים ואיכותיים... אבל לא נכנס לזה.

זו דעתי בכל אופן.

פורסם

תנ"ך זה מקצוע כ"כ מיותר שנכפה על תלמידים חילוניים תמימים ואיכותיים... אבל לא נכנס לזה.

זו דעתי בכל אופן.

אני מסכים איתך במאה אחוזים!

יש לי בחטיבה ארבעה ילדים שהם אפילו לא יהודים ולא מוכנים לתת להם פתור מתנ"ך...

פורסם

טוב כמו שבסקר רשום מחשבים מין הסתם ....

pascal html java ... לא בעיה .

אנגלית גם טוב אצלי , ואני מסכים שתנך זה מקצוע שנכפה מה שלומדים בתנך לומדים בספרות והיסטוריה.

אבל איין איין כמו המקצוע השנוא מכולם :cwm23: מתמטיקה !! :pissed:

פורסם

זו דעתי בכל אופן.

צודק בהחלט.

תנך זה מקצוע שצריך לשנן, מה שמלמדים בבי"הס מאוד משעמם, ומי שלא רוצה ללמוד את זה צריך לקבל פתור.

לדעתי גם ספרות זה מקצוע של תורם הרבה, גם מקצוע של שינון, שלא יעוזר לעתיד בכלל.

פורסם

זו דעתי בכל אופן.

:xyxthumbs: אצלנו אפילו זה לא לשנן את המחברת אלא את "חגי ישראל", זה בלתי אפשרי להבין את המורה

וmanbot, אם אתה לא לומד למבחנים גם בנושאים כמו ספרות, תנ"ך והיסטוריה נראה שאתה חורש בשיעורי בית ומקשיב טוב טוב בשיעורים

:P

פורסם

אצלי זה מן הסתם ספורט, מגמת חדר כושר (כן גם אני עושה את הבגרות הכי כיפית שיש) ואנטומיה (שכלולה במגמת ספורט)

מן הסתם כי אלה כמעט המקצועות היחידים שאין לי נכשל בהם....

אגב בשלושה שלמעלה יש לי 100 ;D

פורסם

זו דעתי בכל אופן.

כל כך לא נכון.... אבל זאת דעתך, ודעתי בדיוק ההפך.

אצלי זה מן הסתם ספורט, מגמת חדר כושר (כן גם אני עושה את הבגרות הכי כיפית שיש) ואנטומיה (שכלולה במגמת ספורט)

בהחלט המגמה הכי שווה. זאת אולי המגמה היחידה שאפשר לעשות איתה משהו בלי ללכת ללמוד במוסד להשכלה גבוהה. ;D

פורסם

:xyxthumbs: אצלנו אפילו זה לא לשנן את המחברת אלא את "חגי ישראל", זה בלתי אפשרי להבין את המורה

וmanbot, אם אתה לא לומד למבחנים גם בנושאים כמו ספרות, תנ"ך והיסטוריה נראה שאתה חורש בשיעורי בית ומקשיב טוב טוב בשיעורים

:P

אולי זה יישמע קצת מוזר :P אבל אני לא מכין שיעורי בית בכלל :cwm3: ובשיעורים אני מקשיב טוב-מינוס

פורסם

זו דעתי בכל אופן.

גם אני לא מסכים. חשוב ללמוד ותתפלאו,ז ה גם נותן תכניכות שונות לתלמידים. דווקא את הספרות שמלמדים את תלמידי ישראל אני לא מבין. יש ספרות יהודית, ישראלית ועולמית כלכך יפה ובכל זאת מלמדים יצירות שמזמן כבר לא מענינות אף אחד (למרות שלאט לאט נכנסים דברים טובים כמו אדגר קרת).

בכל מקרה אני את הבגרויות שלי סיימתי בחופש.

ציוניים סופיים:

מתמטיקה (5 יח"ל) 99

פיזיקה (5) 100

חשמל (5) 97

אלקטרוניקה (100)

מיקרו מעבדים ותקשורת (97)

תנ"ך (2) 94

הסטוריה ואזרחות (2) 87

אנגלית (5) 85

לשון וחיבור (2) 85

ספרות (2) 81

אולי שכחתי משהו...

בכל מקרה אני לא עשיתי שיעורים מכיתה ח' ועד כיתה י"ב פעם אחת, (כולל עבודות להגשה :) )

ולמבחנים, חוץ מלמגנים ובגרויות הכי הרבה למדי יום אחד מרוכז...

עד שהגעתי לטכניון ואז הבנתי מה זה מתמטיקה... (אוך, חדו"א חדו"א....)

פורסם

תנ"ך בסיסי זה חשוב והכרחי.

תנ"ך לבגרות זה דבר שונה, ואני לא חושב שיש צורך להכניס אותו לתוכנית הלימודים כמקצוע חיוני לבגרות. על משרד החינוך לאפשר לתלמידים את חופש הבחירה.

Amen to that !

פורסם

"שיעור חופשי" ...ברצינות זה המקצוע שהיתי הכי טוב בוא (למרות ששני ילדים מהכיתה עקפו אותי >:( ...אחד עשה מעל ל 200 שעות חיסור בשליש הראשון כשיש עוד חגים וכמעט שלא לומדים )

פורסם

מרשים... שגיאות הכתיב מהוות ראיה לכך? 8)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים