עבור לתוכן

המלצה לנייד לצפייה בסרטים, מוזיקה (אפשרות לעריכה חובבנית), 3000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

הי,

אני צריכה בבקשה המלצה למחשב נייד לאחי. שימושים הם בעיקר הורדת תכנים (emule), צפייה בסרטים והאזנה למוזיקה. בעתיד כנראה גם עריכת מוזיקה חובבנית (אחי ציין תוכנה בשם q base). דגש על צפייה בסרטים כך שאיכות הצפייה חשובה.

מסך 15.6 אינטש. רזולוציה טובה לצפייה בסרטים??

המחשב יהיה בעיקר בבית אז פחות קריטי אורך סוללה ומשקל, אם כי תמיד נחמד שהנתונים האלו טובים.

יציאת HDMI יתרון לעתיד (כרגע אין בכלל טלויזיה מתאימיה אבל בהמשך אולי תהיה)

כונן קשיח אני משערת שעדיף מינימום 320GB?

צריך צורב DVD

לא רואה צורך קריטי ב- blue tooth

זכרון - אני אלך על פי המלצתכם, נוטה ל- 4 ג'יגה אבל אם אתם חושבים ש- 2 מספיק אז בסדר. אם זה 4 אז צריך גם מערכת הפעלה win 7 64-bit

אחריות - המחשב כנראה ישאר בגבולות ישראל אז לא קריטי שתהיה אחריות בינלאומית. עדיף אחריות לכמה שיותר זמן (או אם אפשר להאריך אחריות בתשלום זה גם סבבה)

אין העדפה לחברה מסוימת אבל שתהיה חברה אמינה כמה שניתן לומר, עם שירות לקוחות סביר למקרה הצורך.

תקציב סדר גודל 3000 ש"ח. באופן כללי העדיפות היא כן לחסוך כמה שניתן אבל מצד שני אם חייבים אפשר גם לחרוג ב- 200-300 שקלים

בכללי, כיוון שאחי עני מרוד ;) הרעיון הוא מחשב שיסחוב כמה שיותר זמן!!

אם יש המלצה למס' דגמים אז בכלל מעולה.

תודה רבה!

אורטל

פורסם
  • מחבר

צהרים טובים. לא ענו לי אז אני מקפיצה לתזכורת. תודה מראש על העזרה!

פורסם
  • מחבר

up

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה רבה!!

כיוון שאני לא ממש מתמצאת אני אשמח לדעת אם יש דגמים מסוימים שיותר מומלצים, או חברות... במחשבים המוצעים יש מגוון רחב מאוד של חברות, מעבדים, כמות זכרון, כמות בדיסק קשיח... איך אני יכולה לבחור מה הכי מתאים לצרכים שציינתי ואיזה מפרט נותן את החבילה הנכונה עבורי? זה החלק שאני הכי מתקשה בו למעשה. יש מיליון מחשבים בתקציב הנכון...אשמח לחוו"ד יותר מפורטת... תודה!

פורסם

קודם כל תודה רבה!!

כיוון שאני לא ממש מתמצאת אני אשמח לדעת אם יש דגמים מסוימים שיותר מומלצים, או חברות... במחשבים המוצעים יש מגוון רחב מאוד של חברות, מעבדים, כמות זכרון, כמות בדיסק קשיח... איך אני יכולה לבחור מה הכי מתאים לצרכים שציינתי ואיזה מפרט נותן את החבילה הנכונה עבורי? זה החלק שאני הכי מתקשה בו למעשה. יש מיליון מחשבים בתקציב הנכון...אשמח לחוו"ד יותר מפורטת... תודה!

מנסיון, אני יכולה להמליץ רק על הראשון של אסוס. יש לי דגם אפילו יותר חלש ובסיסי ממנו והוא עונה על כמעט כל מה שציינת חוץ מזה שאין לו HDMI‎ (לא יודעת לגבי עריכה) אז אני מתארת לעצמי שדגם עם מפרט יותר מפותח, על אחת כמה וכמה. אני מאוד מופתעת לטובה מהמחשב הזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים