עבור לתוכן

HP G62-B40SJ VS Dell Inspiron 5010 Core i3 4GB 500GB

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

מישהו?

פורסם

א.ההצעה של דל עדיפה בעיני

ב. תלוי אם תגיד מה אתה מחפש ומהו התקציב ותעדכן הכותברת לפני שמוד יגיע ויתן בראש...

ג. לא ממש (אולי כאלה שאינם דורשים תלת מימד).

והערה כללית - אם אתה מחפש שיתייחסו אליך ברצינות - תתיחס ברצינות למקום.

פורסם
  • מחבר

אתה צודק ואני מתנצל... תקנתי כותרת ומחשב כזה אני רוצה...

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים(אם יש אפשרות לכבדים אז למה לא...), צפיה בסרטים,

* גודל המסך? 15.6 או 15.4

* משקל רצוי? לא משנה לי

* האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 6 שעות ומעלה...

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) יציאות כמו שיש בכל מחשב HDMI,DVI ,3XUSB אם אפשר יותא בUSB יותר טוב...

* בלוטות? חייב!

* גודל מינימלי של כונן קשיח? 500GB

* צורב DVD? שיהיה פשוט...

* האם נדרשת אחריות בינלאומית ? שיהיה אחריות ל3 שנים

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?

לא ממש העקר אמינים וזולים (כמו KSP ) וחוב שיהיה במרכז באזור רמת גן

תקציב:3000 (חריגה 200 שקל)

תודה!

פורסם

http://www.hi-fi.co.il/Product.asp?Pid=G5603XG&Cat2Cat1ID=36&Cat2ID=239&aff=Zap〈=he

למרות שאישית אני מסתייג ממחשבים שהם מעל ל-2 ק"ג (כי זה לדעתי לא מחשב נייד אלא משקולת שאני לא רוצה להסחב איתה)

חכה לעוד תגובות - מחשבים ניידים זה עניין להרבה דעות - וכל דעה מבורכת :)

פורסם
  • מחבר

עוד הצעות?

פורסם
  • מחבר

?

פורסם

למרות שאישית אני מסתייג ממחשבים שהם מעל ל-2 ק"ג (כי זה לדעתי לא מחשב נייד אלא משקולת שאני לא רוצה להסחב איתה)

מסכים עם הנ"ל.

אם הניידות והמשקל לא חשוב לך, אולי כדאי לחשוב על נייח סביר, שביצועיו תמיד יהיו טובים פי כמה מכל נייד ויהיה זול בהרבה.

תקלות נדירות יותר בנייחים וקל יותר (גם בכיס) לתקנם. בהכללה, גם נושא האחריות בניידים הוא בעייתי, במקרה הטוב..

פורסם
  • מחבר

חשוב לי שהוא יהיה נייד בכיוון שאני הולך ללמוד במכללה טכנאי במדעי המחשב

לא כל כך חשוב לי אם הוא יהי כבד זה לא שאני יהיה איתו בבית לרוב אני השתמש בו בחוץ יותר חשוב לי הסוללה שלו...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים