עבור לתוכן

Dell Vostro 3300 i5 | חוות דעת וכו'

Featured Replies

פורסם

בוקר טוב ושבת שלום לכולם/ן (:

ביום ראשון אני מזמין את המחשב הנ"ל (בקונפיגורציה I5-460M 310M, 4GB זיכרון וסוללת 8 תאים). מעוניין לקבל כמה שיותר מהר חוות-דעת מפורטת, פרטים מניסיון ואולי גם סקירה מקיפה.

תודה

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

בוקר טוב ושבת שלום לכולם/ן (:

ביום ראשון אני מזמין את המחשב הנ"ל (בקונפיגורציה I5-460M 310M, 4GB זיכרון וסוללת 8 תאים). מעוניין לקבל כמה שיותר מהר חוות-דעת מפורטת, פרטים מניסיון ואולי גם סקירה מקיפה.

תודה

יש לי בדיוק את המחשב המדובר ומנסיון הוא עובד מצויין רק יש לו בעיית התחממות שגורמת למאוורר שלו ליצור רעש מציק ... חוץ מזה הוא סוס עבודה .

פורסם

מחזק את ההודעה הקודמת. במקור רציתי ללכת על המחשב הזה בגלל מסך המט. אך ממה שהבנתי ישנה בעיה עם המאוורר והוא מאוד רועש..

חוץ מהרעש המחשב הוא אחלה מחשב

פורסם

אני ממליץ לך לרדת מהמחשב הזה, הוא סוס עבודה אבל מתחמם מאוד!

בחודשים האחרונים אני נהנה מאוד מהמחשב מהסיבה הפשוטה - פשוט קפוא בצפון.

אבל אני לא שוכח לרגע את חודשים יולי-ספטמבר בהם עבדתי עם המחשב ורציתי למות שקניתי תנור חימום כזה.

אתה תעשה טעות גדולה אם תקנה אותו, עדיף לחסוך 3000 שקל ולקנות רדיאטור טוב של דלונגי ב400 שקלים חדשים :-\ .

פורסם

השאלה הנשאלת היא:

האם כל הלפטופים בגודל 13 אינץ' עם המעבד הנ"ל מתחממים ככה?

שאלה נוספת, האם בתור סטודנט שכל הזמן נמצא בחוות מחשבים עם נורות ניאון מעליו, כדאי לי לסבול את החום שהוא פולט אבל לקבל לפטופ עם מסך מט?

תמיר.

פורסם

אחריות אחריות ושוב אחריות. הכי טוב לבחור דל זה בגל האחריות המקיפה ואיכות החומרים די טובה אך לא נקייה מתקלות. שוב אל תצפה לתמורה גבוהה עבור העלות של המוצר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים