עבור לתוכן

עזרה | צריך עזרה בבחירת אוזניות (עד 700~ ש"ח)

Featured Replies

פורסם

לילה טוב,

אני מתכנן לקנות אוזניות בתקציב של עד כ-700 ש"ח ואשמח מאוד אם תוכלו לייעץ לי בנושא ולסייע בבחירתן.

האוזניות ישמשו אותי במשרד, לאורך זמן ממושך, ועל כן מלבד איכות הצליל חשובים לי מאוד הנוחות (גם לאחר שימוש רצוף) ובידוד הרעשים בשני הכיוונים. בשל מגבלות התקציב איני יכול לקנות גם מגבר יקר ולכן עדיף אוזניות הנשמעות טוב גם בלעדיו. בנוסף, מלבד מבאמצעות משלוח אין לי איך להזמין מחו"ל.

מסקירה שערכתי הבנתי כי ה- Grados SR 60i עונות על רוב הדרישות שלי, חוץ מנושא הבידוד. האם הן מומלצות והאם אכן הן בעייתיות בתחום זה?

הצעות נוספות יתקבלו בברכה ויעזרו מאוד :)

המון תודה!

גל

פורסם

בתקציב שלך נכנסות גם הSR80i.

מה שכן, אלה אוזניות מהפתוחות שיש אז בידוד רעשים לא יהיה לך בשיט.

אם אתה מחפש סגורות, הSRH750 של Shure יתאימו.

פורסם

לילה טוב,

אני מתכנן לקנות אוזניות בתקציב של עד כ-700 ש"ח ואשמח מאוד אם תוכלו לייעץ לי בנושא ולסייע בבחירתן.

האוזניות ישמשו אותי במשרד, לאורך זמן ממושך, ועל כן מלבד איכות הצליל חשובים לי מאוד הנוחות (גם לאחר שימוש רצוף) ובידוד הרעשים בשני הכיוונים. בשל מגבלות התקציב איני יכול לקנות גם מגבר יקר ולכן עדיף אוזניות הנשמעות טוב גם בלעדיו. בנוסף, מלבד מבאמצעות משלוח אין לי איך להזמין מחו"ל.

מסקירה שערכתי הבנתי כי ה- Grados SR 60i עונות על רוב הדרישות שלי, חוץ מנושא הבידוד. האם הן מומלצות והאם אכן הן בעייתיות בתחום זה?

הצעות נוספות יתקבלו בברכה ויעזרו מאוד :)

המון תודה!

גל

מה עם ה BOSE ON EAR ? בנוגע לאיכות הצליל הן מדהימות, קלות יחסית, אבל לא אוטמות לחלוטין את כל הרעשים מבחוץ.

http://best.shopy.co.il/products/170192/%D7%90%D7%95%D7%96%D7%A0%D7%99%D7%95%D7%AA-Bose-On-Ear

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התגובות המהירות :)

במחשבה שניה ולאור ההצעות שלכם החלטתי שהבידוד לא מהותי כמו שחשבתי והדגש הוא על הנוחות והצליל.

כרגע אני בעיקר מתלבט בין -

- Grado SR 80/125 (בעיית נוחות? דורשות מגבר?)

- Senheiser HD 555

- Bose On Ear (בעיית איכות צליל?)

- Shure 750dj (בעיית נוחות?)

האם אכן האוזניות בעייתיות בתחומים הללו?

שוב תודה,

גל

פורסם

היתי ממליץ לך על כמה אוזניות בתקציב שלך וקצת מעל

לי כיום UltraSone HFI-700 שהם בערך במחיר שלך אני הבאתי אותם מצרפת ב-100 אירו אבל הם אוזניות בהחלט מספקות אטימות מלאה

באס עוצמתי וצלילים חדשים גם בגבוהים ובמיוחד בנמוכים הם עולות משהו כמו 740-700 שקל אבל הם שוות את זה

פורסם

לגראדו יש בהחלט בעית נוחות, אני יכול לומר לך שאת הsr225 שלי -שהם פחות נוחות מה 80 (בגלל פאד אחר) אפשר לשים במקסימום שעה ומשהו על הראש .לפני שזה מתחיל לכאוב. אז אני לא חושב שגם ה80 יחשבו נוחות אולי לא לא נוחות, אבל נוחות - ברמה של מישהו שחשוב לו שזה יהיה נוח לא נראה לי סביר.

מבחינת בידוד גם זה לא בדיוק אוזניות שטובות למשרד - לא קיים איתם בידוד בכלל לשני הכיוונים. אתה שומע את כל מה שקורה בסביבה שלך, ושומעים את כל מה שאתה שומע, בעוצמה די גבוהה - אני מסוגל לשמוע אותם גם ממרחק של כמה מטרים שהם מנגנות בווליום סביר ( אותו הווליום שאני מאזין בו להם).

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכולכם על התגובות, עזרתם מאוד :)

בסוף החלטתי לקחת את ה HD555 בגלל התקציב, הנוחות והצליל.

שוב תודה :)

גל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים