פורסם 2011 בינואר 714 שנים שבת שלום לכולםלאחרונה המחשב שלי סובל ממסכים כחולים שקורים באופן פתאומי,בעיקר בזמן משחקים משום מהפשוט פתאום מופיע מסך כחול עם ספירה כזאת עד 100 ויש אתחול אוטומטי ואז אחרי שהוינדוס עולה מחדש זה מציג לי הודעהעם הפניה לקובץ MINIDUMP אני מצרף פה לינק לקובץ: http://www.siz-f.co.il/-4266452162013298687 הייתי מנתח אותו בעצמי אבל לתוכנות לוקח יותר מידי זמן לרדת,מקסימום אני יערוך אם מישהו לא ינתח לי חשוב לציין שהמחשב שלי מפורמט וכמעט ולא מותקנות עליו תוכנות(את האנטי וירוס מחקתי כדי לשלול את זה שהוא לא שגורם לבעיה כמו שכבר קרה לי בעברעם קספרסקי וNOD32) אודה מאוד לעוזרים תודה ושבת שלום
פורסם 2011 בינואר 714 שנים כמה דברים ששווה לבדוק (לא בהכרח בסדר הנ"ל):1. MEMTEST לזיכרונות.2. MHDD לראות שהוא לא מתרסק כי הקשיח לא תקין.3. עדכון דרייברים להכל.4. לנסות התקנת מערכת ההפעלה מחדש.5. לנסות לאמץ את כרטיס המסך ולראות אם יש קשר ישיר להתרסקות.
פורסם 2011 בינואר 714 שנים מחבר כמה דברים ששווה לבדוק (לא בהכרח בסדר הנ"ל):1. MEMTEST לזיכרונות.2. MHDD לראות שהוא לא מתרסק כי הקשיח לא תקין.3. עדכון דרייברים להכל.4. לנסות התקנת מערכת ההפעלה מחדש.5. לנסות לאמץ את כרטיס המסך ולראות אם יש קשר ישיר להתרסקות.את 2+3+4 אני שולל כי הדרייברים מעודכנים ועכשיו עשיתי פירמוט(ממש לפני שבוע) ואת ההארדיסק החליפו לי לפני כמה חודשים והוא חדש לגמרי לגבי השאר אני יבדוק ויעדכן עריכה:ניתחתי ומצאתי שהגורם הוא הקובץ הזה: ntoskrnl.exe ( nt+70740 )
פורסם 2011 בינואר 714 שנים מהחיפושים שאנ עשיתי למי שקרה את זה הייתה בעיה עם דרייברים של הציפסט של הלוח אםנסה להתקין ולעדכן אותם בתור ועדכן אם יש שינוי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.