עבור לתוכן

שאלה בנוגע לקניית כרטיס קול פרטים בפנים. 300-350 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

ברשותי מחשב נייד מבית FUJITSU (המדוברת באתר) 530-10. כאמור מחשב מעולה אבל מה, כרטיס קול נוראי... זה מורגש כשאני מחבר אוזניות למחשב או כשאני מחבר אותו לרסיבר דרך יציאת האוזניות (רסיבר של דנון, AVR 1604) שמחובר אל זוג רמקולים גדולים ואיכותיים במיוחד (משהו ישן תחת מבית פיליפס, 2 דרייברים של 12', 2 של 3' ושתי טוויטרים. משהו ברמת CW). הצליל פשוט מסורס... ממש ככה אין לי דרך יותר טובה לתאר זאת. חיברתי אפילו אקולייזר חיצוני ישן ודיי איכותי שנקנה עם הרמקולים בזמנו. כשאני מחבר את ה MP שלי (COWON I7) לאותה יציאה עם אותם הגדרות הבית רועד! (במלוא מובן המילה). הצליל חיי יותר ופשוט חזק יותר.

אם אני יקנה כרטיס קול חיצוני שמתחבר דרך USB יהיה שיפור משמעותי? אם כן כמה אני צריך באמת להשקיע בשביל לקבל תוצאות? חשבתי בסביבות ה 300-350.

תודה מראש ושבת שלום :hi:

פורסם

יש לך חיבור

pcmcia

במחשב שלך ?

פורסם
  • מחבר

אם זה החתיכת פלסטיק הנשלפת שחשבתי שחסרת משמעות אז כן.

מה זה?

פורסם

זה מה שאתה מחפש:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=717545

וזה כמעט נכנס בתקציב (החל מ365 ש"ח).

האמת שהייתה לי בעיה דומה לשלך, רק עם מחשב נייח. קניתי כרטיס פנימי של קריאטיב עם יציאה אופטית, וההבדל מורגש בבירור.

פורסם

זה מה שאתה מחפש:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=717545

וזה כמעט נכנס בתקציב (החל מ365 ש"ח).

האמת שהייתה לי בעיה דומה לשלך, רק עם מחשב נייח. קניתי כרטיס פנימי של קריאטיב עם יציאה אופטית, וההבדל מורגש בבירור.

הוא לא צריך כזה קרוקודיל מחוץ למחשב

כול כרטיס PCMCIA פנימי יתאים לו הרבה יותר ..

פורסם
  • מחבר

השאלה היא אם כל כרטיס PCMCIA יהיה ברמה של ההנ"ל ואם לא אז אם יהיה בכלל שיפור, ואילו יציאות יש לכרטיס כזה, ובאילו מחירים? פעם ראשונה שאני שומע את המילה הזאת אם נאמר את האמת.

פורסם
  • מחבר

וואו זה מאוד יקר... אין פתרון כזה יותר זול? מה שמצאתי בזאפ עולה מינימום 550~...

מה ההבדלל מבחינת איכות בין הכרטיס PCMCIA הנ"ל לכרטיס החיצוני שהוצע לי מקודם?

אני צריך פתרון שלא יחרוג מהתקציב שהיצבתי כי אני חושב שזה יהפוך לעסק יקר מידי..[br]פורסם בתאריך: 11.01.2011 בשעה 21:12:49

:jump:[br]פורסם בתאריך: 13.01.2011 בשעה 15:47:39
:jump:
פורסם

שם הPCMCIA אתה יותר נייד ...

פורסם
  • מחבר

אבל הוא עולה בקירוב 550 שקל... זה הרבה. יש כרטיסים איכותיים כאלו גם ב 300-350? אם לא אז נראה לי אני ילך על החיצוני

פורסם

אבל הוא עולה בקירוב 550 שקל... זה הרבה. יש כרטיסים איכותיים כאלו גם ב 300-350? אם לא אז נראה לי אני ילך על החיצוני

נתתי לך כיוון אתה ילד גדול תעשה חושבים לבד אף לא יכול להכריח אותך לקנות מה אתה

לא צריך.

בעל המאה הוא גם בעל הדעה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים