פורסם 2011 בינואר 715 שנים אני צריך לוח אם שתומך במעבדי אינטל החדשים דגם CORE I5 2400 sunday bridgeעכשיו אני צריך לוח אם שתומך ב-GPU של המעבדים החדשים ושתומך ב- SATA 3 ו - USB 3עד 700 שח תקציב
פורסם 2011 בינואר 715 שנים אים אני לא טועה השבב גרפי מובנה על הפיסת סיליקון של המעבד ככה שלא צריך לוח מיוחד בשביל זה,תנסה את הקישור פה פשוט תריץ חיפוש בגוגל תראה אים הם לוח מסויים תומך בUSB3 וכו' http://www.iqpc.co.il/Home/Index.asp?productCat=1263
פורסם 2011 בינואר 715 שנים מחבר לפי מה שהבנתי אחי לא כל הלוחות אם של ג'יגהבייט החדשים תומכים בשבב GPU המותקן על המעבד הנ"ל יש כאלה שכן ויש כאלה ל- OC ויש כאלה ל- SLI אני צריך פשוט לוח אם שבוודאות יעניק לי ביצועים במיוחד מה- GPU של המעבדים החדשים ..
פורסם 2011 בינואר 715 שנים לפי מה שהבנתי אחי לא כל הלוחות אם של ג'יגהבייט החדשים תומכים בשבב GPU המותקן על המעבד הנ"ל יש כאלה שכן ויש כאלה ל- OC ויש כאלה ל- SLI אני צריך פשוט לוח אם שבוודאות יעניק לי ביצועים במיוחד מה- GPU של המעבדים החדשים ..בלוחות החדשים של GIGABYTE יש:H67P67PH67אתה צריך H67.אחר כך יש H67-XXXH67[glow=red,2,300]A[/glow]-XXXH67M[glow=red,2,300]A[/glow]-XXXאתה צריך משהו עם A.
פורסם 2011 בינואר 715 שנים מחבר אוקי סבבה אחי הבנתיותגיד במה תומך הדגם P67A ?כאילו הוא לא תומך בליבת GPU של המעבד?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.