עבור לתוכן

מפרט מחשב חזק למסחר במט'ח + משחקים (7000שח)

Featured Replies

פורסם

שלום חברים אני צריך עצה לקניית מחשב.

העיסוק שלי הוא במסחר במטבעות חוץ זאת אומרת הרבה תוכנות פתוחות, הרבה חלונות בדפדפים שונים שפתוחים ובמקביל תוך כדי גם לצלם את המסכים בוידאו עם CAMTASIA, ריבוי מסכים(היום אני עובד עם שלושה מסכים וכנראה שאני אצטרך עוד בעתיד).

אני צריך עצות לגבי כל המפרט כולל 2 מסכים, התקציב הוא 7000 שקלים אפשר קצת לסטות ממנו לכאן או לכאן.

כמובן (אני יודע שיבואו מתנגדים) שאני רוצה את המעבדים החדשים של אינטל, חושב אם להשקיע ב 2600K ומוכן לעשות גם אוברקלוקינג לתוספת ביצועים.

כרטיס מסך 6950 שאני אוכל לפתוח אותו ל6970.

ספק כוח של Corsair TX750.

לוח אם קצת קשה לי בחור, אני מתלבט בין שסוס לג'גבייט, אני גם צריך יציבות באינטרנט אז יכול להיות שאני אצטרך שני חיבורי רשת (אם זה לא מגדיל יותר מידי את המחיר)

זיכרונות אני רואה שיש 2GB של KINGSTON 1333 בזול אבל מתלבט עם לקנות כבר שני מודולים של 4GB (היות ואני עובד על המון ישומים במקביל).

הארד דיסק גם אינני יודע עם שווה להשקיע ב SATA 3 כי יכול לזה יהיה צוואר הבקבוק, או לקנות כונן פשוט ולחכות שמחירי ה SSD ירדו קצת.

2 שני מסכים של SUMSUNG BX2335, כאן יש לי בעיה ואני צריך את עזרתכם להבין משהו, אם אני אצטרך בעתיד לעבוד במקביל על 6 מסכים אני אצטרך שכל המסכים יהיו עם DISPLAYPORT 1.2 כדי לעבוד על אותו כרטיס מסך, ואיזה מסכים תומכים בזה???

מארז של Thermaltake ARMOR A60 Middle תמיכה ב USB 3 קדמי (קצת פרקטיות) + כונן נישלף ישירות.

מאוורר למעבד של Mugen II Rev.b 5 Heat Pipes CPU Cooler s1156/s1366, נראה לי משהו שיעשה את העבודה.

כמו כן אני אצטרך צורב DVD ואל-פסק נורמלי שאני אוכל לעבוד בהפסקת חשמל (לא שיש הרבה אבל בכל זאת) לדקה או שתיים ולספק הגנה מיטבית למערכת.

תודה רבה חברים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים