פורסם 2011 בינואר 714 שנים תודה מראש לכל המצביעים .סקר זה נוצר כי פשוט אני מבולבל איזה מעבד לקנות למחשב דרך אגב המחשב ישומש לעבודה ולמשחקים כבדים כמו GTA IV CALL OF DUTY וכו' .
פורסם 2011 בינואר 714 שנים אם אתה גיימר וכסף זה לא בעיה אני ממליץ על הכי חזק שברשימה שלך : Intel Core 2 DOUיותר טוב ? לך עלQuad core
פורסם 2011 בינואר 714 שנים מחבר תודה על ההצעה גבר אבל CORE 2 QUAD זה יריץ את המשחקים הכבדים כמו שצריך ?
פורסם 2011 בינואר 714 שנים תודה על ההצעה גבר אבל CORE 2 QUAD זה יריץ את המשחקים הכבדים כמו שצריך ? כמובן !
פורסם 2011 בינואר 714 שנים חח טוב אחי תודה על העזרה בבקשה למה שלא תלך על החדשים ? מה אתה הולך לעשות עם המחשב ?
פורסם 2011 בינואר 714 שנים בבקשה למה שלא תלך על החדשים ? מה אתה הולך לעשות עם המחשב ? הוא כתב כבר גיימר
פורסם 2011 בינואר 714 שנים הערה חשובההבחירה כאן היא לא Intel ו AMD. אתה אמור לבחור רמה של מעבד : כמות ליבות, מהירויות, יכולות. לכל בחירה שתעשה יש מעבדים מתאימים גם מ Intel וגם מ AMD, שיתנו לך את אותם ביצועיםלכן AMD היא לא אפשרות רביעית של "מעבד אחר" אלא לכל רמת ביצועים שבחרו לך (לפי Intel) יש מעבד AMD אם ביצועים זהיםאחריי שבחרת את רמתץ הביצועים תבחר את החברה של המעבד, ואת זה תצתרך לבחור ביחד אם הלוח (ואם התחשבות ביכולות של הלוח) כי כל לוח מתאים למעבדים של חברה אחת בלבד (ורק לחלק מהם)
פורסם 2011 בינואר 714 שנים ?במעבדי AMD 3000Mhzשונה מ-INTEL , את הסיבה אני לא יודע יחד עם זאת , אתה לא מקבל את כל היכולות של המעבד היצרן תמיד מוריד את היכולות שלו קצת פחות כדי למנוע התחממות , מי שמגביר עושה למעשה OC
פורסם 2011 בינואר 814 שנים מיקי,אתה בטח מתכוון למעבדים היותר ישנים של AMD שהיה כתוב עליהם 3200+ לדוגמהאז זה לא התדר זה פשוט הדגם של המעבדלפותח הדיון, על כל מעבד של אינטל יש מקביל של AMD בביצועיםאני אישית ממליץ יותר על מעבדי AMD כי הם נותנים יותר תמורה לכסףוכשאתה בא לעשות השוואות בין מעבדים פחות תתעסק בכמות ליבות או תדר עבודה או קאש אלא בביצועים הסופיים שלצורך זה אתה צריך לקרוא השוואות שעשו בין מעבדים
פורסם 2011 בינואר 814 שנים הקרקס הזה ננעל.פותח הת'רד- אם אתה באמת רוצה לקבל תשובה אז תפתח דיון חדש, עם כותרת עניינית בו תפרט על השימושים והתקציב של המעבד (או של כל השילוש).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.