פורסם 2011 בינואר 614 שנים שלום, אני זקוק לאוזניות קטנות (שנכנסות לאוזניים, או יותר טוב שמתלפפות סביב האוזן) ואיכותיות כמה שיותר למוסיקת רוק עד 300 ש"ח.. אני מניח שזו בקשה שיהיה קשה לממש, אבל אני רוצה שיהיה להן באס, לא כמו כל האוזניות האלה נטולות באס לחלוטין. דגש על נוחות, בעקרון הן מיועדות לנסיעות ולהצגות של בית הספר (). יש לציין כי אם יהיו אוזניות ממש, אבל ממש מעולות ב 350 לדוגמה אז אני אהיה מוכן לחרוג. כמו כן האוזניות חייבות להיקנות במהירות (או ביום שישי או ביום ראשון הקרובים), התקציב שלי הוא לאוזניות הוא ברוטו, כלומר שאם המשלוח עולה סכום מסויים התעלמו ממנו.
פורסם 2011 בינואר 714 שנים שלום, אני זקוק לאוזניות קטנות (שנכנסות לאוזניים, או יותר טוב שמתלפפות סביב האוזן) ואיכותיות כמה שיותר למוסיקת רוק עד 300 ש"ח.. אני מניח שזו בקשה שיהיה קשה לממש, אבל אני רוצה שיהיה להן באס, לא כמו כל האוזניות האלה נטולות באס לחלוטין. דגש על נוחות, בעקרון הן מיועדות לנסיעות ולהצגות של בית הספר (). יש לציין כי אם יהיו אוזניות ממש, אבל ממש מעולות ב 350 לדוגמה אז אני אהיה מוכן לחרוג. כמו כן האוזניות חייבות להיקנות במהירות (או ביום שישי או ביום ראשון הקרובים), התקציב שלי הוא לאוזניות הוא ברוטו, כלומר שאם המשלוח עולה סכום מסויים התעלמו ממנו. http://best.shopy.co.il/products/160290/%D7%90%D7%95%D7%96%D7%A0%D7%99%D7%95%D7%AA-Bose-In-Ear-%D7%91%D7%9E%D7%91%D7%A6%D7%A2-%D7%9E%D7%99%D7%95%D7%97%D7%93! בשתי מילים: קטן ואיכותי. 326 ש"ח כולל משלוח. ואיכות מעולה.
פורסם 2011 בינואר 714 שנים מחבר את האוזניות הראשונות לא מצאתי בארץ, ולגבי ה BOSE: מישהו התנסה איתן? איך הן מבחינת נוחות?
פורסם 2011 בינואר 714 שנים את האוזניות הראשונות לא מצאתי בארץ, ולגבי ה BOSE: מישהו התנסה איתן? איך הן מבחינת נוחות?הן IN EAR כלומר לא כמו האוזניות כפתור אלא עם מתאמי סיליקון בשלושה גדלים להתאמה אישית לאוזן.אני משתמש בהם, ומבסוט לגמרי.
פורסם 2011 בינואר 714 שנים קניתי אותן מאותו מקום ב-220 בזמנו, שוות את הכסף אבל ב100 ש"ח יותר אני לא כל כך בטוח... יש להן סאונד עקום אבל כיפי למדי. אני מעדיף אותן על פני הnuforce NE7 (למרות שהיו עליהן אטמים לא אופטימליים כל כך בזמנו) אבל בהשוואה ישירה לShure SE530 הן נשמעות כמעט כמו בדיחה. באס לא יחסר לך איתן, יותר נכון מיד-באס כי סאב-באס אין מממש בנמצא. אבל מה שיש נשמע כיפי עם פאנצ' טוב ומספיק פירוט. הבעייה הרצינית היא שהגבוהים הם MIA והמידריינג' די מפוזר וחסר רזולוציה, מה שגורם להן להישמע "חלומיות" למדי לא במובן החיובי. אבל הגוון מאוד נחמד ולא נשמע מלאכותי מדי והבמה הכי טובה ופתוחה ששמעתי בIEM מתחת ל1000 ש"ח, וזה כי הן באמת פתוחות ולא אוטמות.
פורסם 2011 בינואר 714 שנים מחבר אתה כרגע השוות אוזניות שעולות 300 ש"ח לאוזנית שעולות 2200? בכל מקרה. אני מעדיף אוזניות סגורות, שלא ישמעו הרבה כלפי חוץ וגם בגלל העדפה אישית, אני לא כ"כ אוהב לשמוע "במה פתוחה".
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.