עבור לתוכן

מחליף ל-G5, ואולי גם למקלדת...

Featured Replies

פורסם

עברו כבר 4 שנים מאז שהחלפתי עכבר ואיך לומר? אני כבר לא גיימר כמו שהייתי פעם.

מידי פעם אני משחק באיזה פיפא או NBA, אבל בשביל זה יש לי את הגיימפאד של ה-360...

למרות זאת, נוח לי מאוד לעבוד עם ה-G5, הוא נוח ביד, ומאוד מהיר.

עכשיו אני מחפש עכבר אלחוטי שיחליף אותו, שיהיה נוח, ולא פחות מהיר לעבודה.

יש חיה כזאת? (העדפה לעכבר שלא יהיה תלוי בסוללות, לא מתאים לי לעבוד ולגלות שאני צריך להחליף פתאום)

ובאותה הזדמנות, אני אשמח לשדרג גם את המקלדת. גם אותה למשהו אלחוטי ונוח.

תודה :)

פורסם

כשזה מגיע לגיימינג זו בעיה-בגלל שזה עובר בקשר אלחוטי אז יש לאג מסויים.

לכן כל עכברי הגיימינג מגיעים אם חוט.

אה-לא הבנתי משהו קטנטן-למה ציפית? שהעכבר יעבוד מהשמש?

איך אתה מצפה שהעכבר יקבל חשמל אם הוא צריך להיות אלחוטי ו"ללא סוללות"?

פורסם

איך אתה מצפה שהעכבר יקבל חשמל אם הוא צריך להיות אלחוטי ו"ללא סוללות"?

יש עכברים עם סוללות נטענות, שכשאתה מסיים להשתמש בו, אתה מושיב אותו על תושבת מיוחדת, והוא נטען, ככה אתה לא צריך להחליף בזמן עבודה.

פורסם
  • מחבר

^^

בדיוק לזה התכוונתי, חוץ מזה ראיתי גם מספר עכברים שניתן לחבר אותם ל-USB, ולהטעין דרך זה.

אני שוב חוזר, אני לא מצפה מהעכבר להיות עכבר לגיימינג, שוב אני לא גיימר כמו שהייתי פעם... בשביל זה יש לי גיימפאד.

פשוט ה-G5 נורא נוח ומהיר, אני מחפש עכבר אלחוטי שיהיה לא פחות מהיר ונוח ממנו, אין ממש קשר לגיימינג או לא גיימינג. (פשוט שלעכבר יהיה 2000DPI, זה מה של-G5 יש אני חושב...) האם קיים עכבר כזה?

פורסם

עדיין לא ציינת כמה אתה מוכן להשקיע בעכבר, בשביל למצוא עכבר אלחוטי הדומה במאפייניו ל- G5 צריך להשקיע לא מעט כסף...

גם לגבי המקלדת לא בדיוק רשמת כמה אתה רוצה להשקיע בה ומה בדיוק הדרישות שלך ממנה.

פורסם
  • מחבר

זה לא שאני עשיר או משהו, אני קודם רוצה למצוא משהו שמתאים, ואז אני מאמין שאני אמצא את המימון אליו.

(גם אם זה אומר להזמין מ-EBAY, אם זה יוצא משמעותית זול יותר...)

נניח ש-100 דולר לעכבר, ו-50 דולר למקלדת יעשו את העבודה. בכוונה אני מביא את המחירים בדולרים,

כי לרוב המחירים בארץ (בעיקר לעכברים, מקלדת זה יותר בעייתי כי עוד לא החלטתי מה לעשות עם הכיתוב בעברית) הם סתם מופקעים, ואז אני אעדיף להזמין את העכבר מאיביי, ואת המקלדת לקנות בארץ.

בקיצור, אין לי תקציב ממש מוגדר, מעדיף למצוא קודם משהו שיתאים לדרישות :)

הדרישות שלי מהמקלדת הם פשוט להיות אלחוטית, ונוחה. לא משהו מי יודע מה פלצני, כרגע יש לי LOGITECH MEDIA ELITE למי שזוכר, היא מצוינת בשבילי, פשוט החלטתי שאם אני מחדש את הציוד היקפי, אז שכבר הכל יהיה אלחוטי וחדש.

פורסם

לעכבר הייתי ממליץ לך על ה-G700 אם אתה קונה בחו"ל, לפי דעתי הוא הכי קרוב בעיצוב ל-G5 והוא מספק ביצועים לא רעים במצב אלחוטי וחוטי.

יש אנשים שבמצב אלחוטי העכבר לא סיפק אותם למשחקים מהירים אבל רוב האנשים כתבו בביקורות שהם לא הרגישו לאגים או חוסר דיוק במחשקים.

הסוללה שלו היא סוללת AA (אחת) נטענת שעד כמה שהבנתי אתה יכול להטעין אותה דרך העכבר בזמן שאתה נמצא במצב חוטי והיא מספיקה לזמן לא רע יחסית.

בארץ המחיר של העכבר מטורף לחלוטין והוא נמכר סביב ה- 1000 ש"ח! :screwy:, בארצות הברית הוא עולה סביב ה-100$ .

ביקורת לעכבר:

http://www.hardwareheaven.com/reviews/1027/pg1/logitech-wireless-g700-gaming-mouse-review-introduction.html

לגבי המקלדת, האם מקלדת קטנה מתקבלת?

יש לך את ה-Microsoft Arc שהיא מקלדת קטנטנה אבל מספקת ביצועים מרשימים גם במשחקים שדורשים תיזמונים מדויקים, אתה יכול להשיג אותה בארץ סביב ה-270 ש"ח (קצת חורג מהתקציב):

http://www.microsoft.com/hardware/mouseandkeyboard/ProductDetails.aspx?pid=120&active_tab=overview

פורסם
  • מחבר

לגבי המקלדת, בחיפושים שלי גם הגעתי ל-ARC והיא נראית ממש מתאימה לי, ונמצאת במלאי ב-KSP :)

אם אני אשדרג את המקלדת, אני חושב שזאת תהיה ה-ARC. למרות שגם המקלדת הזאת נראתה לי כמו אופציה מעניינת:

http://www.logitech.com/en-us/keyboards/keyboard/devices/6007

אבל לצערי לא הצלחתי למצוא אותה למכירה בישראל, אז בגלל זה הגעתי ל-ARC. אני מעדיף לא להסתבך עם מדבקות של עברית על המקלדת ודברים כאלה...

עכשיו לגבי העכבר, גם ל-G700 הגעתי כבר בחיפושים באינטרנט, לא כ"כ אהבתי אותו. איכשהו 13 כפתורים על עכבר נראה לי ממש לא לעניין.

בקיצור, למרות שהוא נראה לי כמו המחליף האולטימטיבי, הפכו אותו לעכבר שמותאם לשחקני RPG,ואני לא כזה, אני פשוט לא רואה צורך בכ"כ הרבה כפתורים על עכבר.

עוד המלצות?

פורסם

לגבי המקלדת, לצערי אין בארץ מבחר כזה גדול של מקלדות אלחוטיות נורמליות...

אתה יכול גם ללכת על ה- Rezar Mamba שהוא בעל עיצוב יותר אורגונומי מרוב העכברים של Razer , העכבר מעולה למשחקים ולשאר השימושים אבל החיסרון שלו הוא המחיר הגבוה (סביב ה- 120$ בארצות הברית):

http://www.hardwareheaven.com/reviews/738/pg1/razer-mamba-gaming-mouse-introduction.html

יש גם את ה-X8 של Microsoft שאמור להיות לא רע אבל ממנו פחות התלהבתי.

דרך אגב לי אישית הכפתורים הרבים הם פלוס ענקי (במיוחד שאתה יכול לשמור 5 פרופילים שונים על העכבר) , אתה יכול לעשות פרופיל אחד למשל לנגינת מוסיקה :להריץ אחורה, להריץ קדימה, להוריד ווליום, לעלות ווליום, לעצור\להמשיך, לעבור לשיר הבא, לחזור לשיר הקודם וכו'...

ועוד כל מיני פרופילים שמותאמים לשימושים שונים כמו לעבודה בפוטושופ , שימושים אינטרנטים , משחקים ספציפים וכו'...

כמובן צריך קצת זמן להתרגל לזה אבל הכפתורים ממוקמים במקום שנוח לגשת אליהם באופן טבעי.

פורסם

נניח ואני לא הולך על עכבר גיימינג כהגדרתו, על נושא הכפתורים אני צריך עוד לחשוב...

איך העכבר הזה?

http://www.logitech.com/en-us/mice-pointers/mice/devices/5845

האחיזה שלו דיי שונה מה-G5 , היא יותר בכיוון של ה-MX1100 אבל עם זווית יותר קיצונית.

העכבר הזה גם לא נועד לגיימינג , כמו כן הרגישות המקסימלית שלו היא 1500 DPI .

לא הייתי ממליץ לך על העכבר הזה אם אתה מחפש עכבר עם דיוק מקסימלי למשחקים ורגישות גבוה ,לשימושים אינטרנטים ואופיס הוא מעולה אבל מעבר לזה חבל להשקיע בו את הכסף.

פורסם
  • מחבר

במחשבה שנייה, אחרי שקראתי את הביקורת, ה-G700 נראה לי מאוד מעניין, ממש מחליף אלחוטי ל-G5 שלי,

מה שאני חושש הוא נושא הסוללה, לא מצאתי נתון כמה זמן היא אמורה להחזיק ללא הטענה.

השאלה, אם אני לא הולך להיות כזה גיימר (גם אם כן, יש לי גיימפאד בשביל זה), באמת שווה לי להשקיע עליו?

אולי יש עכבר אחר, נניח זול יותר? גם 2000DPI יספק אותי :)

Meni Hen, האם תוכל לפרט יותר?

תודה :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים