עבור לתוכן

זקוק לתחליף PowerPoint ראוי שרץ טוב על אנדרואיד

Featured Replies

פורסם

לא יודע אם זה שייך לפה, אבל אני מעוניין בתחליף Power Point שניתן להריץ על סמארטפון מבוסס אנדרואיד.

הכוונה היא להיות מסוגל להציג מצגות עשירות (טקסט/מדיה/אנימציות כולל עברית מיושרת כהלכה) ישירות מהסמארטפון למקרן, ללא צורך במחשב נייד (או ממיני טאבלט כמו הגלאקסי טאב למשל).

כרגע יש לי עשרות מצגות ב-Power Point אבל אם יש פתרון כנ"ל זה כבר יהיה כדאי לעשות את המאמץ ולהמיר אותן אחת-אחת ידנית אם צריך.

עדיף פתרון שמאפשר גם עריכה נוחה ב-Windows במידת האפשר.

הציעו לי להמיר את המצגות לפלאש, אבל עוד לא מצאתי פתרון כזה שעדיין מאפשר לשמור על תזמון ידני של המצגת + עברית לא מחורבשת.

אשמח לכל המלצה,

גונן.

פורסם

בהנחה שאתה לא מתכנן לפתח את התוכנה בעצמך, זה לא ממש רלוונטי לפורומי תכנות.

הועבר לפורום גאדג'טים.

פורסם
  • מחבר

צודק, אם כי אולי זה שייך ל"תוכנה"? לא יודע...

פורסם

מעקב

גם אני מחפש משהו בסגנון OFFICE VIEWER שעובד כמו שצריך.

פורסם
  • מחבר

אני לא מחפש Office Viewer לאנדרואיד - אני יודע שזה חסר סיכוי :P

אני מחפש בעצם תחליף אנדרואידי ל-POWER POINT של OFFICE אני חושב...

פורסם

ניסית את Documents To Go ?

פורסם
  • מחבר

לא ניסיתי עוד כלום ואפילו אין לי מכשיר אנדרואיד כלשהו לנסות את זה....

קיוויתי לקבל עצות ממי שכבר ניסה או נתקל בפיתרון כזה.

באמת, אם היה פיתרון כזה ל-iOS\BADA\Simbian גם היה מצויין - אני רק מעריך שעם אנדרואיד זה סביר יותר, במיוחד לאור מבול הטאבלטים מבוססי האנדרואיד הבא אלינו לטובה.

פורסם

כל פתרונות האופיס למכשיר אנדרואיד כלשהו לא פחות ממחפירים, אלא אם כן אתה עובד על טאבלט עם רזולוציה נורמלית ישירות על מסמכים בתוך תיבת הדואר שלך דרך הדפדפן.

פורסם
  • מחבר

אולי דרך שירות איחסון מצגות on-line כמו זה?

http://www.mightymeeting.com/blog/

באוניברסיטה יש WIFI ואם פתרונות כאלה מציגים גם עברית וגם מדיה\אנימציות זה יכול להיות פיתרון אפשרי, לא?

אם יהיה פתרון סביר אני בהחלט שוקל לקנות גלקסי טאב ואני מניח שיהיו די בקרוב עוד כמה מתחרים ראויים בהחלט.

פורסם

אם הציעו לך להמיר לפלאש והדבר היחיד שהפריע לך ברעיון הוא שלא מצאת כלי כזה, למה שלא תמיר את המצגות לסרטים פשוטים דרך כל לוכד מסך כזה או אחר ותשמור על הטלפון?

פרט לחסרון העיקרי שאתה מאבד את היכולת לשלוט בהצגה כמו בPP, השאר זהה לפלאש.

פורסם
  • מחבר

אני מפסיד גם אנימציות, יכולת לחזור אחורה וקדימה בתוך מצגת (בין אובייקטים/טקסט למשל) וכמובן יכולת להציג סרטוני מדיה משולבים.

ד"א - ניסיתי את זה גם עם iPAD ללא הצלחה. כל עוד מדובר בטקסט פשוט (ואז מי צריך PPT בכלל) באנגלית זה בסדר.

כל משהו מעבר לכך זה פשוט עלוב.

אפשר כמובן להעביר את המצכות לפורמט של אפל (ידנית) ואז ניתן יהיה להציג אותן במלוא הדרן מאייפון למשל?

חשבתי שזה יהיה אפשרי בפורמט לינוקסי/פתוח כלשהו (משהו בסגנון IMPRESS של OPEN OFFICE למשל) ולהציג עם אנדרואיד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים