פורסם 2003 בנובמבר 1322 שנים גלשתי באתר בחו"ל וראיתי את המארז הזה : פשוט חזק !!!!!!!!! איפה יש לעשות כזאת צביעה בארץ ?!? בבקשה אני חייב !
פורסם 2003 בנובמבר 1322 שנים יש אחד בטיילת באילת שמצייר כל מיני דברים ממש יפים עם ספריי, תבקש ממנו מי שעשה את זה עשה את זה לבד, כנראה עם ספריי.
פורסם 2003 בנובמבר 1322 שנים וואייש לי מארז זהה לזה (בלי הציור...) יענו עם הכפתורים שהם כזה כאילו העיניים
פורסם 2003 בנובמבר 1322 שנים יענו עם הכפתורים שהם כזה כאילו העיניים OMG. לא שמתי לב בכלל שאלה העיניים. DAMMMMMMN איזה תיאום ותכנון של הכל. ממש יפה.
פורסם 2003 בנובמבר 1322 שנים לפי מה שאני יודע אלה מדבקות ולא ציור של ספריי. במקרה ראית את זה בגלריה של VIRTUAL HIDE OUT? .
פורסם 2003 בנובמבר 1322 שנים יש אחד בטיילת באילת שמצייר כל מיני דברים ממש יפים עם ספריי, תבקש ממנו מי שעשה את זה עשה את זה לבד, כנראה עם ספריי. מה שנכון נכון! ;D ובאמת מושקע, ויפה מאוד!!, אהבתי!
פורסם 2003 בנובמבר 1322 שנים מחבר אני יודע זה ממש יפה !!לא רק העניין של הציור שאגב אני יכול להבטיח לך-bug 200 שזה לא מדבקהאלא ציור עם ספריי או כל אמצעי ציור אחר, אלא גם כל העניין שהכפתורים הם העינייםוהעיצוב הכללים של המארז !! ממש אהבתי..
פורסם 2003 בנובמבר 1322 שנים אני יודע זה ממש יפה !! לא רק העניין של הציור שאגב אני יכול להבטיח לך-bug 200 שזה לא מדבקה אלא ציור עם ספריי או כל אמצעי ציור אחר, אלא גם כל העניין שהכפתורים הם העיניים והעיצוב הכללים של המארז !! ממש אהבתי.. לא צריך להגזים.. : זה יפה מאוד, אבל יש דברים יפים יותר.., אני אישית פחות אוהב את הקטע של הצביעה, ואוהב יותר את האורות, אלקטרוניקה, שקוף, וכו'..
פורסם 2003 בנובמבר 1322 שנים WWWWWWWWWWWWOOOOOOOOOOOOOooooooooooooooooooooooooooooOOOOWWWWWW אני חייב למצוא מישהו ממש מוכשר
פורסם 2003 בנובמבר 1322 שנים לאחר חיפוש קצר מצאתי צייר .... יש לו גם אתר http://www.tomerart.com ויש כמה דוגמאות: תהנה....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.