פורסם 2011 בינואר 514 שנים היירציתי לדעת אם יש סיכון בכך , או שהרכבים של היום מוגנים מOC?עשיתי OC למעבד+כרטיס מסך.
פורסם 2011 בינואר 514 שנים תמיד יש סיכון מסוים.אם אתה עושה את זה כמו שצריך ולא מגזים אז הסיכוי הוא מאוד קטן עד אפסי.OC חזק עלול לקצר משמעותית את חיי הרכיבים.OC קטן עד בינוני לא אמור להשפיע על חיי הרכיבים בטווח הזמן הרלוונטי (3-4 שנים).לעשות OC דורש ממך להבין מהם הגבולות ולהיות יותר ערני וקפדן לגבי ההגדרות והטמפרטורות.
פורסם 2011 בינואר 514 שנים ב-OC תמיד יש אלמנט של סכנה.עקרונית אין סכנה גדולה במשהו מתון אבל זה מאד תלוי בחומרה.אם אתה שומר על טמפרטורות נמוכות ולא מעלה מתחים, הסיכוי לנזק הוא מאד קטן.
פורסם 2011 בינואר 514 שנים בשורה תחתונה..חלק חשוב בOC הוא להגיע ליציבות מקסימלית בכמה שפחות מתח וטמפ'..
פורסם 2011 בינואר 514 שנים זה אולי נכון אבל בכדי לעשות זאת בלי שיעלו מתחים חובה להגדיר את כולם ידנית או שהם יקפצו אוטומטית (לפעמים מאוד גבוה ללא צורך).
פורסם 2011 בינואר 814 שנים סליחה שאני נדחף אבל יש לי שאלה בנושא וחבל לי לפתוח ת'רד חדש .. אם המעבד שלי (E5200) באוברקלוק מ - 2.5 שהוא בא מהמפעל ל - 3.7 עם מתח גבוה יותר (לא יותר מדי) ממה שאינטל המליצו לא לעבור אבל הטמפרטורה נמוכה זה יזיק בכל זאת למעבד ויקצר את חייו ?
פורסם 2011 בינואר 814 שנים כן, השאלה כמה זה יקצר (אם זה 5 שנים במקום 10 אז למי איכפת ?).המעבד שלי במקור 2.66 והוא עובד על 3.8GHZ.במקרה הספציפי שלי הוא צורך העלאת מתח מאוד קטנה יחסית בשביל להגיע לOC הזה.ככל שהעלאת המתחים יותר גדולה ביחס למתח המקורי, כך הסיכוי לכשלים חומרתיים עם הזמן גדל.זה לא בהכרח שחיי המעבד יתקצרו באופן משמעותי בOC גדול, אפילו עם מתח גדול יחסית.היו לי מעבדים שעברו EXTREME OC וחיו שנים רבות, ופרשו בשיבה טובה.הדרך לOC מוצלח ואיכותי למשך זמן רב זה ציוד טוב, ומתחים וטמפרטורות לא מוגזמות.
פורסם 2011 בינואר 814 שנים כן, השאלה כמה זה יקצר.המעבד שלי במקור 2.66 והוא עובד של 3.8GHZ.במקרה הספציפי שלי הוא צורך העלאת מתח מאוד קטנה יחסית בשביל להגיע לOC הזה.ככל שהעלאת המתחים יותר גדולה ביחס למתח המקורי, כך הסיכוי לכשלים חומרתיים עם הזמן גדל.זה לא בהכרח שחיי המעבד יתקצרו באופן משמעותי בOC גדול, אפילו עם מתח גדול יחסית.היו לי מעבדים שעברו EXTREME OC וחיו שנים רבות, ופרשו בשיבה טובה.הדרך לOC מוצלח ואיכותי למשך זמן רב זה ציוד טוב, ומתחים וטמפרטורות לא מוגזמות.אני לא זוכר בכמה גבוה יותר המתח ששמתי מהמתח המומלץ ואני לא יכול לבדוק כי אני בבסיס .. יש סיכוי לשלוח לך הודעה פרטית עם הפרטים של המתח כשאני אחזור הבייתה ותגיד לי אם זה תקין לדעתך ?
פורסם 2011 בינואר 814 שנים תכתוב את זה כאן, אולי גם תקבל יותר מתגובה אחת.אין טעם בהודעות פרטיות על שאלות מהסוג הזה.זה לא כאילו אני ישים לב לזה יותר מהר מאשר הודעה כאן.
פורסם 2011 בינואר 814 שנים תכתוב את זה כאן, אולי גם תקבל יותר מתגובה אחת.אין טעם בהודעות פרטיות על שאלות מהסוג הזה.זה לא כאילו אני ישים לב לזה יותר מהר מאשר הודעה כאן.סבבה מצפה לתגובה ממך כשאכתוב את זה כאן .. אם אני זוכר נכון ב - CPU-Z המתח שכתוב שם הוא בין 1.412 ל - 1.42 .. באתר של אינטל לא ממליצים לעבור את ה - 1.3625 .. זה נחשב שעברתי בהרבה ואני מסכן ומקצר את חיי המעבד ? עוד שאלה קטנה .. יש דרך לבדוק אם נעשה כבר נזק ?..
פורסם 2011 בינואר 814 שנים זה די גבוה אבל מה יש לך להפסיד ?גם ככה אתה לקראת סוף הדרך של המערכת הזאת.אני אומר תן לו בראש וסחוט מה שאפשר עד השדרוג.מקסימום הוא ישרף ויחליפו לך אותו (אחריות לכל החיים), או שהלוח ישרף ויקדים את השדרוג הבלתי נמנע.עם קצת מזל הוא יחיה שנים רבות במצב הזה.
פורסם 2011 בינואר 814 שנים אני לא חושב שאני אשדרג את המחשב בזמן הקרוב ואולי גם לא ברחוק .. אולי כדאי לנסות להוריד את המתח של המעבד לנמוך יותר ולעלות במתח של ה - fsb (סתם הבאתי דוגמא זה יכול להיות משהו אחר) ולנסות לייצב אותו ? אגב עוד שאלה קטנה .. פעם אחת נתקע לי המחשב והדבר היחיד שנותר לי לעשות הוא ללחוץ על כפתור הריסטרט וכשעשיתי את זה זה איפס לי את האוברקלוק למרות שכל הבדיקות שעשיתי למעבד לאחר האוברקלוק יצאו יציבות .. יש לך מושג אולי למה זה קרה ? אגב אחרי שזה קרה החזרתי את ההגדרות כמו שהיו לפני שזה התאפס והרצתי שוב בדיקות ושוב הכל היה יציב ..
פורסם 2011 בינואר 814 שנים יכול להיות שהOC לא יציב ב100%.ככל שהOC גדל כך קשה יותר לייצב אותו באופן מושלם.זה מאוד תלוי ביכולת של המעבד עצמו, כמו גם בסדרה/דגם שלו.אם זה קורה לעיתים נדירות (פעם בשבוע) אז לא הייתי מודאג יותר מדי לגבי היציבות.לגבי התדר ומתח OC הייתי נכנס למספרים יותר מדויקים אבל חסר לי רקע לגבי המעבד הספציפי הזה.יכול להיות שיש הרבה אנשים שעושים לו את הOC הזה וזה נחשב סביר למעבד הזה.צריך קצת מחקר או עוד פידבק מאנשים שמכירים את המעבד בOC.בכל מקרה אם אני הייתי במצב שלך, הייתי מנסה להשיג יחס תדר למתח עדיף.גם כדי להשיג יציבות טובה יותר, אורך חיים, ולהקטין סיכוי לתקלות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.