עבור לתוכן

השוואה והתלבטות קשה בין שני ניידים

Featured Replies

פורסם

אהלן,

שיניתי קצת את נושא הדיון כדי למקד ויש לי שאלה יותר ממוקדת עכשיו לגבי בחירה בני שני מחשבים.

קודם כל, שתבינו בכללי מה אני מחפש במחשב נייד:

* מטרות המחשב? עבודה משרדית, צפייה בסרטים, משחקים קלים, עריכה גרפית ועריכת וידאו (לא מקצועית)

* גודל המסך? 15 זה בסדר

* משקל רצוי? המשקל של המחשבים שהבאתי סביר

* האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? זמן סוללה יותר ארוך מהווה יתרון

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) חובה HDMI

* בלוטות? לא קריטי, אבל יתרון

* גודל מינימלי של כונן קשיח? 320

* צורב DVD? כן

* האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא, כל עוד החברה אמינה

ההשאווה היא בין שני המחשבים הבאים:

ההתלבטות שלי בקצרה: שני המחשבים מאוד דומים, האחד HP והשני LENOVO, אותם מסכים, אותו משקל, אותו מעבד, אותן היציאות. ההבדלים: ל-HP נראה שיש יתרון בשליטה נוחה יותר באמצעות המשטח לאצבע (אפשרויות סקרולינג), מחיר זול ב-100$, זמן עבודה ארוך יותר בשעה (5 שעות), קישוריות בלוטות' מובנית והארד דיסק 7200.

ל-LENOVO יתרון הארד גדול יותר (500 במקום 320) אבל איטי יותר (5400 במקום 7200). יותר זיכרון (4GB במקום 2GB) ומערכת הפעלה כמובן 64BIT. חיסרון: אין בלוטות' וזמן סוללה שנמדד קצר יותר בשעה.

האם 4 ג'יגה זיכרון במקום 2 ומערכת הפעלה שתומכת בזה של 64 BIT יעשו הבדל מהפכני מול ה-HP? למרות שב-HP ההארד דיסק מהיר יותר?? האם זה שווה את המאה דולר? יש לזכור שאני יכול לקנות ג'יגה זיכרון ביחד עם ה-HP ואז יהיו לי שם 3 ג'יגה עם מערכת 32 ביט, וזה רק בתוספת 50 ש"ח...

HP ProBook 4520s XT943UT Notebook PC

http://www.compusa.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=6671666

Intel Core i3-370M 2.40GHz CPU and 2GB of DDR3 memory delivers exceptional processing power

320GB hard drive provides massive storage space for all your MP3, videos, documents and other files

DVD Super Multi Dual Layer Burner drive lets you burn double layer discs and watch DVD movies

Wireless B/G and N capability allows to you gain quick Internet access through numerous wireless hotspot

6-Cell Lithium-ion works for up to 5 hours on a single charge

Windows 7 Home Premium 32-Bit operating system

Lenovo IdeaPad Z560 0914-3NU Notebook PC

http://www.compusa.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=6671666

Intel Core i3-370M 2.40GHz processor

4GB DDR3 memory

500GB hard drive

Windows 7 Home Premium 64-bit OS

DVD Dual Layer Burner

802.11b/g/n wireless

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים