עבור לתוכן

מחשב מתכבה אחרי שעה של עבודה

Featured Replies

פורסם

ערב טוב.

שכן שלי שיש לו חנות ביקש ממנו לקפוץ אליו לבדוק לו משהו,הבעיה היא שהמחשב מתכבה לבד אחרי בערך שעה שלמה של עבודה,בלי מסך כחול בלי כלום,פשוט מתכבה לגמרי!

אז לקחתי ספק כח אחר ששכב אצלי(אם זה משנה הספקים שFOXPC סיפקה עם המחשבים הזולים של הCOLOR MASTER 420W,דיי ג'נרי),חיברתי למחשב שלו,סבבה הכל טוב ויפה המחשב עובד,אבל אחרי שעה של עבודה שוב פעם הוא התכבה.

מה הסיבות לכך?

יכול להיות אולי שזה בגלל שהמצלמות בחנות מצלמות ואז הוא מקליט וכל זה,ואחרי שנגמר כל המקום בדיסק קשיח המחשב קורס ומתכבה לבד?,אולי אפילו בעיה שיש קצת זיכרון במחשב?

אשמח לעזרה בדחיפות,תודות.

פורסם

לבדוק טמפ' מעבד

פורסם
  • מחבר

אוקי,אני אבדוק את זה מחר שאני אהיה אצלו,חוץ מזה זה יכול להגרם ממשהו נוסף?

פורסם

וירוס ?

זיכרון דפוק ?

קצר באחת מהמצלמות (אחת שנרטבת בחוץ ?) שמשפיע אל המחשב ?

פורסם
  • מחבר

אוקי הייתי אצלו,יש לו פנטיום D עם 2.8GHZ.

המעבד אצלו עומד על סביב ה70 מעלות,הוא טוען שלפני שבוע רק הוא החליף קירור(מיותר לציין שהטכנאי מחשבים אמר לו שזה מקורי!!! משמע קירור סטוק חדש,לקח 120 שקל),מה כדאי לעשות אתם אומרים?

אם זה היה תלוי בי הייתי הולך לאייבורי וקונה לו תF7P וסוגר סיפור.

פורסם

תבדוק בביוס אבל לא נראה לי ש 70 מעלות זה טמפ' כיבוי. לי היה P4 פרסקוט שעבד שעות ב 75 - 80 אם קירור סטוק וספק גנרי ולא קרה לו כלום, לא תקיעות ולא כיבויים

תחפש בעיה אחרת

פורסם
  • מחבר

וואלה מה עוד יכול להיות לדעתכם?

אולי אני יכניס תזיכרון של ה2GB שלי למחשב שלו??

הגיוני בכלל שPD על 70 מעלות?

פורסם

כן. יכול להיות שגם הקירור החדש דפוק, מדבקה של אחריות בין המעבד לקירור (נפוץ מאוד), מארז חם מדיי, לוח לא תקין, הגדרות OC או מתח לא נכונות בביוס (תשי הכול אל דיפולט), ספק נותן מתח לא תקין

ועדיין לא בטוח ש 70 זה טמפ' שגורמת לכיבוי, הייתי מחפש בעיה נוספת בספק, בלוח או בזיכרון, או בחומרה חיצונית כמו מצלמות שיכולות לקצר וכו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים